Şimdi Ara

Jungle Yapamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NagatoPain

Dostum jung bir sanattır bilmiyosan yapmicaksın hero tavsiyesi olarak Maokai ve Hecarimi tavsiye ederim Onlarlada yapamazsan oyunu sil

Herkesin belli bir şampiyon üzerinde üstünlüğü var. Hecarim ile oynamayı beceremesemde rammus ile çok iyi jung oynayabiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye serverında jungle oynamak işkencedir.Her jungle bir gün küfürü tadacaktır.Neyse sorularını yanıtlıyım;
    Ne zaman Gank Atılır:Eğerki rakip ittirmişse oraya gank gidilebilir.Ancak takım arkadaşı ittirip her hangi bi önlem
    almayıp,gank yiyip ölürse suç takım arkadışındadır.
    Harita takibinin iyi olması lazım.Başlangıç olarak Xin Olabilir.

İyi Oyunlar...

Orijinalden alıntı: jrbatu

quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

quote:

aç stream izle, insanların oyununu da mahvetme.

Mahvetse nolcak. Normal oyun atıyodur tahminimce ki bunda hiçbirşey yok. Adam stream izlemek zorunda değil kendisi birşeyler deneyerek öğrenebilir ki daha yararlı olur. Sonra TR niye şöyle böyle.

bişeyler denemek için botlara karşı oyunlar var, normal oyunlar deneme amaçlı değil. insanlar oraya eğlenmeye, kafa dağıtmaya, keyif almaya giriyor. üç beş trollle oyun atmaya değil.

westte böyle fantezi arayan yok işte, sonra tr niye öyle niye böyle.

E tamam bu arkadaşda öğrenmek için girebilir. Hiç 0 10 1 falan oynadığını zannetmiyorum (kendisi ile uzaktan yakından alakam yok) Benim garipsediğim nokta '' başkalarının oyununu mahvetme '' oldu. Botlara karşı anca belirli bir rotasyon oturtabilir. Onun dışında jungle zaten karşı takımın yaptıklarına göre oynanması gereken bir rol. Öğrenmeye çalışmak trollemek değildir kısacası. He bu arada westte berbat bir yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaoLinTaki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

quote:

aç stream izle, insanların oyununu da mahvetme.

Mahvetse nolcak. Normal oyun atıyodur tahminimce ki bunda hiçbirşey yok. Adam stream izlemek zorunda değil kendisi birşeyler deneyerek öğrenebilir ki daha yararlı olur. Sonra TR niye şöyle böyle.

bişeyler denemek için botlara karşı oyunlar var, normal oyunlar deneme amaçlı değil. insanlar oraya eğlenmeye, kafa dağıtmaya, keyif almaya giriyor. üç beş trollle oyun atmaya değil.

westte böyle fantezi arayan yok işte, sonra tr niye öyle niye böyle.

Yaw he he polyana.Botlarda ward alabiliyor tabi.Luxken bile adam kıpırdamıyor tepki vermiyor botlarla öğrensem ne işe yarar?Hakkaten sonra neden TR böyle.
    Alın bunu

harbiden oyle. hp yok mesela botlardan kacarken çime girip takilıyorum önümde minyon kesiyolar. Botlarla öğrenemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1)stream izle
    2)oyun esnasında bütün herkesi blokla
    3)dediğimi yap yaptığımı yapma
    Winter is Coming
  • Jungle da diger laneler gibi kesin seyler yok biraz mind games yapman gerekiyor. Ayrica oynayarak ogrenirsin jungleri ben maokai ve jax ile ogrendm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.