Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2405. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48.086
Cevap
304
Favori
3.234.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24012402240324042405
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yılbaşına Gelmeden Bir posta daha kanallar çıkarılır. Ohh mis Turksat kablo tv için bravo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 2 Ekim 2025; 10:7:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • next hc-12 cihazımla vedalaşmam gerekti

şimdi yerine hangi cihazı almalı?

kiralamak istemiyorum, sahibindende 300-500 lira arasına satanlar var. hangi modeli almalıyım, eski kartı takıp izleyebilir miyim?

bazı yeni modellerde kart yokmuş sanırım öyle alırsam nasıl kullanırım?

modül istemiyorum tvnin program kısmı ve geçişleri kötü, birde ailem kullanacak yaşlılar alıştıkları tarzda olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilzi -- 2 Ekim 2025; 17:39:22 >

KABLO TV   [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemrebz -- 2 Ekim 2025; 19:19:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan cihaz istendiğinde hangi cihazdan getiriyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

nba tv çıkarılması kötü oldu

• Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır kablotv kullanıyorum son 2 aydır da fiber dönüşüm yapıldı. Neta 9000 cihazım ancak son birkaç gündür dizilerde vb görüntüde net şekilde kumlanma oluyor böyle nasıl desem insanların yüzü filan nokta nokta çözünürlük çok kötü sorun cihaz kaynaklı olabilir mi ya da genel bir sorun mu mevcut böyle değildi daha önceden eminim normal Türksat uydudan bakınca aynı kanallarda sorun yok. Şu an hangi cihaz veriliyor ya da ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.