Bu 3 Ana üniteden kullanan duyan gören var mıdır? Şu an AV 7001 var bende. Bir iki arıza sebebiyle değiştireceğim. Daha önce Pioneer 5750 vardı. VC'ye geçince ses biraz daha iyi gibi gelmişti. Şimdi şu iki seçenek var karşımda ama karar veremedim. Ki karar verecek bir bilgide bulamadım. 6850 zaten resmi girmiyor sanırım. Elimde JVC'nin kataloğu var 800 ve 900 arasında sadece TV Tuner farkı var. Ama 6850'de ekstra ne var emin değilim. Bir tek 6 adet dvd alabildiğini biliyorum. Birde JVC'de USB girişi ve kart girişi var. Bunların dışında yardımlarınızı bekliyorum. Nerelerde ne kadara bulabilirim bu konuda da bilgi verirseniz süper olur çünkü şu anda araştıracak durumda değilim.
6850 de sanırım garanti yok..
6850 türk üretimi alicaksan düzgün bişe al yani jvc i al daha mantikli our garanti açisindan jvc teyp leri çok güzel ayrica
Düz 6850den bahsetmiyorum yalnz. DVD'li model benim bahsettiğim. Double-Din
pardon dikkat etmemişm
quote:
Orjinalden alıntı: VoodooRush
Düz 6850den bahsetmiyorum yalnz. DVD'li model benim bahsettiğim. Double-Din
Hocam ger.ekten çok güzel bir seçim olmuş bende aynı cihazı almayı düşünüyorumda ama bütçe şimdilik uygun değilBu arada ne kadara buldun sölermisin ben 1.900e buldumda
arkadaşlar benimde ilgilendiğim model JVC KW-AVX900.istanbulda bu cihazı buldum 1000$ a ama 1 gün gecikme yüzünden kaybettim.alsammı almasammı derken adam toptan vermiş malları.şimdi sipariş verdim bakalım ne olacak duruma göre bende size haber veririm bu arada kaçak falan değil 2 yıl murtaş garantiliydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme