Şimdi Ara

K.K.LOJ.K.LIĞI.İKM.K.LIĞI 11NCİ İKM.MRK.K.LIĞI Yenikent/ANKARA buraya !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
25.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mrb benim gibi aynı yere düşen arkadaslar haberleşelim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi challenger13 -- 10 Aralık 2008; 17:00:10 >

• yok mu hiç tertip yaww..
  • Tertibim bul beni.Aynı noktadayız...

ihk_erz@hotmail.com
  • güncel...
  • arkadaşlar birliğiniz ankara ayaş yolu üzerinde ve sincan organize sanayii sini geötikten 5-10dk lık bir mesafede.insani yardım tugayı ile aynı kışladadır.11.ikmal nizamiyeye biraz uzak ama güzel bir birlik.gidenlere hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuktokgoz

arkadaşlar birliğiniz ankara ayaş yolu üzerinde ve sincan organize sanayii sini geötikten 5-10dk lık bir mesafede.insani yardım tugayı ile aynı kışladadır.11.ikmal nizamiyeye biraz uzak ama güzel bir birlik.gidenlere hayırlı olsun

Teşekkür ederiz.Acaba ankara ve bu birlik arası kaç dakika sürer.Hafta sonu sıkıntı yaşarmıyız...
  • kardeşşş özel araç ile kızılaya varmanız 20dk falan sürer(trafik olmazsa).şehir merkezine gerçekten uzak.otobüs ile 1 saat sürer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeşşş özel araç ile kızılaya varmanız 20dk falan sürer(trafik olmazsa).şehir merkezine gerçekten uzak.otobüs ile 1 saat sürer.

Eyvallah devrem.Sana son bi soru sorucam.Googleearth den bakıyorum da tam olarak yeri nerede diye sadece yenikent jandarma komutanlığı geliyor acaba bizim birlik onun neresinde söylersen sevinirim....
  • sanırım jandarma ayaş tarafına giderken sağ tarafta kalıyor tam karşısı olması lazım çünkü jandarmayı çıkartamadım insani yardım tugayı zayen anayol üzerinde....
  • quote:

sanırım jandarma ayaş tarafına giderken sağ tarafta kalıyor tam karşısı olması lazım çünkü jandarmayı çıkartamadım insani yardım tugayı zayen anayol üzerinde....

Şimdi buldum bu insani yardım noktasını burası baya küçük ya bizi burada tutmazlar herlade eminmisin 11 inci ikmal komutanlığının orada olduğuna?
  • küçükmü:D gidince görürüsün.elbette eminim 11 ikm.in insani yardım tugayının içinde olduğundan birliğim tarafından 2 kere görevlendirilmiştim 11.ikm.k.lığına.nizamiyeden girince sağ tarafta 11.ikmal karargahı var o yoldan sola dönüp uzunca bir yürüyüşten sonra depolar bölgesine varırsın büyük bir kışla yani
  • quote:

küçükmü:D gidince görürüsün.elbette eminim 11 ikm.in insani yardım tugayının içinde olduğundan birliğim tarafından 2 kere görevlendirilmiştim 11.ikm.k.lığına.nizamiyeden girince sağ tarafta 11.ikmal karargahı var o yoldan sola dönüp uzunca bir yürüyüşten sonra depolar bölgesine varırsın büyük bir kışla yani

Google earth den aradım ankara insani yardım diye.Orada ankara ayaş yolunda yenikent e gitmeden sol bir ayrımdan içerde görünyor.Kuş bakışı baya küçük geldi.Neyse büyükllüğünün önemi yok.Senin askerlik nasıl geçti rahatmıydın burada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: colezione85

quote:

küçükmü:D gidince görürüsün.elbette eminim 11 ikm.in insani yardım tugayının içinde olduğundan birliğim tarafından 2 kere görevlendirilmiştim 11.ikm.k.lığına.nizamiyeden girince sağ tarafta 11.ikmal karargahı var o yoldan sola dönüp uzunca bir yürüyüşten sonra depolar bölgesine varırsın büyük bir kışla yani

Google earth den aradım ankara insani yardım diye.Orada ankara ayaş yolunda yenikent e gitmeden sol bir ayrımdan içerde görünyor.Kuş bakışı baya küçük geldi.Neyse büyükllüğünün önemi yok.Senin askerlik nasıl geçti rahatmıydın burada...

Galiba deddiğin yer dediğim yerin tam karşısında.Girince uzunnnn bir bina var sonra sonra en sonda da dediğin 4 tane depo var.Acaba doldur boşalt işlerine mi bakıcaz.

• quote:

quote:

quote:

Galiba deddiğin yer dediğim yerin tam karşısında.Girince uzunnnn bir bina var sonra sonra en sonda da dediğin 4 tane depo var.Acaba doldur boşalt işlerine mi bakıcaz.

evet ana nizamiyeden girince sağ tarafa bakınca hafif bir tepelikte uzunlamasına bir bina var orası 11 ikm.kh. hatta Türk bayrağı var orada büyükçe.tren yolunu geçince depolar kısmı var.doldur boşalt derken mermi emniyet mi yoksa depo işimi?sizler kısa dönem erbaşlarsınız sizler öyle şeyler yapmazsınız arkadaşlar.zaten her türlü donanım var orada.yani depolar çok büyük.....ben askerliğimizi 107.topçu alay komutanlığında yaptım ben denetleme öncesi alayımıza lazım olan bir kaç malzemeyi almak için 11.ikm. e gelmiştim ben askerliğimi orada yapmadım yani...

• Selamlar. Ben de burdayım tertipler (kısa dönem). Sizinle orada tanışırız artık çünkü evimde internetim yok çok sık giremiyorum internete. Bu arada bizi neyin beklediğini yazabilecek varsa çok iyi olur. Neyse hayırlısı artık. Ben pazar 16 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Görüşmek üzere.
  • Benim kuzende oraya düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnat

Selamlar. Ben de burdayım tertipler (kısa dönem). Sizinle orada tanışırız artık çünkü evimde internetim yok çok sık giremiyorum internete. Bu arada bizi neyin beklediğini yazabilecek varsa çok iyi olur. Neyse hayırlısı artık. Ben pazar 16 gibi teslim olmayı düşünüyorum. Görüşmek üzere.

Hayirli olsun devrelerim bende ordayim.. Nasil Pazar 16da birlige katiliyorsun? Gec biter askerligin bilgin olsun komutana bagli olarak ceza bile alabilirsin mazeretin yoksa..
  • K.K. LOJ. K. İKM. K. HAVADAN İKM. BKM. VE DP. K.LIĞI YENİKENT ANKARA

başlıktaki ile bu aynı yer mi oluyor? =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: benfagor

K.K. LOJ. K. İKM. K. HAVADAN İKM. BKM. VE DP. K.LIĞI YENİKENT ANKARA

Tam emin degilim ama ayni yer oluyormus sanirim kislalari birmis =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor1984

quote:

Orijinalden alıntı: benfagor

K.K. LOJ. K. İKM. K. HAVADAN İKM. BKM. VE DP. K.LIĞI YENİKENT ANKARA

Tam emin degilim ama ayni yer oluyormus sanirim kislalari birmis =))

kışlanın ismi de sanırım Yenikent Şehit Üsteğmen HASAN ŞAHAN KIŞLASI diye geçiyor..
    hayırlısı artı tertip =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.