Şimdi Ara

Kaan Ayhan ( Shalke'li Türk defans) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Her almancıyı transfer etme çabası klasik gsli

Hadi yıldız diye Hamit geldi onu da söndürdüler .

Yıldız diye Hamit geldi mi ?

Yani üstün zekanızla Gsyle mi dalga geçmeye calısıyosunuz burda bı açıklayın

• gelcek de oynucak sanki inşallah almaz bizimkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

fatih terim gurbetçileri sevmez,cahildir ve (şövenisttir) bakınız isviçre maçları.
    sinyor terim yıllardır nuri yerine emre belezoğlu,tümer metini oynatmıştır.o yüzden jurgen klopp en formda olduğu dönemde yedek kalan dortmund kaptanı nuri için ''bu türklerin nasıl bir milli takımı var ki nuri yedek kalıyor anlamış degilim'' demiştir.

dolayısıyla sinyorun son zamanlarda da hakan çalhanoğlu yerine selçuk inan ı,defansta kaan ayhan yerine bekir i oynatması hiç şaşırtıcı değildir.

Spor Bölümü Kuralları'nın 2. maddesini ihlal etmişsin. Şikayet ettim. Güle güle

• quote:

Orijinalden alıntı: NasılYaniYa

quote:

Orijinalden alıntı: patriot34

Almanya bundesliga takımlarından herhangi birinde futbol oynamak kesin milli takımda oynaması için bir kritermidir?
    Kimse kusura bakmasın ama buradaki gençlerimizede ayıp etmiş olmuyormuyuz?
    Schalke04 şu an 11. sırada.

Kaan Ayhan ( Shalke'li Türk defans)

Tamamen senin mantıksız düz mantığından hareket ediyorum.

Schalke 04 Bundes Liga'da 11. dedin.

E Dortmund 16. sırada.

İçerde dışarda 4 salladı.

Demek ki Schalke içerde dışarda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

fatih terim gurbetçileri sevmez,cahildir ve (şövenisttir) bakınız isviçre maçları.
    sinyor terim yıllardır nuri yerine emre belezoğlu,tümer metini oynatmıştır.o yüzden jurgen klopp en formda olduğu dönemde yedek kalan dortmund kaptanı nuri için ''bu türklerin nasıl bir milli takımı var ki nuri yedek kalıyor anlamış degilim'' demiştir.

dolayısıyla sinyorun son zamanlarda da hakan çalhanoğlu yerine selçuk inan ı,defansta kaan ayhan yerine bekir i oynatması hiç şaşırtıcı değildir.

Spor Bölümü Kuralları'nın 2. maddesini ihlal etmişsin. Şikayet ettim. Güle güle

Bu dogrulari degistirmez,senle ayni seyleri dusunmuyor olmak beni mutlu etti,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: patriot34

Almanya bundesliga takımlarından herhangi birinde futbol oynamak kesin milli takımda oynaması için bir kritermidir?
    Kimse kusura bakmasın ama buradaki gençlerimizede ayıp etmiş olmuyormuyuz?
    Schalke04 şu an 11. sırada.

Dortmund kacinci sirada hocam peki adamlar git gel 8 atti.

• Türkiyeye gelmez ileride dünyanın sayılı savunma oyuncularından olacak potansiyeli var.

• Tek tek herkese ayrı ayrı cevap yazmadan düşüncelerimi anlatmaya çalışayım.

Yurt dışında 15-20 gurbetçimiz oynuyor diyelim, hepsini çağırmak zorundamıyız? Liginde sonuncu veya düşmeye oynayan takımları dahi isim yapmış takımlardır, bu isim yapmış takımlarda oynamaları sizler için yeterlimi?
    Ayrıca söylenen bir yanlış daha var!! Bu futbolcular bir daha Türk milli takımını seçmeyip Alman milli takımını seçermiş!! Sanki Alman milli takımı onları seçmiş gibi.
    Ben Beşiktaş'lıyım Semih'e buradan sallayanlar Ömer Toprak'ın acemice ve amatörce yedirdiği hatalı golleri ve amatörce 4 dakikak içerisinde gördüğü 2 sarı kartları görmedimi?
    Bu takımda daha önce Hakan ve Ömer oynamadımı? Ne oldu o zaman, milli takıma sihirli deağmekmi değdi, süper bir futbolumuzmu vardı?
    Ben bu futbolculara kötü demiyorum ama bir kurtarıcı olduklarını düşünmüyorum.
    Ayrıca sadece 3 büyüklerde iyi futbolcu var diye düşünmekte yanlış, anadolu takımlarında tecrübesiz ama cıva gibi futbolcularımız var.
    Bizim her şeyi çok bilen, her şeyi yönlendirmesini çok bilen basınımız !!Bu maça Ömer, çağırılıp aynı sonuç alınsa ne yazardı acaba? Zaten bu çocuğun yediği sarı kartlardan sonra yazdıkları meydanda.
    Basınımızın İki yüzlü, utanmaz aldukları her taraftarın ortak kanısı olduğunu zannediyorum. Bazen her futbolcunun kötü oynadığı maç olur, o maç Ömer oynadı, bu maç ise Semih oynadı bu kadar basit.

Şunuda ekleyeyim;
    Herkes hakan niye çağırılmadı diyor, o Ahmet Çakar ve Sinan Engin'in katıldığı spor programında bir iddia vardı!
    Hakan'ın babası yaşadığı muhitte adı verilmeyen, gizli tutulan fırında;
    -Fatih Terim gelecek ayaklarıma kapanacak, özür dileyecek
    Bu iddia doğrumu değilmi, diye telefon ile katılması istendi, ben yalanlanlandığını duymadım.
    Hamza Hamzaoğlu mesaj ile ulaşmaya çalışmış, mesajlarına karşılık alamamış, defalarca telefon ile aranmalarında rağmen telefonlarını açmamışlar.
    Fatih Terimi hiç sevmedim, sevemedim ( Uefa ligi maçları hariç) ama yiğidi öldür hakkını ver.
    Benim milli takım hocam kimsenin ayağına gitmez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.