Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (978. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47.994
Cevap
303
Favori
3.226.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • claudecan.bekleyıp gorelim bakalım.Tez zamanda eklerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

aklımda kaldığına göre vavien rumuzlu şahıs topiğe fotoğraf yapıştırmış fakat fotoshop olabileceğinden şüpheliyim zira mesaj olarak bi şey yazmamış sadece resimde gözüken sanki pozitek cihazında tarama yapmış tv hepsi 177 kanal ibaresi dikkati çekiyo gerçekmi sahtemi anlıyamadım benim bildiğim pek çok yerde 166 tv kanalı mevcut onbir kanal fark nerden kaynaklanıyo izah etmesi gerekiyo ancak henüz açıklama gelmedi kendisinden şüphe kapıyom...

bende de aynısı olmuştu bir ara sistem araması yaparken radyo kanalları da tv olarak algılıyor geçici olarak o sebeple. yanında hiç radyo kanalı çıkmamış mesela.
    son zamanlarda durmadan tarama yaptığım için arada oluyor böyle. bu arada modül ile izliyorum bende.
  • Antalya'da 422.000 KHz 256 QAM frekansına Bugün HD ve Kanaltürk HD eklenmiş. Antalya'da Teledünya kullanan varsa kontrol edebilir mi? Bu frekans hali hazırda olmadığı için modülle izleyenlerin eklemesi gerekecek, eğer kanallar varsa aileme yönlendirme ile frekans eklettirmeye çalışacağım.
  • Şuan kanallar çalışıyormu kanltürk bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkPanter

Antalya'da 422.000 KHz 256 QAM frekansına Bugün HD ve Kanaltürk HD eklenmiş. Antalya'da Teledünya kullanan varsa kontrol edebilir mi? Bu frekans hali hazırda olmadığı için modülle izleyenlerin eklemesi gerekecek, eğer kanallar varsa aileme yönlendirme ile frekans eklettirmeye çalışacağım.

422 MHz'de teledünya yayını yok. 426 ya da 418 mi demek istediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

Hayır doğru yazdım. Nasıl ki Ülke HD ve Kanal 7 HD için elle 386.000 frekansını eklediysek, Kanaltürk HD ve Bugün HD içinde 422.000 frekansı eklenecek. Antalya'da bu frekansta yayın olduğu söyleniyor ama doğrulayamadım. Antalya da yaşayan Teledünya kullanıcısı varsa teyit edip doğrulamasını rica ediyorum.
  • quote:

quote:

Hayır doğru yazdım. Nasıl ki Ülke HD ve Kanal 7 HD için elle 386.000 frekansını eklediysek, Kanaltürk HD ve Bugün HD içinde 422.000 frekansı eklenecek. Antalya'da bu frekansta yayın olduğu söyleniyor ama doğrulayamadım. Antalya da yaşayan Teledünya kullanıcısı varsa teyit edip doğrulamasını rica ediyorum.

386 mhz doğru ama 422 mhz de yayın yok. teledünya sistemi 530'dan 8'er 8'er azalarak gidiyor. 422 mhz yayın olması imkansız yanlış bilgi. ankarada baktım yayın da yok.
  • quote:

386 mhz doğru ama 422 mhz de yayın yok. teledünya sistemi 530'dan 8'er 8'er azalarak gidiyor. 422 mhz yayın olması imkansız yanlış bilgi. ankarada baktım yayın da yok.
    Teşekkürler. O zaman bilgi asılsız. Yine de Antalya'da olan varsa frekansı elle ekleyip denemesini rica ediyorum.
  • 18. sırada bulunan FOXSPORTS HD niye yok bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Teşekkürler. O zaman bilgi asılsız. Yine de Antalya'da olan varsa frekansı elle ekleyip denemesini rica ediyorum.

önemli değil gece tekrar bakarım eklenmiş mi diye eklenmişse bilgilendiririm.
  • Bu saatte bence ekleme olmaz zaten pazar günü ama yarın umarım bişeyler olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

18. sırada bulunan FOXSPORTS HD niye yok bilgisi olan var mı?

Foxsport HD yerinde ve yayin var. Herhangibir sıkıntı yok.

• Teledunyaya yeni eklenecek kanallar,kendi sitesinden

www.turksatkablo.com.tr
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.turksatkablo.com.tr/Teledunya-Temel-Paket

Cok yakinda teledünyada kismina tiklayin

Bugun,fox,kanalturk,haberturk ve show tv nin hd leri geliyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kerem10 -- 28 Eylül 2014; 23:01:54 >
  • gelecek kanallar arasında kanal d hd olmaması düşündürücü...
  • evet türksattan yukarıda yazdığım mailin cevabı geldi bilgilerinize sunulur :
    sayın ......
    TÜRKSAT A.Ş olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Fikirlerinize ve yönlendirmelerinize her zaman ihtiyaç duymaktayız.

Mevcut kanallarımız yayıncı kuruluş ve Türksat ile yapılan anlaşmalara bağlı olarak yayına sunulmaktadır. Öneriler doğrultusunda seçenekler arttırılmaktadır.

Kanallarda yapılacak yeni güncellemeleri kurumsal web sitemiz olanhttp://www.turksatkablo.com.tr/ adresinden takip edebilirsiniz.

Tarafımıza iletmiş olduğunuz bilgiye istinaden cihazla ilgili sorularınızı ilgili birimlere iletmiş olup en kısa sürede çözüm sağlanması için bilgilendirme yapılmıştır.

Sinema kanalları ile ilgili sunulan yayın ve ses yayıncı kuruluş tarafından verilmektedir. Konu ile ilgili tarafımızdan destek sağlanamamaktadır.

Mevcut kanallarımız yayıncı kuruluş ve Türksat ile yapılan anlaşmalara bağlı olarak yayına sunulmaktadır. Öneriler doğrultusunda seçenekler arttırılmaktadır.

E-postanızda belirtmiş olduğunuz konu ilgili birim ve kişilerle paylaşılmıştır.

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkürlerimizi sunar mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
    Telefon: 126 - 4440126
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr
  • Bugün pozitek cihazim güncellendi.167 kanal oldu
    Aradim hangi kanal geldi diye bulamadim.biraz sonra tekrar güncellendi.166 kanal buldu.

• Bu nasıl bir kurumdur!
    Sanki 4a uydusunu Yunanistan gönderdi de bizimkilerin sonradan haberi oldu. 4a hizmete gireli 10 gün oldu ekledikleri kanal7 ve ülke TV bu kanalların hd kalitesi de tartışılır. Acil ekleme yapmaları gereken ulusal kanallardan ses yok özellikle doğan grubu kanalları 4a dan ücretsiz izlenirken nasıl olur da platforma dahil edilemez. Elinin altındaki kanalları eklemeyi başaramayan bu adamlardan birşey beklemek hayalden başka şey olmaz.

• Çıktığından beri kablo TV abonesiyim.sonradan uydunet ve teledünya abone oldum .bakıyorumda hükümet yanlısı yobazdünya oldu bu platfrom...

• Bence teledunyadan beklentinizi en düşük seviyede tutun. O zaman hayalkırıklığı yasamazsiniz.

• herkese merhaba, kablo tv'ye yeni abonelik yaptırdım , mutfağa küçük bir tv alsam ikinci bir receiver'a ihtiyaç duymadan izlemenin bir yolu var mı? şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.