Şimdi Ara

Kabin Memuru Olmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dövmelileri eliyorlar direk de renk körlüğü için fikri olan varmı ?

bu arada ocak sonunda alım var diye bir çok host arkadaştan duydum galaxy ile amphi siz hostmusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 2 Aralık 2013; 18:32:29 >
  • amphibi A kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler. Sabır konusunda iyiyimdir çoğu iş yeri bu şekilde aslında. Olumlu tarafı maaşı cidden. Yaşım 22 olduğu için şuan ileride ne durumda olurum pek önemsemiyorum. Sonuçta yapabildiğim kadar bu işi yapar daha sonrasında başka şeylere yönelirim. Okumayı seven biri değilimdir o yüzden direk iş hayatına atılmak istiyorum mezun olunca. Fakat şuan kafama takılan dövme problemi aslında çünkü dövmem gözükmüyor uzun kollu giydiğimde. İlla sildirmem mi gerekecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

dövmelileri eliyorlar direk de renk körlüğü için fikri olan varmı ?

bu arada ocak sonunda alım var diye bir çok host arkadaştan duydum galaxy ile amphi siz hostmusunuz ?

Host değil, kabin memuru diyelim öncelikle, evet görünen yerde dövmesi olanlar ve renk körlerinin şansı yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF

Cevabın için teşekkürler. Sabır konusunda iyiyimdir çoğu iş yeri bu şekilde aslında. Olumlu tarafı maaşı cidden. Yaşım 22 olduğu için şuan ileride ne durumda olurum pek önemsemiyorum. Sonuçta yapabildiğim kadar bu işi yapar daha sonrasında başka şeylere yönelirim. Okumayı seven biri değilimdir o yüzden direk iş hayatına atılmak istiyorum mezun olunca. Fakat şuan kafama takılan dövme problemi aslında çünkü dövmem gözükmüyor uzun kollu giydiğimde. İlla sildirmem mi gerekecek?

Evet kesinlikle sildir. Hem de bir an önce. En azından sildirdikten sonra yeri iyileşsin. Elemelerde sorarlarsa "Küçük bir operasyon geçirdim" dersin. Keşke hepsi dövme gibi olsa...

Çelik gibi sinir er meydanında belli olur, ancak. Ciddi firmaların (THY vb. gibi) Kabin memuru seçimlerini "DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü" diye bir yer yapar. Sağlam elerler. Cidden seçicidirler. Orada seçtikleri adam ....'dur derlerse gerçekten dedikleri gibi çıkar. "DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü " sağlamdır. Tutup da Fizik mezunu bir öğrenciye Preveze deniz savaşını sormazlar, ve ya i.k yönetiminden soru çıkmaz. Sınavları E.Q. ve ya IQ ölçer niteliktedir.

Vücudun (dövmesiz vb.) dört dörtlük bile olsa elenmen muhtemeldir.

Tavsiyem Aydın Üniversitesinde bir ara vardı, hala var mı bilmiyorum. Uçucu personel sertifika programı gibi bişey vardı. Okuldan vakit bulabilirsen bu tür sertifikalarla kendini donat. Ama sertifikalara da bel bağlama.

Speaking akıcı şekilde konuşman uygun olacaktır. Vakit bulabilirsen Sultanahmet de vb. turist çevir, muhabbet et.

Önemli Not: Kabin memuru olursan muhtemelen otopsinde kanser yazacaktır (Radyasyondan) zira çoğu pilotların öyledir (Radyasyondan).

Diğer bir not: Arkadaşlarımdan birisi Kabin memurluğunu kazandığını haber verdi. Ona derhal şu soruyu sordum: "Anne ve ya baba bedduası mı aldın?" ve ardından dedim ki: "Allah kurtarsın."

Önemli başka not: uçucuyken yere geçmen imkansıza yakın. Ya işi bırakırsın başka bir sektöre geçersin (ki bu da çok zordur), ve ya (Allah korusun) kaza vb. yaparsın, devletdeki ve ya Alman hastanesindeki (sadece belli yerlerdeki) doktordan "uçamaz" raporu alırsın, firma seni yere indirir. Bu defa da mimlenirsin.

2 kere daha düşün derim.

Kolaylıklar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.