quote:Orijinalden alıntı: XaVeN_3 quote:Orijinalden alıntı: ilkerinanç bu da teyzemin görümcesi,nin eltisinin dayısının yeğeninin kızı.baya benziyo castin biibırın ikizi sanki... Hocam bu apaçık potoşop yaa ? http://forum.donanimhaber.com/m_47442403/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47442403
quote:Orijinalden alıntı: li10 quote:Orijinalden alıntı: ßerKaptan hocam bu yeğenim demiyor ki ek dosyalara bakın yeğeninin fotoğrafı orda baran detected
quote:Orijinalden alıntı: ReservoirDogs Benzemiyor.Fakat Justin Bieber kimdir onu söyle bakalım? Biliyorum da neden bana soruyosun onu anlamadım? :))
quote:Orijinalden alıntı: Darkchild quote:Orijinalden alıntı: ReservoirDogs Benzemiyor.Fakat Justin Bieber kimdir onu söyle bakalım? Biliyorum da neden bana soruyosun onu anlamadım? :)) Üstad sen gelmiş veletin birinin resimini koymuşsun justin biber diye bende merak ettim tanıyosundur elbet.
quote:Orijinalden alıntı: juhtife quote:Orijinalden alıntı: XaVeN_3 quote:Orijinalden alıntı: ilkerinanç bu da teyzemin görümcesi,nin eltisinin dayısının yeğeninin kızı.baya benziyo castin biibırın ikizi sanki... Hocam bu apaçık potoşop yaa ? baran sen misin?