Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EDGE (Enchanced Data rates for GSM Evolution)
    Netfront HTML destekli internet tarayıcısı
    Quadband (GSM 850/900/1800/1900)
    Daha parlak ve büyük ekran (1.9 inç)
    Daha ince yapı (19.5 mm)
    Işık sensörü (Pil tasarrufu)
    Navigasyon tuşu
    GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme

W810i'nin W800i'ye göre dezavantajları:

350 saate kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi
    20 MB dahili bellek
    Kamera kapağı yok

==K750i & W800i ciler Buraya!==

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

Orjinalden alıntı: NS_85

quote:

quote:

w800 ün foto kalitesi k750 ile aynı dimi biyerde gördümde w800 400 milyon 2.el temiz düşünüyorumda

İkisinin de kameraları aynı. Yalnız eğer renk ve dizayn önemli değilse W810'a yönelmeni öneririm. O biraz daha iyi...

w810 un artıları nedir edge dışında
    bence w800 ün tipi daha iyi

bence bu sefer yanılıyorsun sagolen w810i daha iyi tip olarak joystick sorunu yok artı w800i'ye göre artıları 1,9inç ekran 4gb'ta kadar hafıza desteği ekran biraz daha parlak ayrıca w810i'nin beyaz rengi var çok hoş bence

yanılalım yav no problem sonuçta yazı olduğu için tonlamalarımı anlayamadınız normaldir ben küçümsemek için değil harbiden artılarını sordum
    olsun önemli olan yanılınca beni düzeltecek adamların olması eyvallah kerdeşim valla teller aklımdan çıkmıyo ama birileri k790 çok sorun çıkarıyo demiş benim de aklımdan çıkmıyo sürekli arıza yapıyomuş k790 doğru mu bu arada ikna oldum bilmiyodum w810 un artılarını eyvallah
    mantıksal olarak şöyle düşündüm ben telim artık gelirse bakın
    k790 500 milyon 2.el temiz güvenilir bi yerden alıyorum garantili
    w810 500 civarı felan heralde düşünüyorum k790 daha mantıklı değil mi şimdi?
    ama sesi kötüymüş kulaklığa ve dışa ne yapayım sizce daha tel gelmedi ama bi hata yapmak istemediğim için önceden soruşturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 18 Nisan 2007; 10:06:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NS_85

W810i'nin W800i'ye göre avantajları:

EDGE (Enchanced Data rates for GSM Evolution)
    Netfront HTML destekli internet tarayıcısı
    Quadband (GSM 850/900/1800/1900)
    Daha parlak ve büyük ekran (1.9 inç)
    Daha ince yapı (19.5 mm)
    Işık sensörü (Pil tasarrufu)
    Navigasyon tuşu
    GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme

W810i'nin W800i'ye göre dezavantajları:

350 saate kadar bekleme / 8 saate kadar konuşma süresi
    20 MB dahili bellek
    Kamera kapağı yok

==K750i & W800i ciler Buraya!==

harbi güzelmiş beyazı yav

• Arkadaşlar dün K 750 i aldım içinden 64 mb lık hafıza kartı çıktı. Hemen teknosaya gidip bi hafıza kartı alayım dedim ama fiyatları görünce geri döndüm. Fazla bişede istemiyorum 512 bana yeter. Sormak istediğim bu telefon sadece Memory Stick mi çalıştırıyo diğer markaları çalıştırır mı acaba çünkü fiyat olarak yarı yarıyada.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTiLuX

Arkadaşlar dün K 750 i aldım içinden 64 mb lık hafıza kartı çıktı. Hemen teknosaya gidip bi hafıza kartı alayım dedim ama fiyatları görünce geri döndüm. Fazla bişede istemiyorum 512 bana yeter. Sormak istediğim bu telefon sadece Memory Stick mi çalıştırıyo diğer markaları çalıştırır mı acaba çünkü fiyat olarak yarı yarıyada.

Telefon hafıza kartı olarak Memorystick PRO Duo desteği sunuyor. Piyasada Memorystick üreten Sony ve Sandisk olmak üzere iki büyük firma var.
  • arkadaşlar 1-2 sorun olacaktı.
    telefonu alalı 1 hafta oldu, yüklemem gereken bir güncelleme yazılım & driver tarzı bir şey var mı :? konu çok karışık geldi bulamadım bi an.
    örneğin ses ve video daha iyi çıksın diye bir şeyler yükleniyormuş. ya da şöyle sorayım sıfır bir telefona ne yüklenir olmazsa olmazları nedir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksalur5038

arkadaşlar benim bir sorunum var SEUStan tel K750 w800 yazılımı atmıştım buna tekrar flasherdan R1L002 yazılımını yükledim ve Seustan son sürüme yükseltmek istedim ama emea 1 görüyolütfen yardım!!

abi bi cevap yokmu lütfen arkadaşlar bir yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Arkadaşlar dün K 750 i aldım içinden 64 mb lık hafıza kartı çıktı. Hemen teknosaya gidip bi hafıza kartı alayım dedim ama fiyatları görünce geri döndüm. Fazla bişede istemiyorum 512 bana yeter. Sormak istediğim bu telefon sadece Memory Stick mi çalıştırıyo diğer markaları çalıştırır mı acaba çünkü fiyat olarak yarı yarıyada.

Telefon hafıza kartı olarak Memorystick PRO Duo desteği sunuyor. Piyasada Memorystick üreten Sony ve Sandisk olmak üzere iki büyük firma var.

Cevap için teşekkürler. O zaman Sandisk'in olanı alacaz artık diğeri pahalı.
    nefretizm kardeşimin söyledi benimde aklıma geldi bu telefona ne gibi programlar yüklenebilir acaba.

• Arkadaşlar Bende K750i kullanıcısıyım. Daha 1 ay oldu telefonu alalı ve oldukça memnunum yalnız 1 olay var neden Mp3 dinlerken ses çok az çıkıyorda biri aradığı zaman bas bas bağırıyor bu telefon hala anlamış değilim :)
  • K750i bilgisayar'a bağlanıp istrenen işlemler yapıldıktan sonra,donanımı kaldırmak güvenli uyarısı sonrasında bilgisayardan çıkarılınca,bilgisayarın yeniden başlamasına neden oluyor.Bu sorunu nasıl halledebilirim ? saygılarımla.
  • Seus dan update yapayim dedim de..
    Telefon modellerinde k750i yok?
    ben mi körüm yoksa başka bir çözümü mü var?
  • quote:

quote:

quote:

nefretizm kardeşimin söyledi benimde aklıma geldi bu telefona ne gibi programlar yüklenebilir acaba.

Çokta pahali değil 1GB 30 YTL ?

• quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

quote:

quote:

quote:

Hadi bea tühh. Bu fiyat doğrumu. bende bu akşam gidip Sandisk'inkini 58 ytl ye aldım Yalçınlardan Teknosada 63 tü ben de iyi aldım diyodum.

Ha bi de üstatlara sorayım: Arkadaşlar şimdi konun başındaki programları onları bunları yükledik diyelim tel'in garantisine zeval gelmez değil mi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi bea tühh. Bu fiyat doğrumu. bende bu akşam gidip Sandisk'inkini 58 ytl ye aldım Yalçınlardan Teknosada 63 tü ben de iyi aldım diyodum.

Ha bi de üstatlara sorayım: Arkadaşlar şimdi konun başındaki programları onları bunları yükledik diyelim tel'in garantisine zeval gelmez değil mi.

Programdan bişey olmaz. Ama W800 Modifiyesi sandığım kadarıyla garanti dışı bırakıyor telefonu yoksa yüklediğin temadan yada oyundan yada programdan vs... hiçbişey olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: fsaglam

Seus dan update yapayim dedim de..

Evet haklısın bendede W800i var ama bende güncelleme yapayım dedim telefon modeli görünmüyor. Arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu lütfen.
  • Arkadaşlar forum hakkında söyleyeceğim bi kaç şey var özellikle yönetici arkadaşlar okursanız sevinirim.

Öncelikle şunu söyleyeyim; yeni üye olabilirim fakat bu forumu çok uzun zamandır alacağım şeyler için çok çok faydalı bilgiler verdiği için takip ediyordum. Konusunda bir numara bi forum. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Övdüğümüz kadarda yermemiz lazım ki daha iyi olabilsin; bende bi çok forumda yöneticilk yapıyorum fakat hiç bu kadar flood olan yer görmemiştim daha önce, buna bi çare bulunmalı ( 5dk lık mesaj sınırlaması, teşekkür butonu, kilitli konular). Nedenine gelince gerçekten aradığınız şeyleri bulmak zor olabiliyor ben iki gündür 6 sayfa içine gömülmüş durumdayım 400 sayfalık eski konuyu düşünemiyorum bile hemde sayfalar mega sayfalar. Örneğin k750i tanıtım konusu yapılıp kilitlenebilir bu konuda yüklenebilecek programlar, oyunlar, temalar konunun sahibi tarafından düzenlenir. Sorusu olanlar içinde ayrı bi konu açılabilir.

Umarım söylediklerim daha dün gelmiş bugün ukalalığa başlamış diye algılanmaz.

Saygılarımla. İnşallah bugün 6 sayfayı bitirebilirim.

• selaaam bende aranıza yeni katılanlardanım dahası yeni üyelerinizden çiçeği burnunda bi k 750 i sahibiyim ve karar aşamasında bu formun çok faydasını gördüm çok teşekkür ederim emeği geçen herkese..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım üzülmene gerek yok o karta göre normal bir fiyata almışsın. Piyasada 53-55 arasında en ucuzu. Arkadaşın dediği 30 ytllik Sony ise kesin sahtedir. O fiyata bırakın Sony'i SanDisk bile bulamazsınız(Orijinalden bahsediyorum). Fakat 2. el istiyorsanız 35 ytlye bulabilirsiniz tabii.

• arkadaşlar siz ciddimisiniz ben vodafone bayisinden 2gb hafıza kartı aldım 55ytlye sahtemidir nasıl anlarım peki??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 19 Nisan 2007; 20:38:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djmedksk

quote:

Orjinalden alıntı: fsaglam

Seus dan update yapayim dedim de..

Evet haklısın bendede W800i var ama bende güncelleme yapayım dedim telefon modeli görünmüyor. Arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu lütfen.

ALOG.
    SEUS UPDATE DEN TELEFONUN MODELLERİNİ GÖREBİLEN VAR Mİ?
    K750İ YOK.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.