Şimdi Ara

Jungle hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım ama jungle rolünü çözemedim.Her lanede oynayabiliyorum,jungle yok.Hangi şampiyonları seçmeliyim?Bir de mavi ile kırmızı varmış onlar ne oluyor açıklayacak biri varsa çok mutlu olurum teşekkürler



  • yardım edecek yok mu şu amatöre
  • İlk olarak master yi ile başlamanı öneririmhttp://www.aliveingames.com/makaleler/159-league-of-legends-jungle-rehberi/ paylaştığım linkte senin için yardımcı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue buff mavidir
    red buff kırmızıdır

    blue buff sana saniye başı mana verir ve bekleme süresinde azalma sağlar

    red buff normal saldırıların rakibi yavaşlatırken onlata gerçek hasar verir

    al qnq

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle in ne icin var olduguyla basliyim ust koridorda 2 kisi olunca expler dagildigi icin ust koridor oyuncumuzu daha cabuk kastirmaya yarar ve diger koridorlara yardim eder mavi ve kirmizi olayi buff veren jungle yaratiklaridir. Mavi buff bekleme suresinde azalma enerji regen mana regen veren buffdir. Kirmizi buff ise vurdukca hedefi yavaslatan ve gercek hasar veren buffimizdir. Jungle oynamaya baslamak icin warwick ideal bi seçim olucaktir pasifi sayesinde rahat olucagi icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Jungle beceremeyen biriyim ama jungle bilgim var. Kırmızı düz vuruş yaptığında yavaşlatan bir buff mavide mana yenilemesi ve bekleme süresi azaltan bir buff. Bir kaç istisna hero hariç genel olarak mavi buff tan başlar jungle heroları. Yeni başladıysan Warwick ve nunu tavisye ederim. Hem ucuzlar hemde çok hızlı kamp temizlerler. Karaktere göre 3 veya 6 levelde gank atmaya başlıyacaksın ve bol bol wardlıcaksın.
  • http://www.gencdizayn.com.tr/bloglar/lolegends/wp-content/uploads/2013/06/7.jpg

    1.si Mana kullanmayan şampiyonların ( shen - zed - riven vs) mavi güçlendirmeyi alarak kendine kazandırdıkları tek şey bekleme süresinin kısalması olacaktır.Bekleme sürenizin kısalmasının takımınıza katacağı çok az hatta hiç yok denebilecek kadar faydası vardır. Ancak takımında mana tüketen bir şampiyona bu güçlendirmeye vererek o arkadaşının daha fazla takıma destek olmasına yardımcı olabilirsin. Mana tüketen şampiyonların mana yenilenmesinin artması karşı takımı daha çok dürtmesi, daha fazla baskın uygulamasına yardımcı olacaktır.

    2.si Kırmızı güçlendirme Uzun menzilli fiziksel hasarlı(adc) şampiyonlar için en gerekli güçlendirmeden birisidir. Çoğu zaman kullanılan orta koridor(mid),destek(support) ve üst koridor(top) şampiyonlarının ( morgana - taric - darius vs )bu güçlendirme ile kazanacağı sadece basit vuruşlarının rakibe kısa süreli bir yavaşlatma etkisi vermesidir ki bu da sizin pekte işinize yaramayacaktır. Fakat bu güçlendirmeyi takımınızda ki uzun menzilli fiziksel saldırı(adc) kullanan bir arkadaşınıza vermeniz , o arkadaşınızın uzaktan sürekli rakibi dürterek yavaşlatıp takımınıza daha fazla katletme , asist ve dürtme imkanı sağlaması olacaktır.

    Alıntı




  • SAĞOLUN BEYLER
  • Arkadaşlar açıklamış zaten ama ben westte hesap kasarken rünsüz ve kabiliyetsiz jung yaparken zorlanıyorum. Jung rahat oynamak için bence bunları çok iyi halletmen lazım. İnternetteki rehberler olsun, kabiliyet sayfaları olsun. Bir de rün gerekiyo dedim ama 3.seviye rünlerin açılmadan rün alma boşuna bence. Rünleride internetten bakarak al kafana göre alma :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.