Şimdi Ara

Kablo tv bağlantısına digital anten bağlama yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuda son derece bilgisizim beni yönlendirirseniz çok sevinicem. Tvim şu altta linkteki. Dahili uydu alıcısı olmadığını biliyorum en azından sanıyorum, cihazı düğünümde aldım, beraberinde gidip uydu alıcı anten vs bağlayıp 4 sene kullandım. Şimdi bu uydu alıcı bozuldu, tv nin arkasına baktım ne var ne yok;
    - eski analog anten bağlantısı gördüm, oda sanırım kablo tv içinmiş.
    - uydunun tvye bağlanma şekli, iki ucu scart grişli kabloyu, tv ile birlikde gelen bir ucu scart diğeri iphone şarjlarına benziyen ağzı olan bir girişle tvye bağlamak.
    - artık üzerinde olmayan samsung modül bağlantı adaptörü nün takılacağı yer. Onuda dispititör garantili olarak gönderdiğim tamirci üzerinde takılıydı, araklamış artık yok.

    Menüsüne giriyorum tvnin içinde digital tarama anolog tarama birsürü şey var, ama tabi ordan arama yapamıyorduk önceleri. uydu alıcının kumandası ile alıcının dandik arayüzü içinde uydunun kumandası ile yapıyorduk herşey.

    Yapmak istemediğim şeyler, kablolu yayın abonesi olmak, herhangi bir ücretli digital bir yayına üye olmak.uyduneti istiyorum ama bizim burda altyapıları yokmuş malesef

    Yapmak istediğim;
    -tv nin arayüzünü kullanmak ve uydunun arayüzünden kurtulmak. Nette dolaşırken rf modülatör diye birşey gördüm, oda kablo ve cihaz kalabalığı gibi duruyor fakat sormak istiyorum, bunu bağladığımda digital yayını o anolog girişden alabilecekmiyim ve tvnin kendi kumandası üzerindenmi kanal geçişlerini kanal taramalarını vs yapıcam? yada bunun başka bir çözümü varmı bu işe yarıyan ve analog giriş üzerinden digital yayın alabileceğim.
    -bir modül alıp kafamdaki şeyi yapmanın bir yolu varmı, bu modüller konusundada oldukça bilgisizim.
    -tv nin o bahsettiğim scart girişi üzerinden farklı bir bağlantı gerçekleştirebilirmiyim.

    Arkadaşlar maliyetsiz birşey arıyorum, yeni uydu alıcıya vereceğim para kadar masraf yapacağım, vakit ayırıp okuduğunuz için, yardım eden etmiyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

    http://www.hepsiburada.com/samsung-40eh5000-40-usbmovie-full-hd-led-tv-pm-evsam40eh5000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mave-rick -- 10 Şubat 2016; 2:07:14 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.