Şimdi Ara

K-style Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben ijjinin gunz serverinda oynuyorum fakat oyunda anlamadigim bir sey var.Millet cok seri kilic kulaniyor yani kılıcla vurmuyor adam akiyor ben kılıcla 1 tane vurana kadar o bana 10 kere vuruyor.Silahlari hizli kulaniyor kilicla sag tusla dusuyorum adami adam havada duzeliyor yere inerken ates ediyor. 1vs 1de biri bana sordu onun karsisinda ezik kalinca adam bu dediklerimi yapiyordu "k-style biliyormusun" diye.Bende "bilmiyorum"dedim guldü ve cikti bu programmidir nedir nasil birseydir.Anlamadim turkcesi.Bunu yapabilen bir arkadasimiz varsa bana aciklarsa sevinirim.

(not:bosa kasmayin ve topici kirletmeyin yok lvldir falan. biliyorsaniz konusun kafa bulandirmayin)

• bn yapamıyorum ama "k-style" kılıç kullanıp kılıçla yapılan hareketleri (bf ss dbf gibi) yapabilenlere verilen ad k-style bilenler war sitede örnein: thekinq
  • K-Style yani Korean Style, Bazı tekniklerdir, o kılıcla akma dediğin olay için seri olarak zıplama>dash>slash+block yapılır, bu sadece bi adım bunu sürekli ve düzenli yaparsan ole akarsın

Buradan zaten bi iki bilgi bulabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_14122612/tm.htm
  • ya insanlar noob olmuş kesiyom kesiyom kesemeyince kick sanırım bende yapabiliyorum
  • beyler bende klavye kulanimi oldukca hizlidir.Online oyun manyagi oldugumdan sizin dediginiz olayi yapiyorum space/w/w/left lick/shift ama oomuyor onlar kadar seri yapamiyorum ytamm belli bir hiz kazaniyorum duvarlara tirmaniyorum falan ama onlarin yapmasi benim yaptıgımla karsilastirildiginda ben amator kalıyorum.Ustelik adamlar cok seri ates ediyor slash vediklerinde yere dusmeden ayaga kalkiyorlar sarjor degisimi hizli.yinede girdigim oyunda 1.oluyorum ama benim isteim olmeden olmak boyle biri geldigininde 2 ben kesiyorum(vuruyorum silahla kılıcla birsey yapamiyorum)3 o kesiyor
  • K-Style=Korean Style

biraz uraş yparsın bi kez örendiken sonra kolay oluyor beya

SPRAYERLARA ÖLÜÜMM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesped_Gunzer -- 9 Mayıs 2007; 18:21:25 >
  • sen öl :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 D-CVVT mi Düz i 20 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben genelde olmuyorum yanliz rekorum 107 e 43 ben o 43unde olmasini istemiyorum ogrenmek isteme nedenim bu
  • klavye kullanımı sende hızlı ise bende nsl bilmiorum....
    sen onu yapmak için çok hızlı klavye kullanmak gerekiyor dersen bende böle derim o çok zor bi olay deil örenince gözü kapalı yapıyosun

bu arada
    quote:

SPRAYERLARA ÖLÜÜMM!!
    diyen ark. unutmasınki oda bi ara spraydı herkes bi ara spray dı
  • saol timeofthekill bncede hem belli olmo bazen sprayler proları delik deşik edio ezik mezik olsun sonuçta öldürüo mu öldürüo....
  • oyundaki en baba silah uzaktan vuruyosan rifle dır zaten, yakından kapısıcaksanda shotgun, benim gibi kötü aim i olan arkadaslar, yakından shotgunla sıkar genelde ayrıca bu tamamen benim görüşümdür, uzaktan magnum daha ii diyenler olcaksada, 500 pingli bi adama magnumla bi kere bile dokunana kadar adam uçurur sizi
  • K-Style yapıyorum diyenlerin %90 ı macro programı kullanır arkadaşlar o sizin gördüğünüz uçuk kaçık tipler en basitinden ... pwp ye başlarken macro kontrolu yaparlar anlarsınız ondan zaten ... ben sahsen sadece sağ sol dash yapar parmak açarım sonra uçarım ama cidden suyu çıkarılmış macrolar mevcut ... mesela adam bi zıplıyo 2 füze 1 pompalı çekiyo ... hepsi de bi anda oluyo ... sana sadece izlemek kalıyo ...

Darkcavalry haklı o konuda ... adam bileğinin hakkıyla yapıyo ... ben arkadaşlarla ne klawyeler kırdım ne parmaklar sakatladım ama macrocular çok farklı ...

Saygılarımla , İyi oyunlar
  • Macro mu??? 1.si macroların %99 u ezik, adamlar zamanlamayı iyi yapamadıgı için cok ezik kalıyor macro, 2.si macro kullanan adamlar sag sol vs gibi değişik yönlere dashla anında gidemezler bi 2 step sonra giderler ki buda onların en büyük açığıdır,
    ben sana öle prolar gösterebilirimki KGunz dan,, adamlar havada karada bf yapıyor, ayrıca 2 roket bi shotgun işi o kadarda zor değil RSyi %100 yapabilen herkes yapar... ben su an için 2 kere sıkarım ayagım yere değdiği anda da en geç 2. roket gelir, ki bunu normal zıplama için diyorum duvardan desteksiz açık alanda
  • quote:

K-Style yapıyorum diyenlerin %90 ı macro programı kullanır arkadaşlar o sizin gördüğünüz uçuk kaçık tipler en basitinden ... pwp ye başlarken macro kontrolu yaparlar anlarsınız ondan zaten ... ben sahsen sadece sağ sol dash yapar parmak açarım sonra uçarım ama cidden suyu çıkarılmış macrolar mevcut ... mesela adam bi zıplıyo 2 füze 1 pompalı çekiyo ... hepsi de bi anda oluyo ... sana sadece izlemek kalıyo ...

Darkcavalry haklı o konuda ... adam bileğinin hakkıyla yapıyo ... ben arkadaşlarla ne klawyeler kırdım ne parmaklar sakatladım ama macrocular çok farklı ...

Saygılarımla , İyi oyunlar

Ben k-style nedir onu bilmiodum ama yapayomuşum sen macro kullanyosun dersen bana ciddiyim çok kötü olur senin için hemde macro çok yavaşdır bnm yapdıgım bf yi gör sen sonra macro de...bnm yapdıgım dbf hızında bf yap sana helal(dbf yide hiç denemedim)

• + K Style sadece BF ve SS macroyla olcak bi iş değil.... sana ufak bildiğim bi iki K Style tekniği sölüyem...
    bf,ss,rs,hs,wf,dbf,rss,rhs,rwf,ls,rls,ds,if,ik,im... daha varda adı aklıma gelmiyor, bunlardan yapamadıklarım var tabiki... ama hepsini müthiş yapan bildiklerimde var, macrocular her tusa bi kombinasyon koyar, buna göre bf için 4, dbf içn 4, ss içn 4, rss içn 4 gibi ayırmaya basladılarmı K Style bilen adamların %90ına macro demek saçma olur cünkü Macroyu basmak normalini yapmaktan zor bir hal alır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gesped_Gunzer

K-Style=Korean Style

biraz uraş yparsın bi kez örendiken sonra kolay oluyor beya

SPRAYERLARA ÖLÜÜMM!!

k-style=kyle style degil mi yaw ?
  • Korean Style = k-style

koreliler kendilerini pro sandıkları için bu ismi vermiş

yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: h4pp3

Korean Style = k-style

koreliler kendilerini pro sandıkları için bu ismi vermiş

yazık

• haksızda sayılmazlar be h4pp3 KGunz gir bak D Style ne yapıyor adamlar.... anında yerdesin valla...
    Artık T Style öğreniyorum... Turtle gibi bişeler yapıyosun ama çok etkili... inş güzel olcak

• bn daha k-style örenemedm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.