Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk
    yasin eline sağlık

rica ederim farukkk abi.yaşasın forum.donanımhaber
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CENKKK

Arkadaşlar ben bu 6,4 kamera driverini rardan çıkarmadan direk attım telefona acaba yüklendimi öyle

ilk sayfada yüklenip yüklenmediğini servis menüsünden öğrenebilirsin ilksayfadaki ilk mesajımdan kontrol et [

yasin eline sağlık /b]

Baktım 6,4 yazıyor valla sizin sayenizde telefon tam bir multimedya canavarı oldu ellerinize sağlık bence N95 bu telefonun eline su dökemez :=)
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben bu 6,4 kamera driverini rardan çıkarmadan direk attım telefona acaba yüklendimi öyle

ilk sayfada yüklenip yüklenmediğini servis menüsünden öğrenebilirsin ilksayfadaki ilk mesajımdan kontrol et [

yasin eline sağlık /b]

Baktım 6,4 yazıyor valla sizin sayenizde telefon tam bir multimedya canavarı oldu ellerinize sağlık bence N95 bu telefonun eline su dökemez :=)

rica ederim

yasin ml yine oturmamış bir tanede boşluk var pull facein yerine gelecek kamera

• quote:

yasin ml yine oturmamış bir tanede boşluk var pull facein yerine gelecek kamera

farukkk abi aslında bende düzgün çalışıyor.fakat k790 da görüntülü konuşma seçeneği olmayınca menü otomatikmen bir icon geriye geliyor.sorun ordan kaynaklanıyor.ama senin için değiştirecem.
  • farukkk abi nihayet youtube denizlidede acıldı ve ilk sayfada eklediğin videyo izleyebilme serefine layık oldum gerçi sen bana youtube linkini versen ben onceden izlerdim onuda neyse. seni rahatsız etmeyeyim dedim
  • Arkadaşlar Peki farukk arkadaşın verdiği menü.ml ve ikon dosyaları şeklindeki flaş temaları nasıl yüklüyoruz ?
  • farukkk abi 790 için yeni menu.ml dosyasını indirebilirsin.ayrıca trackid menüsü ekledim.gerekli uygulamayı da yanında veriyorum.bu defa hata bulamayacaksın...

http://www.4shared.com/file/60507286/78b1d9ab/menu.html

http://www.4shared.com/file/60507285/e1b88811/TrackID.html

• quote:

Orjinalden alıntı: yasin186

farukkk abi 790 için yeni menu.ml dosyasını indirebilirsin.ayrıca trackid menüsü ekledim.gerekli uygulamayı da yanında veriyorum.bu defa hata bulamayacaksın...

http://www.4shared.com/file/60507286/78b1d9ab/menu.html

http://www.4shared.com/file/60507285/e1b88811/TrackID.html

kamera bölümüne hdr programını koyabilirmisin oradaki ikonun birini oyunları sil oraaya taşı diğer oyun yerinede

başka bir uygulama yerleştirmeye çalışabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 26 Ağustos 2008; 14:44:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dota

Arkadaşlar Peki farukk arkadaşın verdiği menü.ml ve ikon dosyaları şeklindeki flaş temaları nasıl yüklüyoruz ?

indirdiğin şekilde akustik cam driver yüklemek ile aynı setolden misc fıle dan modeli seç flaşh okadar
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Peki farukk arkadaşın verdiği menü.ml ve ikon dosyaları şeklindeki flaş temaları nasıl yüklüyoruz ?

indirdiğin şekilde akustik cam driver yüklemek ile aynı setolden misc fıle dan modeli seç flaşh okadar

sağol arkadaşım Yaptım ilk mesajındaki 12 adet tema güzel onlardan birisini yükledim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

Orjinalden alıntı: tHe-pREDator

skin patchlerini atarken once eskisini kaldırmamız gerekiyo mu????

quick access patch yüklüyse bazen çakışabiliyor kaldırsan daha iyi olur

skın patchi kalkmıyor genellikle yeniden main atmak gerekiyor

eminmisin yeni skin atmadan önce genelde eskisini kaldrdıktan sonra atıyorum senin söylediğin q.a patchsizde olabilir

• quote:

quote:

quote:

sağol arkadaşım Yaptım ilk mesajındaki 12 adet tema güzel onlardan birisini yükledim

rica ederim

wildwolft

dediğin olabilir ama skın patchleri bazen diğer patchlerde sorun yaratabiliyor çakışabiliyor

• @@@Faruk oyunlar için teşekkürler,,
  • quote:

wildwolft

dediğin olabilir ama skın patchleri bazen diğer patchlerde sorun yaratabiliyor çakışabiliyor

bende onu diyorum zaten çakışmaması için öncekini kaldırmak gerekiyor
  • farukk oyunlar için çok teşekkürler. eminim güzeldirler. indiriyorum.. bu ara pek foruma giremiyorum ama yeni foto driverleri bekliyoruz ;)
    kal sağdıcakla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3rcy

farukk oyunlar için çok teşekkürler. eminim güzeldirler. indiriyorum.. bu ara pek foruma giremiyorum ama yeni foto driverleri bekliyoruz ;)
    kal sağdıcakla.

rica ederim arkadaşlar cam driverler ilk sayfada mevcut
  • Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
    supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
    Loaded 51 flash descriptors

if you like LITE edition - please visitwww.setool.net and buy FULL.

ChipID:9900,EMP protocol:0301
    PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
    FLASH CID detected:53
    Speed:921600
    OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35945101709174 CERT:RED
    FLASH CID:53 COLOR:RED
    Can't build loaders chain ;(
    Elapsed:14 secs.

slm benim bir k810 um var fabrika ayarlarına döndükten sonra tel açılmadı bende uptade service le aynı sürümünü tekrar yükledim fakat bu seferde setoll la bi şey atmaya çalıştığımda yukarıdaki hatayı veriyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen

• repla64

telefonun cid53 olmuş setoolden birşey yükleyemezsin artık. jd flasheri kullanman gerekiyor
  • repla64

wildwolft ün dediği gbi cıd 53 olmuş ilk sayfada jd flaşher cıd 53 farı indirip kuracaksın kullanımı ilk sayfada

programda yazılım depomda mevcut
  • Arkadaşlar ben ilk sayfadaki menüyü K800'e attım ama çok karışık ajandanın içinde oyunlar ve programlar var çok karışık oldu şimdi ben başka bir menüyü setolle bunun üstüne atabilirim bir problem oluşturmaz değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.