Şimdi Ara

K555UB-XO093T ilginç fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Farkli bir örnekle vatanda s6edge 2500 civari iken n11'de 1950'ye kadar düstü,bu satıcılar bi isler ceviriyor ama anlamiyorum. Gayriresmi hic bi durum yok allem edip kallem edip piyasanin %20 altina satiyorlar. Sen yinede kullanici yorumlarina ve cihazın özelliklere dikkat et. Gözden birseyler kaçabilir (lisanssız windows ya da türkçe karakter içermeyen klavye vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memis0051 -- 19 Nisan 2016; 21:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilemiyorum ki...ben genelde hep vatanı tercih ediyorum....bu kadar fark nasıl oluyor ilginç doğrusu...elim n11e gitmiyo yani nedense....
  • Ben hep n11'den yaparim hic sorun yasamadim bahsettigim s6 edgeyide aldim. Ancak dedigim gibi kullanicilar ne diyor satici aciklamada ne yazmis onlara bak.Gerekirse soru_cevaptan sor. Sorun yasamazsin n11 hepsi burada ile kafa kafayadir güvenilirlik açısından. Tabi seçkin mağazaları tercih etmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar bilgisayarda 1800 TL Hocam Ebrar bilgisayar gibi güvenilir ve uygun fiyatta satış yapan bir siteden alışveriş yapabilirsiniz...

İyi Forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StefanJohansen

Ebrar bilgisayarda 1800 TL Hocam Ebrar bilgisayar gibi güvenilir ve uygun fiyatta satış yapan bir siteden alışveriş yapabilirsiniz...

İyi Forumlar...

nette biraz araştırma yapınca durum sizin söylediğiniz gibi değil sayın hocam...
  • Ne tarz yorumlar yazıldığını buraya da yansıtabilirseniz sevinirim . Ben kendim sürekli yapıyorum ve bir aksilik de çıkmadı hocam bilgine karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GL62 6QD-079XTR Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.