Suan bi arkadasım bahsetti yarın k810i alıcaktım... ama sakın alma joystiginden sorun var cok tozlanıo ve kısa süre sonra calısmamaya baslıo dedi içime kurt düştü kesınlıkle yarın alıcaktım. Ama bu dogruysa cok kotu olurum lütfen acil yardm edin bole bişi varmııı???????? Varsa yine telefon arayısına baslıcam 4 ay sonra:(
walla bildiğime göre çoğu joistickli telefonlarda bozuluyor bende mesela k750 war tam garantinin bittiği gün joistick bozulduçok k ü f ü r etmiştim ama yaaaaa zaten 15 20 ytl bir jostick ne olacak elinin kiri olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: emreyildirim94
walla bildiğime göre çoğu joistickli telefonlarda bozuluyor bende mesela k750 war tam garantinin bittiği gün joistick bozulduçok k ü f ü r etmiştim ama yaaaaa zaten 15 20 ytl bir jostick ne olacak elinin kiri olabilir
Benim tlfnun joysticki bozulduğunda kvkda joystick switchini değiştirmişlerdi 1 aya kalmadı yine bozuldu
Abi konuyu okudum yardım ediyim dedim senin için üye oldum bak :D 2 aydır kullanıyorum k810. şuana kadar pek bi sorununu göremedim :D ufak tefek şeyler var tabi. ülkemize hatalı modeller geldiği için normaldirde bu. Haklısın joystick tozlanıyo ama bi üflüyosun geçiyo :D ayrıca eskiden t610 kullanıyodum. 3 sene oldu ancak öle joystick bozuldu. ayrıca telefonu nebiçim kullandım bi ben bi telefon bilir :D üretim hatası olabilir o sorunlar. kafana takma sen gayet memnunum. iyikide almışım diyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme