Şimdi Ara

###K750 İLE İLGİLİ DİKKAT!!!###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Ses Yüksekliği Olarak HOPARLÖRÜNDEN Müzik dinlerken K750 mi Yüksek k700 mü ?
    2-W800 yerine K750 alsam hata mı ederim müzik dinleme için ? kapalı iken müzik dinlemesemde olur

KULLANAN ARKADASLAR , ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShockAttack -- 21 Temmuz 2005, 23:12:29 >

• Tabii ki K750i. Sorulmaz bile.

Fakat K750i'yi MegaBass'a alırsanız, ses seviyesi düşüyor hoparlörde.. Fakat yükses seviyeye alırsanız rakii yok. 6230i ve P910i'ye bile bastırıyor.

Bugun denedim, kulaklarımla duydum, gözlerimle gördüm.. Kulaklıkta ise rakibi yok şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTTra -- 21 Temmuz 2005, 23:12:45 >
  • bende k500 varda joystick i elimde kaldı herkesde sikayetci arıza yapiyo v.s.v.s. bunda öle bişi olmaz umarım bi de k500 ün sesi hoparlörden daha cok cıkıyo k700 e göre bu k750 nin yanında nası olur acaba ..
    ya baska cvplicak arkadaslar susmasinlar pls haninerdesiniz ?

aTTRabişi daha soriyim sana Kasasi nasil saglammı bu tel in eline aldıgında bi güven hissedionmu tel i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShockAttack

bende k500 varda joystick i elimde kaldı herkesde sikayetci arıza yapiyo v.s.v.s. bunda öle bişi olmaz umarım bi de k500 ün sesi hoparlörden daha cok cıkıyo k700 e göre bu k750 nin yanında nası olur acaba ..
    ya baska cvplicak arkadaslar susmasinlar pls haninerdesiniz ?

aTTRabişi daha soriyim sana Kasasi nasil saglammı bu tel in eline aldıgında bi güven hissedionmu tel i.

Tabii, kasası sağlam. Telefon çok şirin, hanım hanımcık Hele kamera kapağı felan çok iyi. Boyutlar süper, herşeyiyle güzel bir telefon.

PM.'ne cevap verdim.. Umarım cevap yeterli olmuştuır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTTra -- 21 Temmuz 2005, 23:25:21 >
  • Thank you very much.
    hanım hanımcık demişin
    bekardım aynı zaman hem tel hem hanım sahibi mi olacam simdi ben
  • quote:

Thank you very much.
    hanım hanımcık demişin
    bekardım aynı zaman hem tel hem hanım sahibi mi olacam simdi ben

La Krrroooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Kulaklıkta ise rakibi yok şu anda.

Kulaklıkla SX1'den de mi iyi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitra2773

quote:

Kulaklıkta ise rakibi yok şu anda.

Kulaklıkla SX1'den de mi iyi?

Evet, MegaBass'la P910i ve 6230i'den bile iyi. SX1 ile karşılaştırma fırsatım olmadı.

Fakat SX1'de kullandım 1 ay, sürekli kulaklıktan MP3, radyo dinledim. K750i'nin ses seviyesini vermedi. K750i kulaklıkta bambaşka..
  • Vay be !!!! Baya ii telmiş o zaman.....
  • kulaklıkta muhteşem...
  • Bass'lardan kulağım ağrıdı resmen. Vallahıde bıllahıde K750i kullanıyorum diye söylemıyorum, kulaklıkta ses manyak ötesi..

Zaten beni bilen bilir marka taraftarlığı yapmam. Hangisi iyiyse o. SX1'mi iyi, o zaman o. K750i'mi o zaman o. 6680'mi iyi o zaman o..
  • quote:

Bass'lardan kulağım ağrıdı resmen. Vallahıde bıllahıde K750i kullanıyorum diye söylemıyorum, kulaklıkta ses manyak ötesi..

Zaten beni bilen bilir marka taraftarlığı yapmam. Hangisi iyiyse o. SX1'mi iyi, o zaman o. K750i'mi o zaman o. 6680'mi iyi o zaman o..

Futbol takımı tutarken de sürekli takım değişiyorsundur sen. Hiç değilse mobil alemde bir tavrın olsun, bir duruşun olsun.

Şakaydı tabii ki. İnsan ağzıyla kuş tutsa, yine de onu eleştiricek bişey arayınca bulunur.

• aynı şeyler yazılır tartışılır oldu dikkat deyince girdik...
  • quote:

Tabii ki K750i. Sorulmaz bile.

Fakat K750i'yi MegaBass'a alırsanız, ses seviyesi düşüyor hoparlörde.. Fakat yükses seviyeye alırsanız rakii yok. 6230i ve P910i'ye bile bastırıyor.

Bugun denedim, kulaklarımla duydum, gözlerimle gördüm.. Kulaklıkta ise rakibi yok şu anda.

dostum kullaklıkta birşey demiyorum ama sesi dışarı verirken az veriyor anlamadım nedenini sorun bendemi ama beklediğim performansta çıkmadı ekolayzır ayarlarıyla oynadım ses biraz yükseldi ama okadarda yüksek bir ses çıkmıyor kalitesine ise laf söyleyemem..
    yardımcı olursan sevinirim bir türlü yüksek ses elde edemedim ztn california dreaming i wav dosyası olarak dinlemeye kalktım iğrenç bir ses geldi bozuldu sandım kulaklıkta ise mp3 ler güzel çalıyor

• k750 i de her modda ayrı olarak sağdaki +,- tuşları ile sesi ayarlayabilirsiniz ayarlayınca pek de düşük diil ya
    ve hala
    ses düşük geliyosa mp3 leri MP3 Surgeon gibi bi prog.la +3.db le normalize edin

normalize olayı her tel ve mp3 çalar iiçin geçerlidir
  • quote:

kasası konusunda en çok meraklanan kişi bendim galiba.nette k750nin resimlere baktığımda kasasının çok kalitesiz olduğunu gördüm resmen telden iğrenmiştim taki teli tanıtımında inceleyene kadar.

kasası muhteşem sağlam.netteki resimlerde kalitesiz duruyo ama eline alınca o resimlerle alakası yok.

netteki resimlerde tipi bile çok farklı ama eline alınca muhteşem bir tasarıma sahip olduğunu anlıyorsuın

kasa güven veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiRØ

quote:

Tabii ki K750i. Sorulmaz bile.

dostum kullaklıkta birşey demiyorum ama sesi dışarı verirken az veriyor anlamadım nedenini sorun bendemi ama beklediğim performansta çıkmadı ekolayzır ayarlarıyla oynadım ses biraz yükseldi ama okadarda yüksek bir ses çıkmıyor kalitesine ise laf söyleyemem..
    yardımcı olursan sevinirim bir türlü yüksek ses elde edemedim ztn california dreaming i wav dosyası olarak dinlemeye kalktım iğrenç bir ses geldi bozuldu sandım kulaklıkta ise mp3 ler güzel çalıyor

Benim kullandığım equalizer ayarlarını sana yazayım onu uygula. Güzel ses alırsın. MegaBass hoparlörde fazla bir etken değil. Fakat yinede bass lar belli oluyor.

Tüm equalizer çubuklarını TURUNCU renk'e dönüşene kadar yükselt. Hatta sağdan 2 çubuğu en yükseğe getir, daha net ve yükses ses alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.