Şimdi Ara

JVC ! HANGİSİ ? 'gz-mc500' or 'gz-mg505'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışından (Almanya) harddiske kayıt yapan, küçük yapılı,
    Kaliteli görüntü sunan vede tatmin edici derecede fotoğraf çeken bir video kamera getirteceğim. (kişisel seyahatte)

Daha öncede JVC Gz-MC 500 Modeli hakkında kötü bir yorum duymadım... Sadece karanlıkta zayıf çektiği söyleniyordu.
    Ama piyasada belkide fiyatından dolayı fazla konuşulmadı.
    Şimdi baktığımda Ondan fiziksel ve kapasite olarak büyük Gz-MG 505 Modeli var...
    Lcdsi klasik yana kayıyor vede 30gb Harddiski var.

Almanya fiyatları ikiside 800-900€ arasında.
    mg 505 boyut olarak büyük olduğunu düşündüğümden Gz-mc 500 almayı planlıyorum.

Aralarında kalite olarak bir fark var mıdır ? (kapasite olarak bi endişem yok, dizüstüne kaydedebilirim)
    Veya gz-mc500 gibi küçük ama kaliteli görüntü alabileceğim harddiskli başka bir kamera önerebilirmisiniz ?

Teşekkürler.

• Arkadaş, bende bu aralar bu aletleri araştırmaya başladım ancak gördüğüm kadarı ile fiyatları açısından çok tercih edilecek kameralar değil. Bu fiyatlara çıkıp high definition bir kamera almamak mantıksız. Gerçi bunlarda DVD kalitesinde çekiyor ancak fiyatları nerede ise Sony HDR - SR1 e yakın. Eğer acil olarak alacak isen bu modeli tavsiye ederim.En azından high definition.
    http://www.camcorderinfo.com/content/Sony-HDR-SR1-First-Impressions-Camcorder-Review.htm

Ancak duydugum kadarı ile bunda da high definition formatında dvd ye kayıt etmek için software sıkıntısı varmış. Ya da biraz daha sabredebilirsen JVC de yeni modelini anons etmiş Nisan ayında piyasaya çıkacakmış:http://www.i4u.com/article7559.html
    Bunun çıkması ile sony nin fiyatıda düşecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcaglayan -- 9 Ocak 2007; 17:39:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.