Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.184
Cevap
275
Favori
3.122.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    Konuyu güncel oalrak takip ediyorum ama sürekli aynı temada yazıpta konuyu kirletmek istemiyordum ama;

    Hiç bir kimsenin 10 dakika izlemeyeceği kanalları neden getirirler anlamıyorum anlamakta istemiyorum.Para ile ödenen platform da ücretsiz ve reytinge bile giremeyen zerdevat çöp kanalların getirilmesi çok kötü, hem yer doluyor hemde başka kanal gelmiyor.Ha belki kablo tv ye para verip yayın yapma karşılığında kar etme için ekleniyodur anlarımda bu elde edilen kar ile düzgün paralı kanal getirirsin.Ama onuda yapmıyorlar.

    Filmbox Extra çok çok daha iyi sinema tv lerden.Mantıklı bi ekleme olmuş kanal açısından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 12 Haziran 2021; 15:22:54 >
  • claudecan kullanıcısına yanıt

    Türksat platformun yapaısı farklı. Farklı düşünceye sahipler ?

    Olması gereken kanallar gelmez ama bu tipte kanallar gelir. Bu kadar para alınıyor. PTT de Aboneyken ken bile inanılmaz sükse kanallar vardı.Ne zaman Türksat platformuna geçti Bu çöküş başladı. Türksat platformun elindeyken 7 sene olmuştur ilkkez Rtl Vox Rtl ıı gibi kanallar eklendi ,Sonrasında bu kanallar tek tek çıkarıldı. İşte türksat platformu ?

    Ne kanallar gitti ,ne kanallar eklendi.

    Çita düştü. Hey gidi PTT dönemi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    +1

  • claudecan kullanıcısına yanıt

    Uydudan ücretsiz yayın yapan kanallardan para alınmıyor. Onlardan yayın yapma karşılığında abone sayısına göre ücret alınıyor diye biliyorum. Ücretini ödeyen kanal yayın yapabilir de BBC'ler,Epic Drama gibi istenilen kanallar da getirilmedi. Türkiye yayını sona erme durumu Kablo TV'den kaynaklanmıyor olsa da yerine istenilen kanallardan getirilen kanal da olmadı. Fox Life HD,Animal Planet HD gibi çok izlenilen kanalların yayınları sona erdi. Benzer içeriğe sahip kanallar da geirilmedi. BBC Earth HD ,BBC First HD, Epic Drama HD,Love Nature HD gibi kanallar platforma getirileilir.

  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    Mesajımda da yazmıştım daha önce söylemiştiniz oradan biliyorum fakat kar elde etme durumu var diyelimki neden gelicek kanallara yansıtılmıyor.Onca yayını sonlanan kanal kapanan şeyler de yerine kanal getirilmedi ben buna anlam veremiyorum dogrusu.Sonuçta üst paket e özel kanal sayısı altına inmemesi lazım ki fiyat farkı temel pakete göre kanal farkı ve ücreti olsun. Sadece myzen tv geldi o da ücretsiz kanal normalde, sanırım kullanıcıları kandırmak gibi bir uyanıklık yapıldı üst pakete geldi diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 12 Haziran 2021; 18:14:17 >
  • Bu platformda para var? Ama işine gelmiyor para verip kanalları getirmek!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

    İsim hakları ve kadro dışında bence özelleştirilecek bir müdüriyet getirilmeli.Kanal anlaşmaları vs .Yoksa böyle gider.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 12 Haziran 2021; 18:18:36 >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt

    Üst pakete kanal getirilmesi gerekiyor, S Sport kanalları üst pakete ilave edilmiş olsa çıkarılan kanalların yerine getirildiğini düşünebilirdik de o da ayrı paket olarak geldi. İstenilen çok kanal da yoktu. İstenilen bu kanallar diğer platformlarda da bulunuyor,getirilebileceğini de düşünüyordum. Görüşüldüğü de söylenmişti, getirilmiş olsa kapanan kanallar olması yerine yenileri getirilmiş olacağı için konuşulmayacaktı. İnternet kısmında da Upload hızlarını diğer internet servis sağlayıcıları arttırdı. KabloNet'te arttırabilir. Bu kanallar getirilmiş olsa platform çok iyi olacaktı. Forumda yazılan istenilen kanalları da bir başlık altında toplanmıştı. Sonra konuyu bana devretmişlerdi. https://forum.donanimhaber.com/kablo-tv-yeni-kanal-istekleri-ana-konu--37750231 sonradan forumda yazılıp istenilen kanalları da ilk mesaja ilave etmiştim.


    Özelleşirilmesi konusunda sizden farklı düşünüyorum.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    Peki sizce ileride neler olabilir? Gerçekten kanal ve upload konusunda bir kaydadeğer gelişme olacak mı?Yoksa dolar yüksekliğinin sebebinden mi kanallar gelmiyor?

  • claudecan kullanıcısına yanıt

    Benim bilemeyeceğim sorular sormuşsunuz. İsteklerimizi yazıyoruz. Bu isteklerimiz iletiliyordur da bu isteklerden gerçekleşenler oldu,gerçekleşmeyenler de oldu.

  • claudecan kullanıcısına yanıt

    Dolarsa Superonline'a da dolar Telekom'a da dolar. Diğerleri yapabiliyorken Kablo'da gelişme olmuyorsa belki de sorunu Kablo'da aramak lazım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S Sport, S Sport 2, NBA TV ve Edge Sport bariz örnek olarak verilebilir. Biz 45 TL'lik pakette izleyemezken;


    D-Smart'ta 33 TL'ye + LaLiga ve Almanya Kupası var.

    Tivibu'da 29.90 TL'ye + Tivibu Spor kanalarındaki içerikler var. (yakın zamanda spor paketi açıldı, full pakete mecbur bırakılmadı.)

    TV+'ta 39-40 ? civarı olması lazım. (içinde Sinema TV'lerde var)

    Blu TV(yıllık alımda) ve Vodafone TV'de 9.90 TL'ye izlenip sadece bizde ek paketle satılıyorsa kesinlikle maliyetle alâkalı olduğunu bende düşünmüyorum. Uydu yayınının maliyetinin çok fazla olduğu söyleniyor.


    S Sport Plus tarafına değinmiyorum bile. Her ay 9.99 TL'ye üyelik satılıyor. Kanalların yani sıra kendi canlı yayın akışı ile yayını tamamen REKLAMSIZ izlenebiliyor.


    Aynı karşılaştırma Sinema TV kanalları içinde yapılabilir. Bizde sadece Sinema TV'ye verilen parayla Tivibu Sinema Paketi alınıp spor kanalları hariç tüm kanallar izlenebilir. Bizde olmayan bazı kanallarda dahil.


    Yeni sezon içerikleri ile alakalı az çok bilgi sahibiyim. D-Smart 33 ? fiyatını korursa hepsinin açık ara önüne geçer. 4 kanal 4 lig.


    Premium Spor Paketindeki kanallar üst pakete eklensin, Premium Spor Paketinde de aynı fiyatla(9.99 ?) Spor Smart ve Spor Smart 2 kanallarının satışını yapsınlar.


    @mnihatgokcek @claudecan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım...sinema tv kanallarında ağır sansür var mağalesef...fakat bein office kanallarında zararlı tütün ve uyuşturucu sahneleri hariçinde sansür yok yani filimlerin korkunç ve erotizim sahneleri bile kesintisiz gösteriliyo yani benim gibi sansür karşıtı vatandaş olarak kaplolu yayındaki vasat ve sansürlü yayın yapan sinema tv kanalları gitsin yerine kaliteli ve korkunç sahneler ve erotizim açısından sansürsüz yayın yapan beinoffice kanalları gelsin isterim zira uydu alıcıma kayıtlı iptv panelinden takip ediyom müthiş şekilde kanallar ilgimi çekiyo...!!!...

  • engineer.man E kullanıcısına yanıt

    Kısaca ineternet için alıcaksın ve yanında tv de ne kanal varsa o.Başka bişey bekleme diyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 13 Haziran 2021; 13:52:13 >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    Tamam teşekkürler.KABLO TV   [ANA KONU] 

  • Rica ederim. Bilgi sahibi olamadığım için sorunuza cevap veremedim.KABLO TV   [ANA KONU] 


    @engineer.man @mnihatgokcek eskiden fiyatlar diğer platformdan daha düşüktü. Eksiklikler konusunda bu durumu da düşünüyorduk. Upload hızının 10 mbps olmasını istiyoruz, diğer platformlarda olup da bizim platformda olmayan istediğimiz kanalların da getirilmesini istiyoruz.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claudecan

    Kısaca ineternet için alıcaksın ve yanında tv de ne kanal varsa o.Başka bişey bekleme diyorlar.

    valla ancak böyle özetlenirdi.Ayrica durumdan şikayet edince de beğenmeyen iptal ettirsin deniliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son birkaç ay içinde conax modül için yeni eklenen kanallar oldu mu? Televizyonu pek açmıyorum genel kanallar eklendiyse frekanslarını rica ediyorum.

  • vav tv, el arabiya, üniversite tv vs. gibi eşsiz kanallar eklendi yakın zamanda.

  • 
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.