Şimdi Ara

K&n kutu içi filtre tsı motor için (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

quote:

Orijinalden alıntı: emrckr79

O zaman anladığıma göre bu filtrenin ömrü bayağı uzun.. 60000 km gidebilen bir filtre hiç duymamıştım. Rica etsem filte ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? Teşekkürler.

60.000 km değil 1.000.000 km garanti veriyorlar
    Esasında 70.000 km de bir temizliyin diyorlar ama ben kıl adamım..
    Detaylı bilgi aşağıdaki linkte var

http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=1802&kn=KUTU+%DD%C7%DD+F%DDLTRELER+%28K%26amp%3BN%29

teşekkürler üstad.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozankaracan

Arkadaşlar bende niyetleniyorum bu filtreye..
    ilgilenenler için :http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2865 adresinden daha geniş bilgi edinebilirsiniz. Jetta ve golf için (TSİ 1,4) ürün kodu: 33-2865
    Murad merhaba, bu filtreyi kendimiz arabadaki orjinal kağıt filtreyi çıkartarak kolayca yerleştirebiliyor muyuz? Yani birkaç vida söküp filtre kutusunun üst kapağını çıkaracağız sonrada orjinali ile aynı boyuttaki yeni filtreyi yerine koyup kapatacağız hepsi bu dimi?

sizede teşekkür ederim.

• Bu akşam K&N temizleme kiti geldi....
    28$ a aldım.
    Bundan sonra hava filtresi için zırnık para çıkmayacak cebimden...
    Bakımlarda motor yağımıda mobil 1 alıp gidecem....
    Sonunda bakımda yapılması gerekenler ve arıza çeşitleri konusunda doğuşun servis elemanlarına verdiği kitapçığıda ele geçirdim.
    Şeytan diyo otur kendi bakımını kendin yap........
  • Bu hafta sonu 5500 km kullandıktan sonra kutu içi filtremi temizleyeceğim.
    Bu gün fındık motorlu dizel polocu Barış geldi. Filtresini söküp eline almış geldi bana
    2500 km kullanmış. Filtrede kirlenme mevcut ama daha temizlenme kıvamına gelmemiş. 2000 km sonra bakım yaptıracakmış. O zaman temizleyeceğiz.
    Kataloglarında 80000 km temizlemeden kullanabilirsiniz diyor ama İstanbul şartlarında 10000 km bile zor dayanır diye düşünüyorum. Hafta sonu sökünce fotoğrafını çekip koyarım fırsat bulursam.
  • abicim sen o filtreyi güneşin altında bir görecektin.. bana çok kirli geldi valla..

neyse bugün K&N'den bir zarf geldi, içinde çıkan yazıda "temizlik kiti ile filtrenizi düzenli olarak temizleyin, ama bir tane temizlik kiti size fazla gelir. Eğer yakın zamanda bu kiti alan bir tanıdığınız var ise ona yancı da olabilirsiniz" yazmışlar..

yersen..

K&n kutu içi filtre tsı motor için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 9 Aralık 2009; 23:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34UD5759

abicim sen o filtreyi güneşin altında bir görecektin.. bana çok kirli geldi valla..

neyse bugün K&N'den bir zarf geldi, içinde çıkan yazıda "temizlik kiti ile filtrenizi düzenli olarak temizleyin, ama bir tane temizlik kiti size fazla gelir. Eğer yakın zamanda bu kiti alan bir tanıdığınız var ise ona yancı da olabilirsiniz" yazmışlar..

yersen..

Yemem üleyyyynn yemeeeemmmmm

2500 km de filtremi temizlenirmiişş leeeyyyynnnn.

Sana temizlik kiti dayanmaaaaaazzzzzzzzz....

O yazanlara söyle .... sana varille yollasınlar temizlik solisyonlarını...

Avrupa normlarında kokoreç çekiyor canım haberin olsun... Yarım kesmez yalnız.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Muradovskiy

Bu hafta sonu 5500 km kullandıktan sonra kutu içi filtremi temizleyeceğim.
    Bu gün fındık motorlu dizel polocu Barış geldi. Filtresini söküp eline almış geldi bana
    2500 km kullanmış. Filtrede kirlenme mevcut ama daha temizlenme kıvamına gelmemiş. 2000 km sonra bakım yaptıracakmış. O zaman temizleyeceğiz.
    Kataloglarında 80000 km temizlemeden kullanabilirsiniz diyor ama İstanbul şartlarında 10000 km bile zor dayanır diye düşünüyorum. Hafta sonu sökünce fotoğrafını çekip koyarım fırsat bulursam.

Murat bey ses için bir şey söyleyebiliyor musunuz, yoksa değişiklik yok mu? Gaz verince brum brum brum ses geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibhaavci -- 10 Aralık 2009; 16:34:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibhaavci

Murat bey ses için bir şey söyleyebiliyor musunuz, yoksa değişiklik yok mu? Gaz verince brum brum brum ses geliyor mu?

Sevgili ibhaavci
    Arabanın içinden bir ses duymuyorum ben.. Eskisi ile aynı. Ben pek camda açmam işin gerçeği...
    GT lerdeki motor sesi diğer TSI lara göre biraz daha fazla. Belki ondan duymamış olabilirim ama kutu içi filtreler ses açısından kutu dışı filtrelere göre çok daha az ses verirler. Hatta hiç vermezde denilebilir.

9 sene boyunca eski gti da booop boooop kutu dışı filtre ile dolaştığım için bu GT bana acayip sessiz geliyor. Kafamı dinliyorum resmen. Kutu dışı filtre ile bilhassa uzun yolculuklar çekilmiyor.
  • Geçen cumartesi akşamı yağmur şakır şakır yağarken söktüm filtreyi...
    5000-6000 km kullandığım filtrede belli belirsiz çok çok az bir kirlenme mevcuttu.
    Esasında performansta hiç bir düşüklük yoktu. Sırf acaba nasıl olmuş diye söktüm. Yakında 30000 km bakıma gideceğiz. Herşey bakımlı olsun dedim.
    Sökmüşkende temizledim. Çok bir kir çıkmadı.
    Barışın filtresinin %5 i kadar bile kirlenmemişti .
    2 seneden beri kullanıyorum bu arabayı. Kışın bir problem yok da yazın tozdan kaput oluyor resmen filtre.
    Bu filtreyi kullanacaklara bir tavsiyem olsun.. Filtre yağını bir sprey şişesine boşalttıktan sonra uygulanması daha doğru geliyor bana. Normalde filtrenin üzerine dökülerek uygulanıyor ve ben biraz fazla koydum galiba. Bir gece boyunca yağlı olarak beklettim, ertesi gün gene şakır şakır yağmur yağarken taktım..
  • Maslak'da satan kim var bu K&N kutu içi filtreyi bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lloyd

Maslak'da satan kim var bu K&N kutu içi filtreyi bileniniz var mı?

Benim arkadaş ( Paşaoğlundan Hakan ) alıp getirdi bana. Nerede satılıyor bilmiyorum.
  • Teşekkürler Murat. Acaba CAI sistem mi taksak diyorum, aracımda yazılım vardı 205 hp aldık 7 aydır öyle bindim ama şuan stock yazılıma döndüm, supercharger'ın sesi de azaldı ama diyorum ki filtre takıp bir de öyle mi denesem. Şuan araba chipsiz haline göre iyi bir güç kaybetti Pipercross ve AEM kit takma imkanım var powershop'da, üzerine yine yazılımı atayım diyorum ama kabine garc gurç ses gelir mi diye merak ediyorum, Cupra'da yapmıştım ve iğrenmiştim o sesten. Ne diyorsun?
  • Kutu içinin tek avantajı stediğin zaman söküp temizleyebilmen. Onun dışında benim arabada gözle görülür bir performans artışı sadece devamlı temiz filtre kullandığım için bir miktar oldu. Aracın devamlı temiz ve bol hava alması sürüş zevkini arttırıyor.
    Kutu dışı taktığında sensörleride uygun monte etmen gerekiyor. Ben 8 sene kutu dışı filtre ile kullandım eski arabayı. K&N, JR ve Ramair kullandım. Uzun yolda aşırı rahatsız ediyor.
    Yinede sen bilirsin. Kutu içinden şaşmam ben.
  • Jettada da ses olacaksa zaten taktırmam, manası yok. Yazılımı yükseltim bir de kutu içi filltre aldım mı yeter bana, Bu VAG grubu arbalarda CAI sisteminde filtrenin kafası akünün orda yan durduğundan sebep hiçbir performans artışı olmuyor, oluyor diyen de kendini kandırıyor bence. Bu sözüm 2006 ve sonrası araçlar için. Fabrika girişi ızgaranın oradan vermiş zaten, en iyi giriş için, öteki türlü bir manası yok. Ne zamanki filtrenin kafası araçla aynı eksende oluyor, o zaman işe yarıyor aksi türlü bir işe yaramıyor....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.