Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1961. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47.940
Cevap
300
Favori
3.222.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hotbird 13C 12692H frekansından Animaux,Chasse&Peche'in SD,platformdaki diğer dört kanalın da HD yayın yaptığı bilgisine Lyngsat sitesinden ulaştım. Astra 1N uydusundaki yayınların bazı illerde aktarma sorunu yaşandığı, bu nedenle de platforma eklenemediği söylenmişti. Değişiklik olsa Astra'dan kanalların HD'lerini platforma eklerlerdi. Aktarılan uydudaki Animaux yayını HD olsa HD olarak izleyebileceğiz.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    S Sport'un geleceği açıklandı. Saran Grubuna ait diğer kanalların gelme ihtimali çok da onlar dışındaki kanalların ekleneceğine dair bir bilgi yok. Discovery Showcase keşke yeniden gelse de ben geleceğini pek düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 14 Aralık 2019; 2:5:31 >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler forumdaş, flysat'ta kanallar MPEG4/SD olarak gözüküyor. İnşaAllah diğer 2 kanalda HD'ye geçer mevcut frekansında bizde izleriz.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Spor kanalları kesin olarak gelecek ama diğerleri beklentiden ibaret
  • Uzun süredir EPG bilgileri kanalların neredeyse %80'inde yok.
    Bu sorun nedir?Düzelmiyecek mi?
  • Yeni eklenecek olan kanallar (örneğin ssport lar) ayrıca ücretli mi, yoksa diğer kanallar gibi üst paket içinde mi olacak acaba,ben bu kanallar eklense bile beinsports lar gibi ayrı ücret tarifesi olacağını zannediyorum.
  • 10pele 1 kullanıcısına yanıt
    Bein Sport kanalları yayıncı kuruluş.

S Sport kanalları için ayrı bir paket ya da ücret olacağını tahmin etmiyorum. Uzun zamandır bekliyoruz, cefasını çektik, hiçbir platformda ayrı bir paket olarak sunulmuyor eğer öyle bir düşünce varsa kontrat bittiği anda başka platforma geçerim.
  • Kabloweb Tv kanal sayısının artırılması ve başta spor kanalları olmak üzere yeni eklenen kanalların da Kabloweb Tv'ye eklenmesi lazım.
  • gderebasi kullanıcısına yanıt
    keşke hocam ayrıcı çocuklar için beebies kanalıda var BBC nin onuda eklerse süper olur
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. DVB-S2 yayın yapıyormuş. Ondan kaynaklı MPEG4/SD gözüküyor olabilir. Kanalların HD yayın yaptığı uydular olduğu için HD'ye geçmesi çok zor olmamalı. ABSAT grubuna HD izlenilmediği bu konuda çok istek olduğu söylense ABSAT grubu da bize aktarılan uydudaki yayınlarını HD yapabilir.
  • Diğer forumda Dsmart'a yeni yılda sağlam kanalların ekleneceği paylaşılmış. Bu kanallardan biri Love Nature kanalı.

Türksat Kablo'nun da bu sessiz geçen iki yılı telafi etmesi şart. Üst paketin içi çok boşaldı, oraya takviye şart. Öncelik spor, belgesel, çocuk ve müzik kanalları olmalı. Diğer platformlar atak yaparken, Türksat Kablo'nun bu yılıda boş geçirmesi kurumu geride bırakacaktır bana göre. Onun için sirkelenip kendine gelmesi ve harekete geçmesi şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Love nature falan cikarma hocam başımıza :)) 5 sene bekleriz onun da gelmesini...

• panasonicman kullanıcısına yanıt
    Yine diğer forumdan alıntı.

Önceden de yazmışdım Blueant Media'nın Kanalları olan Love Nature- Smithsonian Channel ülkemizde isteyen tüm platformlara yayınlarını verecek diye Turkcell TV Love Nature kanalını getirdi Smithsonian Channel için pazarlık yapılıyordu lakin birtürlü ilerleme olmadı. Love Nature kanalı Bein ve Kablo Tv de yayına başlayacakdı bu sene birtürlü Triplay le anlaşamadılar ama görüşmeler devam ediyor bizim platformlar alttan aldığı için birtürlü kanallar gelmiyor.

www.triplay.com.tr
    TriPLAY: content for TV & WEB & MOBILE
    http://www.triplay.com.tr/tr

Selamlar

Triplay bezip kanalları bedavaya verene kadar görüşürler. Hem kanal gitmeden gelen olmaz bence. :)
  • S sport gelir baskada bisey gelmez 2 3 sene daha bence...

• Türksat kablo tv bu kanallarla sezonu kapatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: engineer.man

HAFTANIN ŞİFRESİZ MAÇLARI

Premier League
    CUMARTESİ
    18:00 Chelsea - Bournemouth (TRT SPOR HD)

PAZAR
    17:00 Wolverhampton - Tottenham (TRT SPOR HD)

LaLiga
    CUMARTESİ
    18:00 Real Sociedad - Barcelona (D-Smart YouTube Kanalı)

Ligue 1
    CUMARTESİ
    22:00 Angers - Monaco (beIN SPORTS HABER HD)

Ayrıca gelecek haftadan itibaren Serie A'dan Pazar 17:00 maçlarından biri yine beIN SPORTS HABER'den şifresiz verilecekmiş.
    Portekiz Ligi
    CUMARTESİ
    21:00 Benfica - Famalicao (S Sport YouTube Kanalı)

• asabiyimben A kullanıcısına yanıt
    Yok . Siz ordamı oturuyorsunuz.

• gderebasi kullanıcısına yanıt
    TriPlay ile anlaşan bir platform, kanal listesine 15-16 HD kanal rahatlıkla ekleyebilir.
    9 tane alınmış zaten 4-5 tane daha gözüme takılan var :)
  • 
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.