Şimdi Ara

Jungle rünü hakkında..(jarvan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten bilenler cevaplarsa sevinirim..

Jarvan için özellikle, vi'dede falanda kullanacıgım rün sayfası bakıyorum internette..2-3 çeşit gördüm kafam karıştı sizce nasıl olmalı..

theoddone jarvan oynadıgında sunu yapmıstı foto cektim..

Jungle rünü hakkında..(jarvan)

böyle yaptı..

intenettede baktıgımda bazıları armor delme koyuyor kucuklere bazısı atak hızı.. nasıl olmalı sizce plat dia kardeslerim ?

bide amumu için soracagım kusura bakmazsanız full tank rünü mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 8 Eylül 2014; 20:18:46 >

• Amumuya ms li bir şeyler bul internetten

Jarvan içinse bu rune sayfasını ben dizsem noob report derler. Başkası dizse noob report derim.

Genel olarak ad junglelar için kırmızılı ad speed seallar armor maviler mresist büyükler ad

Veya kırmızılar ad
    Quintler 2 life steal 1 ad

Şeklinde kullanıyorum. Cj için de uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Amumuya ms li bir şeyler bul internetten

Jarvan içinse bu rune sayfasını ben dizsem noob report derler. Başkası dizse noob report derim.

Genel olarak ad junglelar için kırmızılı ad speed seallar armor maviler mresist büyükler ad

Veya kırmızılar ad

jarvan oynadıgımda dikkatimi ceken su oldu ilk cıkılan jungle itemi + hırpalayan cıkılana kadar dakika 15 20 oluyor..ve sonra jarvanın tanklasması cok uzun suruyor..

yani bende ründede armor mu koysam buyugun bi tanesine dedim..çünkü tanklasmayan jarvan cabuk yatıyor..ilk girdiğimizde neyimiz varsa atıyoruz ultiye aldıgımızda ise tanklıgımız daha önemli oluyor cunku karsıda bu surede butun skillerini üstümüze atıyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinanhakan

quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

Amumuya ms li bir şeyler bul internetten

Veya kırmızılar ad

jarvan oynadıgımda dikkatimi ceken su oldu ilk cıkılan jungle itemi + hırpalayan cıkılana kadar dakika 15 20 oluyor..ve sonra jarvanın tanklasması cok uzun suruyor..

yani bende ründede armor mu koysam buyugun bi tanesine dedim..çünkü tanklasmayan jarvan cabuk yatıyor..ilk girdiğimizde neyimiz varsa atıyoruz ultiye aldıgımızda ise tanklıgımız daha önemli oluyor cunku karsıda bu surede butun skillerini üstümüze atıyor ..

Eğer çok zorlanıyorsan runede büyüklere hp koyman daha iyi olur.

• Bence klasik ad rünlerini tak fakat cevherlerin 2 sini attack speed ile değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Actuallydatte

Bence klasik ad rünlerini tak fakat cevherlerin 2 sini attack speed ile değiştir.

Bende öyle yapıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Rengar Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.