Şimdi Ara

Jupiter 9 85mm ve canon 85mm arasindeki farklar Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jupiter 9 85mm ve canon 85mm arasindeki farkı gören duyan varmı arkadaşlar internette ikisi arasında bşr karşılaştırma bulamadım.tabiki canon daha ustundur ama ne kadar üstün,, aradaki fiyat farkına değermi, jupiter 9 keskinmidir.yoksa para biriktirip canon 85mm mi almalıyım not: (50mm 1.8 sahıbıyım)

• en büyük fark birinin AF birinin manuel olması, biri canon mount olup direkt makinaya takılabilirken diğeri m42 ce adaptörle takılması. Jupiter rus malı canon japon. Jupiter'in bokehi cazip gelse de manuel kullanım zorluğu her babayiğidin harcı değil... Dolayısıyla 2.el canon 85mm daha iş görür.
  • 85mm teleye girdiginden açık diyaframda doğru odaklama yapmak hayli güç olacaktır, olur ama özellikle hareketli objelerde zor odaklanılır. Kalitesi hakkında net birşey söyleyemem ama canon daha keskindir bence.
    Imkan varsa canon derim, ama manuel kulanmak ta ayrı bir zevktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki imkan olsa, canon!! ama olmadıgından bu övülen lensı almayı dusunuyorum, kullanan arkadasların önerileri çok önemli.. cektıgım fotografın keskın olması cok onemlı. 85mm croplu makınada, keskın cekımler yapabılırmıyım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.