Şimdi Ara

Jungler için genel olarak söyle run dizsem nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sarılar armor
    Maviler per lvl magic resist
    Buyukler atack damage

jungler ıcın tek bır run dızmek ıstıorum sızın kullandığınız run varsa yazıp benımle paylasırsanız ıyı olur teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DependeNt-

Kırmızılar atack speed
    Sarılar armor
    Buyukler atack damage

jungler ıcın tek bır run dızmek ıstıorum sızın kullandığınız run varsa yazıp benımle paylasırsanız ıyı olur teşekkürler.

Seninkinden farkli olarak bende kirmizilarda ad mavilerde flat magic resist var. Kirmizilarda attack speed rune'im da var ama sadece warwickte kullaniyorum.
  • Atak hızı gereksiz bence. Hem ap junglerlar var. Onuda düşünerek dizmen gerekir.
  • onlarla da yapılabilir rahat. benimkiler böyle :

mark : ad
    seal : armor
    glyph : mr
    quint : arp

bunlarla da rahat oluyor.
  • Ben xın için sarılar as maviler as kırmızı armor. penet. büyükler ad. 3 levelde süper gank atabiliyorum XIN le ama genel oalrak bilmiyorum şahsen bu rune ile ww xın pant jarvan. oynadaım diğerleini bilmiyorum
  • attack speed udyr-shyvana-ww jungle da işe yarar.Diğerleri içinse armor pen-as karışık sayfa yap.Ad sayfası bence çok gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DependeNt-

Kırmızılar atack speed
    Sarılar armor
    Buyukler atack damage

hangi herolarla jungle yaptıgınıda bagla skarner udyr nocturne gibi attack speede ihtiyacı olanlar herolar icin markların attack speed olması iyi,lee sin jarvan gibi herolarda ad arp daha iyi olur. ad arp her junglerla is görür cok sıkıntı olmaz ama markların attack speedken lee sinle jungle yapsan pek isine yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Attack Speed en fazla işe yarayan rün Armor'dan sonra. O konuda sorunun yok.
    Mavileri değiştirmeyi düşünebilirsin belki. MR direk işe yaramaz çünkü, lategame de iş görür. Tabi senin tercihin.

Armor pen düşünme pek, koyarsan da 6'yı geçmesin pek. Tercih etme pek, en fazla 1-2 atak azaltabilirsin belki clear'ı. Değmez.
  • AD benım zaten

kırmızı armor pen.
    Sarı : armor
    Mavi : per lvl magic resist
    Buyukler Atack Dmg

atack sped lazım olmayan karakterlerde bu runla oynanmaz mı? jungle
  • flat armor ve per level mr tamam da diğer 2si değişir. Ad rune ve armp ile gidip şimdi mumu oynamıcan herhalde. 2 page şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.