Şimdi Ara

Kablolu ile Kablosuz Mouse Arasındaki farklar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 3 yıldır kablolu mouse kullanıyordum. Gayet de memnunum. Ancak mouse un eskimesinden ve hareketi zorlaştırmasından sonra onun yerine bir tane kablosuz mouse almıştım. Özellikleri :

2.4 ghz , 1000 dpi, 10m çekim mesafesi

Ancak mouse u kullanırken, çok ufak hareketler yaptığımda kaymalar oluyor. Yani ufak hareketlerde tam istediğim yere gitmiyor ve sapmalar oluyor. Diğerinde böyle bir sorun yok. Bunun nedeni nedir ? Birde bu dpi ile 2.4 ghz neyi ifade ediyor ve kablolu mouse lar ile kablosuzlar arasında genel olarak ne gibi farklılıklar var ?
    Bunun yanında aynı özelliklere sahip farklı markalar arasında yine performans farklılıkları oluyormu ?

• kaymalrın sebebi büyük ihtimalle mouse un kalitesinden yada padden kaynaklanıyor. logitech gibi bir markanın mouse unu kullanırsan böyle sorunlarla karşılaşmazsın.

dpi mouse hassasiyetini gösterir. ghz ise mouse ile alıcısı arasındaki veri iletişim hızını. markalar arasındada kesinlikle fark olur. logitech ve razer düşünmeden alabileceğin markalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahaotex -- 6 Mayıs 2008; 13:55:15 >
  • Kaliteli bir marka kullanırsan pek sorun yaşamazsın.

@ahaotex'in de dediği gibi Logitech ve Razer markalarını düşünmeden alabilirsin.
  • Onlar biraz pahalı olduğu için ve burda pek fazla model olmadığı için ucuz bi tane aldım. Markası bilinen bişey değil ama özellikleri iyi. Sadece çok ufak hareketlerde sorun çıkarıyor bide masa biraz pürüzlü, ondan da olabilir. Epey gezmiştim ama hiç logietech marka satan yer yoktu :S . Genelde A4 tech, Microsoft 3000 notebook mouse falan vardı.
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Birdahaki sefere alırken Logitech almaya çalışırım :)
  • Değişik mousepad ile bir dene istersen piyada bol miktarda mevcut.
    Ben bir tane beğenmiştim Hakkaten çok farkettiriyor.
  • oyun oynarken biraz zor oluyor.
  • valla 5 sene önce microsoft kablosuz almıştım

sonra tövbe

elimi sürmem kablosuza bi daha

gereksiz bişey

ama 50" vs bi monitörün varsa ozaman şart çünkü o kadar uzun kablo yok

yoksa bilg masında oturacaksan gereksiz bi lüxten başka bişey değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence gerek yok kablosuza ama almıssın hayırlı olsun
    artıık çok çeşit marka var iyi olmayanına denk gelmissindir
  • Pilli ise ağır olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.