Şimdi Ara

## K2Network Resmi Bayilik Sistemi (internet cafe) ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar kafemde sattığım kesn kodlarını yasal satışını yapan http://www.koesn.com sitesinden alıyorum. Şuana kadar sorun yaşamadım tavsiye ederim. 1,5 aydır çalıştıkları için fiyatlarıda promosyonlu.
  • Aslinda cafesi olmayanlar ve ingilizce bilmeyenler icin cok iyi bir site. Ama ne kadar güvenilir. Ben biraz siteyi dolastim ve acikcasi istedigim guveni alamadim. Mesela SSS bölümüne giriyorsunuz "Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişssiniz" diyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gamblerTR

arkadaşlar kafemde sattığım kesn kodlarını yasal satışını yapan http://www.koesn.com sitesinden alıyorum. Şuana kadar sorun yaşamadım tavsiye ederim. 1,5 aydır çalıştıkları için fiyatlarıda promosyonlu.
  • arkadaşım güvenden kastın ne tam olarak anlamadım. Zaten siteden online alışveriş yok, sipariş veriliyor sadece, para transferi banka üzerinden benim gibi birçok kafeylede çalıştıklarını biliyorum keşke yorumunu alışveriş yapıp yazsaydın. koesn.com un avukatlığını yapmak için yazmıyorum ama adamlarında hakkını yedirtmem sonuçta ne kadar çok kişiye ulaşırlarsa o kadar uygun fiyatlı olur kanısındayım. Hala piyasada 20 ytl den ucuza kesn satılmazkan işini profesyonel olarak yapan bu insanlara biraz daha ılımlı yaklaşabilirdin. karalama yapmadan önce keşke alışveriş yapsaydın. kafemde 15 ytl ye kesn satabiliyorsam bu insanların sayesindedir. Şiddetle herkeze tavsiye ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: Bthn

Aslinda cafesi olmayanlar ve ingilizce bilmeyenler icin cok iyi bir site. Ama ne kadar güvenilir. Ben biraz siteyi dolastim ve acikcasi istedigim guveni alamadim. Mesela SSS bölümüne giriyorsunuz "Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişssiniz" diyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gamblerTR

arkadaşlar kafemde sattığım kesn kodlarını yasal satışını yapan http://www.koesn.com sitesinden alıyorum. Şuana kadar sorun yaşamadım tavsiye ederim. 1,5 aydır çalıştıkları için fiyatlarıda promosyonlu.

• Böyle birçok site var en buyuklerinden asagıda birkaç tane veriyorum güven konusunda tercih sizin tabiiki.

www.knightonlinepremium.net

www.gameturkonline.com

www.gamesultan.com

• Karalama değil sadece kişisek görüşümü yazıyorum herkes gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry4myspike

eline saĞLIK ta neden yorum bu kadar az

yorum az. kopyalayip baska forumlara alinti yapanlar cok ama . ayni konuyu actigim an hemen diger forumlara tasiyan tasiyici arkadaslar cok .
  • aslında bu işde güzel para varda işi ehline güzelce bi danışmak lazım ah ahhhhhhh silkroad da bizim cafeci silk alarak parayı kırıyo pre den kazandığı paranın 2 katını kazanıyo bronz 25 ytl gerisini siz düşünün
  • siteye üye oldum bayilik aldım hesaba enaz 1000 dolar yatması gerekiyor sanırım bukadar para bağlayıp aldıklarımı satamassam pek iyi olmaz o yüzden alım şartı olmayan başka güvenilir bir site varmı mesela gamesultan güvenilirmidir yada nereden alım yapmalıyım tşkler

Not : Bu makale Hic bir sekilde izinsiz Alinti yazilsa bile , Kopyalanamaz, Ancak 'Donanimhaber Forumu, SenS' ibaresi belirterek istediginiz forumda yayinlayabilirsiniz.

kopyalasa adam yayinlasa ne yapabilecen ?
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.