Bildirim
JXD s5110b yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bi gelişme var mı ? Sonuç ? -
İade etmen lazıkm, GG'de satan arkadaşda da bu sorun oluyordu bende de s7800b var 4. ayım bugün nedensizce açılmadı -
Sorun çözülmüştü... Ayrıntıyı merak ediyorsanız;
Ürün arızalıydı. Banggood ile iletişime geçtim o zaman. İlk önce video istediler çalışmadığına dair. Çekip yolladım. Bir kaç yöntem önerdiler rom yükleme vs... Olmadığını belirttim. Ucuz bir şekilde kargoyla yollamamı istediler. PTT ile gönderdim ve takip no ve fiyatın yazdığı kağıdı resmini yolladım. Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün paypal hesabıma ödediğim kargo parasını yatırdılar ( 13,5 dolar ). 1 dolar paypal kesti sadece. Ürün oraya ulaştıktan sonra da yenisini gönderdiler. Benim de 3-4 ay oldu. Mevcut sorunlar
--Açılmada bazen sorun oluyor. Hatta genelde ilk seferde açılmıyor 3-4 defa denemek lazım ya da usb-şarz kablolarından biri bağlıyken hemen açılıyor. Sorunu anlamadım neden.
--Ses kısma tuşu çalışmıyor artık.
--Bazen oyunlarda kasma problemi var ama sorun yazılımsal olabilir. Mesela PPSSPP emulatör de PES 14 ve Need for speed oynayabiliyorum ama 200 mb lik sonic ve tennis kasıyor. Entegrasyon problemi oyunlarda olabilir. Bazen de şimdi kalmadı pek. Ps1 de mesela Mortal Kombat oynuyorum. Tablet yeni açıldığında kasma olmazdı, ama belli bir zaman sonra bir kaç farklı emu ve oyun dan sonra diyelim kasma olurdu. Arkaplanda çalışan program vs kontrolleri yaptım olmadı sonra kendiliğinden düzeldi. Sonuç olarak oyun ve emu dışında tabletin custom rom da pek verimli değil. Mesaj attım kendi sitesine güncelleme gelecek mi diye de cevap gelmedi bakalım.
Merak edilen başka konu varsa sorabilirsiniz, ilgi için de teşekkürler...
not: s7800b için önerim dediğim gibi şarza bağlıyken açmayı deneyin. Olmazsa yeniden rom yükleyebilirsiniz. JZD sitesinde rom ve yükleme programları var. İçinde anlatımı ile zaten basit.
-
Peki memnunmusunuz s5110b'den ? Sizce S7800B mi daha iyi yoksa s5110b mi ? S5110B almayı düşünmüştüm ama sanırım almayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HellMage
Peki memnunmusunuz s5110b'den ? Sizce S7800B mi daha iyi yoksa s5110b mi ? S5110B almayı düşünmüştüm ama sanırım almayacağım.
Yani S7800B tabiki donanım olarak daha iyi. Aklımda kaldığı kadarıyla aynı ekran kartının 4 çekirdeklisi var, bendeki 2. Performans olarak sanki yüzde 33 gibi bir fark vardı. Ram iki kat işlemci sağlam vs vs tabi fiyatta 2 katı :)
Donanım ihtiyaca göre seçin. ben hem orta seviye oyun oynamak, hem tablet kullanımını denemek, hem de android işletim sistemini incelemek için aldım. Ucuzdu birde. Siz daha ciddi oyun oynamak istiyorsanız ve fiyat sorun değilse S7800B alabilirsiniz. Yine de şunları belirteyim. Bu konularda benim jxd iyi değil.
-Ekran kalitesi. Tablete tam bir açıyla bakıyorsunuz ya, en ufak eğilmede görüntü bozulmaya başlıyor. Bakış açısı çok dar.
-Şarzı android oyunlarda 2 saat nes lerde 5 saat. İncelemem de tabi denemediğim bir kaç konsol vardı. ATARI gibi...
-Wifi konusunda telefonumum çektiği yerde çekmiyor. Hatta ilginç, doğrudan modem dışında router vs görme oranı çok çok daha düşük.
Wifi, pil ve ekran konusunda başarısız baya. Bu tasarımda daha iyi bir markada yok açıkcası. JXD markası dışına çıkılacak gibi değil. Bu iki model içinde bunları söyleyebilirim. Donanımı vs ortada karar vermesi güç olmaz herhalde. Ama tekrar edeyim şu 3 eksikliği S7800B için de araştırın. Bunlar gerçekten sizi rahatsız edebilir.
Ayrıca geçen NVİDİA SHIELD incelemesi izledim. Kesinlikle bir bakın derim. ebay dan fiyat ve donanım hatta youtube de teknoseyir de inceleme mevcut. O da android 5 inc oyun konsolu ve kalitesi çok iyi.
-
Ürünü 3 gün boyunca ne çilelerle şarj etmeye calıstım olmadı, açmaya calıstım olmadı. Lakin bunu yazdıktan sonra kalkdene ne kaybedeceksin dedim içimden ve tek seferde açıldı, ilahi güç.. -
Teknoloji... Açılmasına sevindim çünkü kargo ücretini 4. ayda karşılamayacaklardı ve bu da gidiş-geliş yaklaşık 30 dolara mal olacaktı size. en az 1 ay bekleme süresi ayrıca... -
Benimki Türkyie garantili
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tablet tavsiye
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- windows emulator for android
- casper tablet kapandı açılmıyor ne yapmalıyım
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- sms yönlendirme
- honor pad 9 pro
- en iyi tablet
- oneplus pad pro
- en çok satan tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X