Şimdi Ara

Jungle Xin Zhao İçin Hangi Build Uygundur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2.de force of nature var özledim ve 3.deMadred's Bloodrazor var bunlar eski başka yere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrosLok

2.de force of nature var özledim ve 3.deMadred's Bloodrazor var bunlar eski başka yere bak

item olarak demedim kabiliyetler felan :) Neyse varsa bildiginiz bir site paylaşırmısınız?
  • egehal kullanıcısına yanıt
    build bakarken solomid i tavsiye ederim bi de probuilds.net de işine yararhttp://www.solomid.net/guides.php?g=48764-theoddone-xinzhao-build-guide
  • Sana tavsiyem mobafiredan bakma buildlere nedenine gelirsek herkes mobafiredan alır buildlerini.Oyunda eğer fark yaratmak istiyorsan bu işin uzmanlarına danışman gerekir.Bunun için tavsiyem bilindiği gibi dünyanın en iyi jungle oyuncusu GG BenQ Diamond'dur.Onun Kabiliyetleri her ayrıtsına kadar düşünüldüğünü biliyoruz.
    Peki bu userin kabiliyet sayfasına nasıl bakıcam dersen.www.lolking.net adresine girip.Arama bölümüne GG BenQ Diamond yazarsan GG BenQ Diamond'un Kabiliyet , Rün sayfası , Oynadığı oyunlar , ligini görebilirsin.Bu kabiliyet sayfasını denersen farkı görüceksindir.Şimdiden iyi oyunlar
  • Dostum benım buıldım offtank. 21 9 0 kullanıyorum. Ozel bı run sayfam yok flat ad, flat mr, flat armor.

Itemler:
    mr,armor bot karsıya gore.
    Botrk-cok elestırı alıyorum ama sustaın saglıyor. Aktıfı sayesınde yavaslatma ve hız kazanıyorum.
    Donmus balyoz-yavaslatma,ad,hp ıcın
    450hp45 armor gıbı bı ıtem vardı etrafındakılere sanıye basında buyu hasarı verıyordu. Boyle bıseydı ondan alıyorum.
    Duruma gore warmog alıyorum yada karabalta
    Sonuncuda sana kalmıs. Xın zhaonun kıll aldıkca alan bı karakter oldugunu dusunuyorum snowball yanı. Bu benım buıldım dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axwell. -- 19 Temmuz 2013; 13:08:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Dostum benım buıldım offtank. 21 9 0 kullanıyorum. Ozel bı run sayfam yok flat ad, flat mr, flat armor.

Itemler:
    Botrk-cok elestırı alıyorum ama sustaın saglıyor. Aktıfı sayesınde yavaslatma ve hız kazanıyorum.
    450hp45 armor gıbı bı ıtem vardı etrafındakılere sanıye basında buyu hasarı verıyordu. Boyle bıseydı ondan alıyorum.
    Sonuncuda sana kalmıs. Xın zhaonun kıll aldıkca alan bı karakter oldugunu dusunuyorum snowball yanı. Bu benım buıldım dostum

elestiri almanın sebebi jungler oynarken btork pahali bir item. bu yüzden jungle karakterleri tank kasılır ki az parayla çok verim alınabilsin diye. Xin jungle oynarken killeri alırsan öldüğün an takımın geriler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Watchmaan

quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Dostum benım buıldım offtank. 21 9 0 kullanıyorum. Ozel bı run sayfam yok flat ad, flat mr, flat armor.

Itemler:

elestiri almanın sebebi jungler oynarken btork pahali bir item. bu yüzden jungle karakterleri tank kasılır ki az parayla çok verim alınabilsin diye. Xin jungle oynarken killeri alırsan öldüğün an takımın geriler .

donmusla aradakı farkı kapattıgımı dusunuyorum. Tank kasmasam bıle cok guzel sonuclar cıkıyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.