Şimdi Ara

k600i nası bir alet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda k600i hakkında bi bilgi göremedim ve bu nedenle bu topic i açtım



    İnce 3G tarzı
    K600i özelliklerle dolup taşan bir 3G megapiksel telefondur. En son mobil hizmetlerin tadını çıkarın – video çağrısı, medya streaming ve geniş bant mobil Internet. İhtiyacınız olan tüm hizmetlere ve bilgilere ulaşabilirsiniz – nerede olursanız olun. Özel bir anı yakalamak istediğinizde, en iyi görüntüler ve video kaydı için dahili 1.3 megapiksel kameraya sahipsiniz. K600i, şık tasarımından, uzun bekleme süresi ve konuşma süresinden ödün vermeyen bir 3G'dir.






    Hızlı ve etkindir
    K600i iş veriminizi artırır. Şirket ağınıza yüksek hızda erişirsiniz. Gelişmiş telefon defteri ve tahmini metin girişi mesaj işlemlerinin hızlı ve kolay olmasını sağlar. Çok görevlilik özelliğiyle telefonda konuşurken aynı anda web taraması yapabilir veya dosya gönderebilirsiniz. Gittiğiniz her yerde kayıt ve ajanda bilgilerinizin de yanınızda olması gerekiyorsa, bilgisayarınızla senkronize edebilirsiniz.


    Video, mesaj ve eğlence
    K600i ile telefonda video ana uygulamalardan biri haline gelir. Gerçek zamanlı videoyu doğrudan telefonunuza alın. Haberleri ve spor karşılaşmalarını anında izleyin. 3G anında görüntü sağlar. Video kaydedebilir ve başka bir telefona veya herhangi bir yerdeki bilgisayara gönderebilir; deneyimlerinizi arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz. K600i'de bulunan müzik ve oyunların yanı sıra çok daha fazlası da çevrimiçi olarak sizi beklemektedir. Bunları telefonunuza almak hızlı ve kolaydır.






    Klasik ve benzersiz
    İnce, küçük, şık. Boyutuyla yanınıza almanızı kolaylaştırır, görünümü ise başkalarına göstermenizi zevkli hale getirir. K600i tasarımı klasik olmakla birlikte yenilikçidir, anında fark edilir ve benzersizdir.


    Golf oynayın
    Golf kursuna gitmeye zamanınız yok mu? Üç boyutlu Gameloft Vijay Singh Pro Golf 2005 ile istediğiniz zaman vuruş egzersizi yapabilirsiniz. Tüm dünyadaki 18 delikli mükemmel golf kurslarında golf oynayın. Oyun K600i telefonunuza önceden yüklü olarak gelir.

    © 2004 Gameloft. Tüm Hakları Saklıdır. Gameloft ve Gameloft logosu, Gameloft'un ABD ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır. Harbour Town Golf Links ve Sea Pines, Sea Pines Company, Inc şirketinin lisansı altında kullanılan ticari markalardır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.