Şimdi Ara

K750i de Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasık 2 ay önce aldıgım k750 im malesef su aralar bana güven vermio.. bunun sebebide memory card' a video ve ses kaydı yapmaması. Hafıza kartında yer varken bluetooth la verı almaması ve bazen ufak takılmalardan cok sıkayetcıyım ... Eger bu konuda bılgı sahibi olan varsa lütfen bu konuda bana Yardımcı olsun.. Hafıza kartında 9 tane projan virüsü temizledim sebebin o oldugunu zannediorum bilgisi olan arkadas varsa cevap atbilir mi acaba?

• Kartı formatlamayı denedin mi??? Versiyondan kaynaklanan usb sorunları yaşayan arkadaşlar da var ayrıca.. Senin bilgisayardan girmiş olabilir virüs memory sticke.. Kartı formatla
  • kartı nasıl Formatlayabilirim ... telefondan format atabılırmıyım ?
  • menu > dosya yoneticisi > secim > har. bel . bicimlen e basarsan hafiza kartini formatlayabilirsin...
    icindeki bilgilerin yedegini almayi unutma
  • Bide bir sorum olucak sende 1gb hafıza kartı var heralde bende gitti gidiyordan 60 mılyon cıvarında 512 mb lık alıcam sence fıyat normal mı?
  • normal değil UCUZ
    bi akadaşım ordan aldı
    1 aydır sorunsuz kullanıyor
  • Cok tesekkur ediorum sorun düzeldi: artık yine sorunsuz k750i me döndüm
    Fiyat icinde tesekkurler .... Peeki hafıza kartından dolayı telefonda bi yavaslama olur mu?
  • bencede fiyatı iyi
    ama almisken 1gb almani tavsiye ederim

hic yavaslama olmuyor icin rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underwater -- 13 Aralık 2005, 11:18:04 >
  • Sence ortalama fiyat ne kadardır bilmeden küt die satın almak istemem ..

Bide k750i uygulamaları bildigin bi yer var mı? mesela sözluk falan yükleyebiliomusuz die duydum ?
  • Sözlük ve diğer bazı uygulamaları buradan indirebilirsin, ama burada ayrı bir topic açmana gerek yoktu.. Seni K750İ-w800i topiğine bekliyoruz arkadaşım.. Sorunlarını oraya yazarsan daha çabuk çözüm bulabilirsin.. Aşağıdaki linkten indir

http://rapidshare.de/files/8683127/K750i_Program.zip.html

• 60 milyon çok iyi kesinlikle.. Normal fiyat aralığı 75-90 civarı.. Ben 1gb sandiski hepsi buradadan 6 taksit 180'e almıştım.. Gerisini sen düşün artık.. Balıklama atla bu fiyata
  • arkadasım benı dınle ve hemen servıse ver cunku cok basın agrırı benımde aynen basıma geldı yok format at yok reset at yok fabrıka ayarı yap yok yenı yazılım yukle hepsı hıkaye kardes bosuna ugrasıpta sonuca ulasamıyınca aforoz olmanı ıstemem ben hepsını yasadım gıttım servıse yolladım ohh basım rahat yanı sende onu yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.