Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (970. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.719
Cevap
295
Favori
3.209.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanal 7 HD yok bende? Temel paketteyim ondan mı? Gerçi olmasa da olur.. :D O değil de TRT 3 yayın gidiyor sürekli. Spor programlarını izleyemiyoruz.
  • Arkadaslar Fox Tv izleyici temsilcisi ile görüştüm. Kisa zamanda fox hd teledunyada olacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Kanal 7 HD yok bende? Temel paketteyim ondan mı? Gerçi olmasa da olur.. :D O değil de TRT 3 yayın gidiyor sürekli. Spor programlarını izleyemiyoruz.

Yok arkadaşım yok, hiç öyle şey olur mu yalan yazıyorsun, takılma da neymiş zinhar yok öyle bir şey, hd kanalları geçtim benin teledünya da uhd kanallar bile var hiç takılmadı.

Blu-ray Disc takıp izlesen bu kadar akıcı olmaz. Çabuk tövbe de, yoksa TeleTrol abiler kızarlar. Sen kim oluyorsun da Teledünya yayınında takılmalar var diyorsun.

Çabuk söyle bakalım, almanya istihbaratına mı çalışıyorsun , amerikanya istihbaratına mı?

Yoksa %100 yerli kendi uydumuzu uzaya gönderdik onu çekemediğin için mi ortalığı karıştırıyorsun?

Hem ha takılmalı yayın ha takılmasız yayın ne farkı var, türk dizilerinin takılarak izlesen ne olur izlemesen ne olur canım!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: lamon

HBO, ESPN, ESPN2, Fight Box, SKY Sports 1-2-3, Raı Sport, Pro 7, MTV 2

Universal Channel, İz TV, VİVA Polska, MTV Live

Bende de bu kanallar açıldı. :)

doğruyumu söylüyon trollük yapmıyon demi dünyanın meşhur kaliteli televizyonları gerçekten türkiyenin dijital kablolu yayın şebekesinemi ekleniyor şakamı yapıyon şaşıyom yaw şu an şoktayım eğer yanlış bilgi veriyosan yazıklar olsun derim doğruyu yazdıysan bile genede dediğin kanalları teledünyada görmeden inanamam fotoğraflarını çekip foruma yapıştırırsan şaşarım aklım karışıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Kanal 7 HD yok bende? Temel paketteyim ondan mı? Gerçi olmasa da olur.. :D O değil de TRT 3 yayın gidiyor sürekli. Spor programlarını izleyemiyoruz.

Yok arkadaşım yok, hiç öyle şey olur mu yalan yazıyorsun, takılma da neymiş zinhar yok öyle bir şey, hd kanalları geçtim benin teledünya da uhd kanallar bile var hiç takılmadı.

Blu-ray Disc takıp izlesen bu kadar akıcı olmaz. Çabuk tövbe de, yoksa TeleTrol abiler kızarlar. Sen kim oluyorsun da Teledünya yayınında takılmalar var diyorsun.

Çabuk söyle bakalım, almanya istihbaratına mı çalışıyorsun , amerikanya istihbaratına mı?

Yoksa %100 yerli kendi uydumuzu uzaya gönderdik onu çekemediğin için mi ortalığı karıştırıyorsun?

Hem ha takılmalı yayın ha takılmasız yayın ne farkı var, türk dizilerinin takılarak izlesen ne olur izlemesen ne olur canım!!!

Ne içtiysen bana da söyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 25 Eylül 2014; 15:55:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Ne içtiysen bana da söyle :)

Valla sabah çay içtim öğlen de ayran.

Hd kanalla sd kanal arasında ne fark var diyenler ne içti ben de onu arıyorum daha bulamadım.

Ha birde Teledünya takılmıyor, donma var diyenlere aldırmayın diyenlerin içtiklerini de merak etmiyor değilim, kafa o kadar güzel ki 1 dakika içinde 10 15 kere olan takılmaları bile algılayamıyorlar.

Mesele ne içtiğin değil yeğenn, helalinden içmek lazım, bunlara haram kafa yapıyor heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forro -- 25 Eylül 2014; 16:05:25 >
  • hadi bakalım..
    KABLO TV   [ANA KONU]
  • başka bir siteden alıntı...

sitenin resim getirme asplerinde şöyle bir durum söz konusu.sanırım sonra siteye eklenecek. linkler hazır

Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    http://www.turksatkablo.com.tr/inc/K...ir.aspx?ID=269
    tv2 HD
    Türksat Kablo
    http://www.turksatkablo.com.tr/inc/K...ir.aspx?ID=266
    KANALD HD
    Türksat Kablo
    http://www.turksatkablo.com.tr/inc/K...ir.aspx?ID=263
    cnn turk HD
    Türksat Kablo
    http://www.turksatkablo.com.tr/inc/K...ir.aspx?ID=261
    A SPOR HD

herh hepsi gelecek......
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 25 Eylül 2014; 16:46:03 >
  • Nihayet HD kanallar geliyor.

• sonunda ancak cnn türk ve showu göremedim püfff
  • kanald hd'i ve cnn'i gördükten sonra rahatlıcam artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

quote:

Orijinalden alıntı: panasonicman

60. KANAL 7 HD

63. ÜLKE TV HD

İstanul Avrupa yakasında kanallar şebekeye eklendi.

HD ile uzaktan yakından alakası yok, sadece logonun yanına HD ibaresi koymuşlar

aynen la,neyin kafasıysa bu?Hd yayını olmayan kanalın hd versiyonunu yapmak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Eylül 2014; 19:28:51 >
  • arkadaşlar sürekli adı geçen "başka bir site" hangi site ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi methamz -- 25 Eylül 2014; 17:34:37 >
  • TELEDÜNYA KANAL HD VE ÜLKE HD EKLEME (CONAX MODÜL KULLANANLAR İÇİN)

Teledünya yayınlarını Conax modül ile izleyenler eğer Kanal 7 HD ve Ülke HD kanallarını izleyemiyorsa elle frekans ekleyerek bu iki kanalı izleyebilirler. Teledünya 2 kanalı yeni bir frekanstan sisteme eklediği ve yeni frekans eklendi sinyali göndermediği için Conax modül kullananlar sorun yaşayabilirler.

Kanal 7 HD ve Ülke HD Teledünya Frekans :

Frekans : 386.000 (386) MHz, 256.000 (256) QAM

TV'nizdeki Manuel Kanal arama bölümüne bu frekansı yazıp aratırsanız 2 kanalda eklenecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

hadi bakalım..
    KABLO TV   [ANA KONU]

Yahu KANAL D HD yokmu şaka değil demi bu lütfen bilen birisi beni aydınlatabilirmi?
  • Brave34 evet başka site dediginiz hangi site?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamply
    Yahu KANAL D HD yokmu şaka değil demi bu lütfen bilen birisi beni aydınlatabilirmi?

Şaka değil gerçek. Uydu da bedava olan Kanal D HD, CNN Türk HD, TV2 HD ve A SPOR HD yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamply

quote:

Orijinalden alıntı: brave34

hadi bakalım..
    KABLO TV   [ANA KONU]

Maalesef web sitede henüz kanald hd,cnn turk hd ve tv2 hd yok!

• İlk etapta bu kanallarla anlaşma yapmış olabilirler. Diğerleri de gelecektir beklemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.