Şimdi Ara

###K.o Oynarken Pc Kasıyor ! ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
18.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada$lar başta bu konuyu açmadan halledebilirim diye düşündüm.

İlk önce TeknikYardıma sordum iyi bir cevap gelmedi.

Pc oyuna girince çok kötü kasmaya başlıyor.

Oyun kasıyor.

Eskiden böyle bir sorunum yoktu bu aralar başladı.

Pc genelde iyi performans gösteriyor fakat k.o girince fenalaşıyor.

Pc özellikleri güzel.

Ram falan 1024 , bi aralar 2 k.o bile açıyordum.

Virüs deseniz Sadece K.oda kasıyor virüs değiL yani , genelde düzgün.

Arkadaşlar sorunun ekran kartı veya Ram'den olabileceğini söyledi.

Sizce bunu nasıl halledebilirim , K.o genel olarak bunu sordum.

Çünkü sadece K.O da bu sorun var. !

Te$ekkürLer !

• Fikir Çıkmaz Burdan Benimde Makina KOya Girince Kasıyo Ama O kadar Feci Değil
  • Kullandığın virüs programı ile ilgili olabilir.
    Benim eski bilgisayar 800Mhz 32 Ekran kartı 256 Ram olmasına rağmen knight oynarken kasmıyordu fakat norton kullanırken oyunda aşırı derecede kasma yapıyordu virüs programını kapatınca kasma gidiyordu bununla bir alakası olabilir mi ?
  • antivirüs spyware er fln neti ve pc yi yavaşlatır tabiki ayarlarından yapabilirsin bi dene bakalım antivirüsü fln tarama seviyesini düşür
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Kullandığın virüs programı ile ilgili olabilir.
    Benim eski bilgisayar 800Mhz 32 Ekran kartı 256 Ram olmasına rağmen knight oynarken kasmıyordu fakat norton kullanırken oyunda aşırı derecede kasma yapıyordu virüs programını kapatınca kasma gidiyordu bununla bir alakası olabilir mi ?

Kaspersky kullanıyorum.

Ama virüs prog.tan olamaz , çünkü oyuna girerken onu kapatıp girdim.

Oda denendi yani.

Ekran kartında sorun olmaya başladı sanırım.

Pc dandik olsa hadi kasar diycem , ama pcde çok iyi..

Şu sıralar kasma max. oLdu , oyunda iken şarkı açamaz oldum :S
  • At guzel bi formatı KurtuL makinan eyer uzun sure den beri formatlanmadıysa performans duse bilir bide baska oyunlara girerek makinanı test et eyer sadece ko da sorun oLuyorsa Ko yu sil bastan yukLe bakalım ne olcak .. En fazLa kurtulamassan cak formatı tamamdır (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: TouchSee

At guzel bi formatı KurtuL makinan eyer uzun sure den beri formatlanmadıysa performans duse bilir bide baska oyunlara girerek makinanı test et eyer sadece ko da sorun oLuyorsa Ko yu sil bastan yukLe bakalım ne olcak .. En fazLa kurtulamassan cak formatı tamamdır (:

Format zor geliyor ya :)

Bayağı bir prog. yüklü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten prog. çok oluuncada pc kaslılabiliyo eminim şimdi o programlarım bir çoğu aktiftir.O programların pc açılışında otomatik açımasınnı engelle bi de öle dene engellemek için TuneUp prog. kullanambilirsin.

ben de hiç kasılma olmuyo hatta 2 k.o açabiliyorum pc özl. 256mb ekran kartı , 1gb ram, intel Celeron işlemci 1.7 hız. Düşük olmasına rağmen kasmıyo.Eğer yine olmassa TouchSee arkadaşımın dediği gibi temiz bi formatla pc düzelecektir

inş. yardımcı olabilmişimdir :)
  • Çerezler cookies falan olayları olablr ve arkadaş dogru soyluyor format arada gerekiyor . Uzun zamandır atılmasaydı onemldiri ! !
  • everest ultimate yükle pc ye
    sıcaklık derecelerine bak bakim bi işlemcinin ekran kartının ramin

ss al
    buraya koy bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 17 Ekim 2009; 19:44:32 >
  • ekran karti driverini guncelle
  • Konu 2007 de açılmış..
  • harbiden ya kim upladi konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyılmaz

zaten prog. çok oluuncada pc kaslılabiliyo eminim şimdi o programlarım bir çoğu aktiftir.O programların pc açılışında otomatik açımasınnı engelle bi de öle dene engellemek için TuneUp prog. kullanambilirsin.

ben de hiç kasılma olmuyo hatta 2 k.o açabiliyorum pc özl. 256mb ekran kartı , 1gb ram, intel Celeron işlemci 1.7 hız. Düşük olmasına rağmen kasmıyo.Eğer yine olmassa TouchSee arkadaşımın dediği gibi temiz bi formatla pc düzelecektir

inş. yardımcı olabilmişimdir :)

2 sene geçmiş
  • cenk te bir zamanlar $ lı konuşuyormuş
  • aykutyılmaz 2 senelik konuyu ayağa kaldırdın helal
  • Arkadaslar benım sıstemlerım bunlar (Cs vs. oyunlarda oyun kasmıyor ama knight online çok kasıyor oynanmıyor bunun bir çözümü varmı format at demeyın attım ve optionstan ayarlarıda yaptım
    Şimdiden teşekkürler
     ###K.o Oynarken Pc Kasıyor ! ### ###K.o Oynarken Pc Kasıyor ! ###

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.