Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
112.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok çaresizim k750 i kullanıyorDUM tamirciye gitti sebebi ziyareti yazılım karıştı sanırım çöktü yani. 3 haftadır tamircide ama yapamıyorlar bir ara oldu diye verdiler fakat TR olmuyor sadece ingilizce var dı bende kendimde olan usb kablo ile yazılım güncellemisi yaptım bu sefer bir iki şey türkçe gerisi ingilizce daha sonra aklıma fabrıka ayarlarına geri dönersem türkçe olur diye düşündüm ve yaptım. yapmaz olaydım bu seferde çok dandık bir yazılım ile açıldı ama ilk açıldıgında sihirbaz çıkıyorr dil seç diyor ama okey tusuna veya tmm diyemiyordum. bende yeniden telefon tamircisine verdim fakat şimdi onularda yapamıyoruz diyorlar yazılım atarken sonlara gelirken hata veriyor. zaten ilk yüklerkende hep böyle yapıyordu ama olmuştu. şimdi tel bende. usb kablosuna sahibim ama nasıl bir program ve ne tür bir yazılım atacagım sizden istedigim yazılım ve program LÜTFEN YARDIMCI OLUN BEN ONSUZ HİÇİMYAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tihav -- 3 Mart 2007; 1:27:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tihav

çok çaresizim k750 i kullanıyorDUM tamirciye gitti sebebi ziyareti yazılım karıştı sanırım çöktü yani. 3 haftadır tamircide ama yapamıyorlar bir ara oldu diye verdiler fakat TR olmuyor sadece ingilizce var dı bende kendimde olan usb kablo ile yazılım güncellemisi yaptım bu sefer bir iki şey türkçe gerisi ingilizce daha sonra aklıma fabrıka ayarlarına geri dönersem türkçe olur diye düşündüm ve yaptım. yapmaz olaydım bu seferde çok dandık bir yazılım ile açıldı ama ilk açıldıgında sihirbaz çıkıyorr dil seç diyor ama okey tusuna veya tmm diyemiyordum. bende yeniden telefon tamircisine verdim fakat şimdi onularda yapamıyoruz diyorlar yazılım atarken sonlara gelirken hata veriyor. zaten ilk yüklerkende hep böyle yapıyordu ama olmuştu. şimdi tel bende. usb kablosuna sahibim ama nasıl bir program ve ne tür bir yazılım atacagım sizden istedigim yazılım ve program LÜTFEN YARDIMCI OLUN BEN ONSUZ HİÇİMYAA

Öncelikle telefonunu dandik bir servise vermişsin gibi geldi bana. Eğer büyük şehirlerden birisindeysen iyi bir servise götürürsen hallederler sorunu. Öte yandan ben kendim çözim diyorsan sorunu gerekli açıklamalar sanırım sony ericsson un sitesinde vardır. Yok ise de mail at 1 hafta içerisinde cevaplıyor yapman gerekenleri anlatıyorlar. Ama saçını başını yolarsın telefonu tamir edicem diye haberin olsun Sanırım telefonuna tam bir format atman lazım ama nasıl yaparsın bilemiyorum.

• Arkadaşlar bir aksilik olmazsa pazartesi telefonumu (k750i) servise vereceğim. Serviste büyük ihtimalle içindeki tüm bilgiler gidecek. Peki telefon rehberindeki numaraları ve sms'leri hafıza kartına aktarmanın bir yolu var mı? Yoksa sadece bilgisayara mı atabiliyoruz bu bilgileri? Acil cevap bekliyorum lütfen...
  • Konuya biraz renk gelsin,sağolsun kendisi favori fotomdur
     ==K750i & W800i ciler Buraya!==
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11443358/mpage_1/key_//tm.htm#11454195 arkadaşı biri uzaktan kumandayla ilgili bu linki vermiş ama oradaki adresler ölmüş.dolayısıyla sadece xp için kontrol buldum winamp yada bsplayer için uzaktan program bulamadım.

birde bunu deneyen varmı.uzakan kumandanın çalışması için bilgisayarada bir şey yüklemek gerekiyormu?ben bi kez denemiştim kontrol etmeyi ama başaramamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa pazartesi telefonumu (k750i) servise vereceğim. Serviste büyük ihtimalle içindeki tüm bilgiler gidecek. Peki telefon rehberindeki numaraları ve sms'leri hafıza kartına aktarmanın bir yolu var mı? Yoksa sadece bilgisayara mı atabiliyoruz bu bilgileri? Acil cevap bekliyorum lütfen...

yok.
    myphoneexplorer la yedek al.sonra geri yüklerssin

bende vercem aslında da pek emin değilim.sorun kulaklığı takınca kulaklık profiline geçmiyor..aslında basit bişy gibi görünüyorda müzik dinlerken tel çaldığında duymuyorum doğal olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Arkadaşlar bir aksilik olmazsa pazartesi telefonumu (k750i) servise vereceğim. Serviste büyük ihtimalle içindeki tüm bilgiler gidecek. Peki telefon rehberindeki numaraları ve sms'leri hafıza kartına aktarmanın bir yolu var mı? Yoksa sadece bilgisayara mı atabiliyoruz bu bilgileri? Acil cevap bekliyorum lütfen...

yok.
    myphoneexplorer la yedek al.sonra geri yüklerssin

bende vercem aslında da pek emin değilim.sorun kulaklığı takınca kulaklık profiline geçmiyor..aslında basit bişy gibi görünüyorda müzik dinlerken tel çaldığında duymuyorum doğal olarak

Bilgi için sağolasın

• arkadaşlar mrb.bende k750i ciler arasına yeni katıldım.evet telden memnunum ama daha tam verimli kullanamıyorum çünkü program tema vb uygulamaları nasıl yapacağımı bilmiyorum. örneğin program örneği vermişsiniz yada tema için link ben bunları tele nasıl atacam. ben bilgisayara indiriyorum oradan tele atamadım daha doğrusuu cesaret edemedim işin doğrusunu öğrenmeden deneme yanılma yapmak istemedim. bir de sürümü ne olduğunu nasıll öğreniyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fefecan

arkadaşlar mrb.bende k750i ciler arasına yeni katıldım.evet telden memnunum ama daha tam verimli kullanamıyorum çünkü program tema vb uygulamaları nasıl yapacağımı bilmiyorum. örneğin program örneği vermişsiniz yada tema için link ben bunları tele nasıl atacam. ben bilgisayara indiriyorum oradan tele atamadım daha doğrusuu cesaret edemedim işin doğrusunu öğrenmeden deneme yanılma yapmak istemedim. bir de sürümü ne olduğunu nasıll öğreniyoruz.

media files>other klasörüne herşeyi atabilirsin
  • Ufak bir bilgide benden olsun. Other klasörüne oyun, program vs atarsanız burdan başka telefonlara yollayabilirsiniz. Ama direk uygulamalara attınız o programı başka telefona atamazsınız. Yani other sa attığınız şeyler bir neyi setup dosyası oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

arkadaşlar mrb.bende k750i ciler arasına yeni katıldım.evet telden memnunum ama daha tam verimli kullanamıyorum çünkü program tema vb uygulamaları nasıl yapacağımı bilmiyorum. örneğin program örneği vermişsiniz yada tema için link ben bunları tele nasıl atacam. ben bilgisayara indiriyorum oradan tele atamadım daha doğrusuu cesaret edemedim işin doğrusunu öğrenmeden deneme yanılma yapmak istemedim. bir de sürümü ne olduğunu nasıll öğreniyoruz.

media files>other klasörüne herşeyi atabilirsin

• Slm arkadaşlar,ben foruma yeni katılım..
    Geçen gün 2.el bir K750i aldım bende..Hayallerimin telefonuydu,2 yıl bekledim neredeyse..Sokakta şahane resimler çektim.Ama gündüz vakitlerinde evde çektiğim resimler beni hayal kırıklığına uğrattı.Tüm ayarlarıyla denedim vs.. hiçte 2mp gibi resim çekmiyor iç ortamlarda..Aam dışarıda şahane resimler çekiyor. Neden böyledir arkadaşlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsigalko1903

Slm arkadaşlar,ben foruma yeni katılım..
    Geçen gün 2.el bir K750i aldım bende..Hayallerimin telefonuydu,2 yıl bekledim neredeyse..Sokakta şahane resimler çektim.Ama gündüz vakitlerinde evde çektiğim resimler beni hayal kırıklığına uğrattı.Tüm ayarlarıyla denedim vs.. hiçte 2mp gibi resim çekmiyor iç ortamlarda..Aam dışarıda şahane resimler çekiyor. Neden böyledir arkadaşlar??

biz bunlara kısaca noise diyoruz.telefonla foto. çekmeye alıştıkca bunları azaltacaksın kaybetmek imkansız bu donanımla imkansız..ama harici flash alırsan iç ortamlardada istedğin foto.ları çekebilirsin..

hayırlı olsun bu arada

• arkadaşlar bildiğiniz üzere k750 i ile beraber 64 hafıza kartı geliyor ben yeni bir hafıza kartı almayı düşünüyorum. şimdi bazı tellerde hafıza kartının kapasitesi yüksek olursa telefon kasıyor diyorlar. ben ne kadarlık bir hafız kartı alsam telefonumun çalışma hızı değişmez. bir de ben teknosada 512 lik hafıza kartına baktım 59 ytl idi ama gitti gidiyorda orjinal sony hafıza kartları (sıfır ambalajında hafıza kartı) 2 gb 49 ytl neden bu kadar fark var merak ediyorum. kısacası 2 gb hafıza kartını gitti gidiyordan alayımmı yada ne tafsiye edersiniz.
  • quote:

arkadaşlar bildiğiniz üzere k750 i ile beraber 64 hafıza kartı geliyor ben yeni bir hafıza kartı almayı düşünüyorum. şimdi bazı tellerde hafıza kartının kapasitesi yüksek olursa telefon kasıyor diyorlar. ben ne kadarlık bir hafız kartı alsam telefonumun çalışma hızı değişmez. bir de ben teknosada 512 lik hafıza kartına baktım 59 ytl idi ama gitti gidiyorda orjinal sony hafıza kartları (sıfır ambalajında hafıza kartı) 2 gb 49 ytl neden bu kadar fark var merak ediyorum. kısacası 2 gb hafıza kartını gitti gidiyordan alayımmı yada ne tafsiye edersiniz.

2gb lik kartı rahatlıkla kullanabilirsin
    o gitti gidiyordakiler yan sanayi bildiğim kadarıyla
    forumda çok konuşuldu bunlar arama yaparsan daha fazla detay öğrenebilirsin

• teşekür ederim. bişey daha soracam arkadaşlar bir de iyi bir kulaklık düşünüyorumda ne tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fefecan -- 4 Mart 2007; 21:03:19 >
  • mrb arkadaşlar bende k750i var geçenlerde bozuldu sistem çöktü şimdi serviste. Blundugum yerdeki tamirci 750i yazılımını atıgını ama olmadıgını söylemişti başka bir şey denemeyi düşündü k750i yazlımı yerine w800 yazılımı attı çalışıyordu sizce nasıl deneyen varmı
  • Selam arkadaşlar. Az önce Ankara Mithatpaşa caddesindeki teleservise gittim ve maalesef sony ericssonlara bakmadıklarını ve Ziya gökalp'deki KVK servisine gitmem gerektiğini söyledi. Forumda oradaki kvk'dan memnun olan kimse görmedim desem yeridir. Ne dersiniz vereyim mi telefonu tamire yoksa bildiğiniz daha iyi bir servis var mı?
  • quote:

teşekür ederim. bişey daha soracam arkadaşlar bir de iyi bir kulaklık düşünüyorumda ne tavsiye edersiniz.

Sennheiser CX300 alabilirsiniz biraz pahalı ama kaliteli kulaklıktır

quote:

Orjinalden alıntı: tihav
    mrb arkadaşlar bende k750i var geçenlerde bozuldu sistem çöktü şimdi serviste. Blundugum yerdeki tamirci 750i yazılımını atıgını ama olmadıgını söylemişti başka bir şey denemeyi düşündü k750i yazlımı yerine w800 yazılımı attı çalışıyordu sizce nasıl deneyen varmı

doğru yüklemeler yapıldığı taktirde sorunsuz w800 yazılımını kullanabilirsiniz

• Yeni başlık yaramadı sanırım. Gün boyunca 2 mesaj yazılmış neredeyse?
  • arkadaşlar merhaba dosya şifreleme programı vardı ilk sayfada DOSYA ŞİFRELEME
    http://www.getjar.com/products/5964/FileLock diye acaba bu k750i için uygunmu caba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.