Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.390
Cevap
276
Favori
3.132.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23122313231423152316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • weise kullanıcısına yanıt
    Keşke olabilsem ,Ama çok zor benim işim .Annemin bu durumu olmasaydı ilk geleceğim yerlerden bir tanesiydi.Benim yerimede eğlenin Şampiyon olursak bende Annemle evde eğlenirim. 😊😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • weise kullanıcısına yanıt
    Bu durumda bende çok üzülüyorum, elimden bir şey gelmiyor.Aynen Ramazanda'da Ve şimdi cadde'de bulunamıyoruz buna bende çok üzülüyorum emin ol ,senle ve diğer arkadaşlarımla tanışmak ve çay kahve gibi Şeyler içmek isterdim.Annemin bu durumu benim elimi kolumu bağlıyor. Umarım Annem daha iyi olursa Emin olun gelicem .Allahim Annemizi bize bağışladı artık biz onun için her şeyi yapıyoruz zamanımız bile kalmıyor.(Evet Caferagaliyim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 25 Mayıs 2024; 23:30:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @weise,

    @Max Kruse,

    Kablo TV dışında yazacağınız mesajları lütfen PM yolu ile (Özelden) yapınız.
    Konu ile ilgili yeni mesaj var mı diye bakıyorum, hep alakasız mesajlar görüyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Tabiki Dostum .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Anlayışınız için teşekkürler.


    Annenize ve tüm hastalara acil şifalar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Aminn Teşekkürler ,Tum Şifa bekleyenlerede Rabbım Şifa versin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir de @weise nick'li arkadaş mesajlarını siliyor mudur nedir, @Max Kruse nin neye cevap verdiğini göremiyoruz.

  • weise kullanıcısına yanıt
    Bu platform neden ilerlemiyor şaşkınlık içinde izliyorum, PTT Dönemindeki kablo tv Analog nerde Şimdiki Digital kablo tv nerede Ya tabiki gelişmeler oldu Ama İnanın PTT Dönemindeki kablo tv Şimdiye Nazaran Çok kaliteli kanallar getiriyordu.Sabit kalmıyordu.Ne olduysa Hiç bir gelişme veya Bir heyecan Verici bir şey olmuyor artık, sıradan bir Turksat digital platform oldu çıktı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Bugün üçüncü gün filan herhalde. Hala düzelmedi. Telefonla aradım. Karşımdaki kadın eleman olayı hiç anlamadı zaten.

    Cihaza reset yaptıracaktı. Tabii ki kabul etmedim.


    kablotvbilgi@turksat.com.tr adresine e-posta yollamamı önerdi.

    Hala beklemedeyim.


    Bu sorun eskiden de vardı. Benim tahminim, bunların bir Windows bilgisayarı var. Zaman ayarını bu veriyor sisteme. Ama söz konusu bilgisayarda SAATİ OTOMATİK AYARLA seçeneği ya pasif ya da doğru time server seçilmemiş. Ya da time server'ın ihtiyaç duyduğu port'u kapatmışlar. Ya da hepsi açık ama bilgisayarın anakart pili bitmiş. (Yok artık, daha neler?!)


    Yılların sorunu bu. Neden düzeltmezler, anlamıyorum. En kuvvetli olasılık, port'u kapatmış olmaları. O zaman başka bir yol bulsunlar bir zahmet. Bu ne biçim teknoloji şirketi.

  • Weisse, bir kişi hariç hepimizi engellemiş herhalde. Garip bir durum söz konusu forumda.

  • weise kullanıcısına yanıt

    Merhabalar


    Benim anlamadığım çeşitli noktalar var, dolayısıyla size ve birkaç arkadaşa sorularım olacak.


    1- İlgili imza kampanyası için niye üçüncü parti birine ihtiyaç duyuyorsunuz? İlgili imza kampanyasını siz başlatın; destekleyenler size katılsın, desteklemeyenler katılmasın.


    2- İlgili saat sorunlarını ve diğer sorunları müşteri hizmetleri aracılığıyla zaten Türksat'a iletebilirsiniz. En kötü ihtimalle kablotvbilgi@turksat.com.tr adresini kullanabilirsiniz. Ardından da yaşadığınız sorun çözülür. Sizce gerek var mı Türksat'ın sürekli bir forumu takip etmesine? Turknet gibi müşteri hizmetleri bulundurmayan, müşterinin ticket oluşturmasına dayalı bir sistem kullanan firmalar dışında kaç tane firmada sürekli forum takip eden bir temsilci gördünüz?


    3- Sizin ve nickini unuttuğum bir arkadaşın mesajlarının genelinde Türksat'in verdiği hizmetlerin eksik kalmasından dolayı memnuniyetinizin düşüklüğü görünüyor. Memnun olmadığınız hizmeti ücret ödeyerek niçin kullanmaya devam ediyorsunuz?


    Bu soruların haricinde de Türksat ile ilgili herhangi bir konuda ilgili yayını naftalinli çekmeceden çıkartıp çıkartıp tekrar tekrar gündeme getirmezseniz sevinirim. O günün koşullarını bildirdim diye kanaat önderi falan mı oldum da niye her alacağınız aksiyonda veya turksat ile ilgili konuda ben sizden etiket alıyorum? Bir memnuniyetsizliğiniz veya yaşadığınız sorun varsa, hatta platformdan herhangi bir isteğiniz varsa aksiyonu siz alın ve Türksat'la siz iletişime geçin. Ben niye sürekli ortaya atılmaya çalışılıyorum? Bu durumla ilgili tekrar sizden herhangi bir etiket almak istemiyorum, anlayışınız için teşekkür ederim.


    Bu konuda kablotv hizmeti ile ilgili teknik konular, paketler hakkında bilgi paylaşımı ve yardımlaşma yapılıyor; en azından temel amacı oydu. Çok uzun süredir konu bu mimariden uzak maalesef. Kimseyi de kırmak istemem elbette ama birkaç sayfadır konunun yarısı sizin bir başka kişiyle aranızdaki sohbetiniz, çok uzun süredir de konuda bir "PTT dönemindeki alman kanalları" muhabbeti gidip duruyor. Sohbetinizi özel mesaj aracılığıyla yapmanızı başka bir arkadaş da rica etmiş, ben de tekrarlayacagim.


    İlgili Alman kanalları ile ilgili de kanalları isteyen arkadaş isteğini müşteri hizmetleri ve e posta aracılığıyla bildirmeli. Eklenmiyorsa da yapılacak bir şey yok, demek ki platformun bu konuda yatırımı yok ve olmayacak. Konuya her hafta her ay PTT dönemindeki alman kanallarının yazılmasının bir manası yok. İlgili kanalları seyretmeyi çok istiyorsanız Astra 19.2e uydusuna bir adet çanak çevirirsiniz ve sorununuz çözülür. Hatta eğer varsa çeşitli internet platformları uzerinden de ilgili yayınları alabilirsiniz.


    Buradan herkese genel ricam konuyu amacı doğrultusunda kullanırsak sevinirim. Zira konu amacından saptıkça konuda bilgili arkadaşlar da konuyla olan ilgisini kesiyor maalesef.

    Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weise kullanıcısına yanıt

    Benim kafama takılan başka bir konu var:


    Sizin mesajlarınız neden hep siliniyor? Mesela yukarıda Nihat Bey size cevap vermiş ama sizin mesajı görmek istediğimizde "mesajı getiremedik, mesaj silinmiş olabilir" uyarısı geliyor. Böyle olunca neye cevap verilmiş anlayamıyoruz. Siz mi siliyorsunuz?

  • weise kullanıcısına yanıt

    Siz beni çok yanlış anlamışsınız. Ben ismimin ilgili yayından sonra yapmak istediğiniz ve her yıl ara ara dillendirdiginiz bir imza kampanyası, gorusme veya toplu bir işlemde geçmesinden rahatsızım. Geçmişte de benzer mesajlarla geldiniz ve benden olumsuz donutler aldınız. Ben niye insanların dertlerini yüklenip de bir kurumla iletişime geçeyim? Herhangi bir kişi bunu niye yapsın? Saatin geri kaldığını da görmek için nasıl bir teknik yeterlilik gerekiyor sanki de benim teknik bilgim iyi diye ben bildiriyorum? Ustteki mesajda da belirttiğim gibi bir sorun varsa iletişim kanalları belli. Koskoca Türksat da saati düzeltemiyorsa ben mi düzelteceğim.


    Onun dışında öyle ismimi kullanmayın vs bir durum değil elbette ismimle hitap edebilirsiniz.


    Bu mesaj silinme durumu benim de aklıma takıldı. Niçin mesajlarınızı siliyorsunuz? Veya siz mi siliyorsunuz forumdan yetkili birisi mi siliyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıl kadar önce satın aldığım bir saat var. Masa saati. Oregon Scientific marka.

    Radyo kontrollü saat diye geçiyor kategori olarak.

    Frankfurt şehrindeki atom saati vericisinden uzun dalga frekansı üzerinden yollanan sinyali

    alıp kendi kendini ayarlıyor. Tabii ki Almanya saatine göre ayarlıyor. Dakika ve saniyeye dokunmadan sadece

    saati düzelttiğinizde atom saati doğruluğunda bir saatiniz oluyor.


    Yılların teknolojisi bu. Kol saatleri için de var.


    Turksat, Türkiye'nin en ileri 10 teknoloji şirketini sıralasak mutlaka aralarında yer alır. Uzayda uyduları dolaşan bir şirket.

    Yıllardır şu saat işini düzeltememeleri gerçekten utanılacak bir durum.


    Kendilerine iletilen şikayetleri görmekten bile acizler. Bir şikayetin okunması ve aksiyon alınması günler mi sürer?

    Fatura tahsil edecekleri zaman, günü gününe, dakikası dakikasına tahsil etmeyi biliyorlar ama?! 1 gün bile geciktirmiyorlar.


    En son çare, CİMER'e yazmak olacak sanırım.

  • CNBC-e Türkiye’de yayına başlayacağı tarihi açıkladı

    Dijital platformlar hayatımıza girmeden önce, yabancı dizi ve film severlerin uğrak noktası olan CNBC-e Türkiye, 9 yıllık aradan sonra geri dönüyor. CNBC-e, 10 Haziran 2024 tarihinde yayına başlayacak.

    Bakalım hangi platformlarda olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Birilerine yakın bir yayın politikası izleyecekse Kablo TV'ye hemen gelir. (bkz. Akit TV)

  • MajörParite kullanıcısına yanıt
    Çok Doğru 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • weise kullanıcısına yanıt
    Bekleyip göreceğiz bakalım.Uzun surecekse bundan'da umudu kesmekten başka yol yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • weise kullanıcısına yanıt
    Böyle böyle uzatmaları oynuyor ,ben artık ne diycemi şaşırıyorum Bu kadar zor olmamasi gerek profesyonel ekipler var turksat platformunda Bu kadar çaresiz olamazlar umarım yanılmam ama buda olmayacak gibi duruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • weise kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının altına imzamı atarım. Benim tanıdıklarım artık kalmadı gibi bir şey zor zar öğrenmeye çalışıyorum. Belli başlı sorunlar yaşamasaydım çok kişi irtibatım olacakti ama maalesef annemin sağlık sorunlari beni uzaklastirdi sağlık sorunu olmasaydi çevrem çoktu, ne yazıktır ki baglantilarim koptu. Umarım bilgili arkadaşlar tekrar foruma döner ve bilgi vermeye devam ederler. Dostum her kes elinden geleni bu platform için elinden geleni yaptı. Ama Bu platform bizi yanılttı Turksat gibi bir platform şimdiye kadar uçmuş kendisinden söz ettirmisti. Bana gene gönül koyacaklar ama ben hep doğruları yazdım evet Ben PTT Dönemindeki kablo tv ve kanalları beğeniyorum.ve kaliteli bir içerik vardı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23122313231423152316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.