Şimdi Ara

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
50.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "leanback" arkadaşımızın gönderdiği video bitince, başka videolarda geliyo o video nun sonunda...bitanesinde inanımlaz modifikasyon seçenkleri görünüyor... saatlerimizi juiced 2 garajında geçirceğimiz kesinleşmiş oldu...
  • Gelmiş geçmiş en iyi modifiye bu oyunda olsa bile yine kurtarmaz! O oynanabilirliği düzeltmedikleri sürece Juiced serisi vasat olmaya devam edecektir.
  • bence juicedin kendine has bir tarzı var ve ben bu tarzı seviyorum nfs de el arabası kullanıyormuşum gibi geliyor bana bu oyunda arabayı yolda tutmak için bir uğraş veriyorsunuz ve bence insanların yaptığı en büyük hata bu oyunu oynarken ve sevmemelerine neden olan frene basılı tutarak arabayı döndürmeye çalışmaları :)
  • bencede juiced2 hin in kendine haz tarzı var
  • Juiced biri oynamıstım güzeldirr bir kac hata dısında ama sımdı daha da guzel olduguna emınımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Gelmiş geçmiş en iyi modifiye bu oyunda olsa bile yine kurtarmaz! O oynanabilirliği düzeltmedikleri sürece Juiced serisi vasat olmaya devam edecektir.

iç görüntü ve modifiye ile oynanabilirlik güzel gibi gözüküyor demoyu indirip bakmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: configsYs

"leanback" arkadaşımızın gönderdiği video bitince, başka videolarda geliyo o video nun sonunda...bitanesinde inanımlaz modifikasyon seçenkleri görünüyor... saatlerimizi juiced 2 garajında geçirceğimiz kesinleşmiş oldu...

gordum guzelmış bı kersınde adam tokyo drift tekı hanın arabasını yapıodu
  • valla ben o "han" ın arabasının mazsa rx7 olduğuun o video sayesinde öğrendim.. bir araba o kadar mı değişir yaw..
  • quote:

valla ben o "han" ın arabasının mazsa rx7 olduğuun o video sayesinde öğrendim.. bir araba o kadar mı değişir yaw..

Bitane RX7 İ Alırsan Git Velside'a o body kitten bitane ver...
    Aynısı olur
    Bu arada oyun cıksın insallah bendeki sistemle oynar....

Anakart : Asus P5LD2 SE
    İşlemci : İntel P4 2.8 Dual Core
    Ram : Kingston 2x1gb 667 mhz
    Ekran Kartı : Sapphıre X1650 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 29 Ekim 2007; 19:20:02 >
  • yaw arkadaşlar. bu oyun sm3 ekran kartı falan mı istiyo.. demo yu açamıyorum... son directx 9.0 c yüklü... ekran kartım radeon 9800xt 128 mb, 256 bit...içimde patladı valla demo oynayamadım gitti..
  • sistemini kontrol et oyunun demosunun sistem gereksinimini kontrol et
  • Pro Street
  • Pro street falan bu oyunun yanında sönük kalır bence. İyice dibe vurdu artık nfs bundan sonra da toparlayacağını sanmam. Gelelim Juiced e oyunun demosunu bugün oynamak nasip oldu ve ben çok beğendim özellikle modifiye olayı oldukça detaylı olmuş oynanabilirlik olarak ilk oyuna benziyor bazı arkadaşlar ilk oyunun oynanabilirliğini beğenmemişti bu oyunu da beğenmemeleri normal ama ben ilk oyunu severek oynamıştım o nedenle benim için bir sorun yok. Bunun dışında kokpit kamerası var oyunda ki her zaman söylerim en sevdiğim kamera açısıdır bunu ikinci oyuna koymaları harika olmuş Modifiye seçeneklerinde direksiyon simidini bile değiştirebiliyorsunuz bu da önemli bir detay ayrıca bir çok gerçek modifiye firması mevcut. Grafiklerden söz etmem gerekirse TDU gibi değil ama iyi. Yanlız bazı şeyler gereksiz abartılmış özellikle yansımalar haddinden fazla verilmiş bu abartı herkesin hoşuna gitmiyebilir benim de pek gitmedi aslında yani gerçekte öyle yansımalar olmaz araçlar cilalanmış gibiler sanki. Grafikler göze hoş geliyor yeni nesil grafikler hakikaten iyi olmuş ama keşke bazı detaylar abartılmasaydı o zaman daha doğal olabilirdi belki. O nedenle TDU daki gerçekçiliği hiçbir oyuna değişmem görsel olarak Demo da seçebildiğiniz 4 adet araç var bunlar Saleen Mustang s281, Holden Monaro, Nissan 350z ve Bmw m3 var. Oyunun tam sürümünde ise nfs serilerinin hiçbirinde olmadığı kadar fazla araç olacak tam 90 lisanslı araba TDU kadar iddialı bir rakakm bence. Ayrıca sadece piyasa da kolaylıkla görülebilen araçlar değil süper spor arabalar da mevcut o nedenle çeşitlilik bakımından ilk oyunu aratmıyacak. Şimdilik bu kadar şey söylemem yeterlidir heralde. Bakalım tam sürüm de neler olacak çıkmasına kısa bir süre kaldı. Prostreet te aradığını bulamayan arkadaşlara oyunun tam sürümü çıkana kadar demoyu indirip denemelerini öneriyorum

• venom !! o parlaklığı kısmanın seçeneği yok mu ? menüde...yaw öle nfrs carbon gibi parlamaz umarım...
  • quote:

venom !! o parlaklığı kısmanın seçeneği yok mu ? menüde...yaw öle nfrs carbon gibi parlamaz umarım...

Birazdan bakacağım dostum. Ben grafik ayarlarını en sona getirdiğim için o derece parlıyor elbette onu kısmanın yolu vardır ayrıca carbondan daha beter parlıyor gibi geldi bana yani bu kadar cilanın anlamı yoktu ki yahu

NOT: Ne yaptıysam o aşırı cila efekti gitmedi. Bu görüntü bazı arkadaşların hoşuna gitmeyebilir ama beğenenler de olabilir. Ben biraz abartı buldum ama fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 5 Kasım 2007; 12:41:30 >

• mat boya falan varsa onla kurtarılır belki. mostwanted daki gibi..ne öle parlak parlak...o iş biraz kötü olmuş... olsun ama "kadı kızı ve kusur " meselesi...katlanılır...
  • 90 lısanslı arabamı muthıs ya nfsde bu kadar hıc bı zaman gormedım Benım ısım cohunlukla garajda geccehı ıcın baya vaktımı alıcak oyun BILGI ıcın saol venom

• yaww..yaramı deşmeyin arkadaşalr..zaten acı haberi aldım..oyun sm2 desteklemiyomuş... siz oynayıp oynayıp buraya koyun ss leri..venom!! viper ss leri beklerim senden, ilerde...
    bu arada umarım porstreet in garaj iidir..çünkü bende garaj da daha çok vakit harcayan biriyim..juiced olamadıi P.street ile idare edicez...
  • Oyunu Dayanamayıp İndirdim...
    Çünkü Juiced 1 'İ Çok Sevmiştim.....
    Oyun Girişte Harika Bir Video'yla Karşılıyor....
    Ana Menu Harika... Bide Küçük Kariyer Modu Var....
    4 Araba Var... Bmw M3 Csl Vauxhall Monaro Nissan 350Z Saalen Mustan GT Var...
    Modifiye Seceneklerini Görünce Aklım Gitti...Hele Bi 350Z 'LE Modifiye Etmeyi Deneyin... Harika....
    Oynanabilirlik...Carbon'dan Daha iyi Diyicem Ama oyun Yarışta Donduğu İçi Pek Oynuyamadım
    Sistemimle:
    Anakart : Asus P5LD2 SE
    İşlemci : İntel P4 D 2.8
    Ram : Kingston 2x1gb 667 mhz
    Ekran Kartı : Axle 8600GT 512 MB DDR2 Yariş İçinde Hiç Gidemiyorum...
    1024*786 ve aa16x olan ayarda hiç gitmiyor...Gerçi Son Oyunlardaki Moda Bunda Var Nekadar Kısarsan Kıs Aynı....
    Ama Şöle Oyun Çalışırken pc'ye Baktım CPU'yu "00" Bellek 161,000 Civarı Hayret Ettim....
    Hasar Olayıda Çok Gerçekçi...
    Ama Herhalde Artık Adam Gibi PC lerde Oyun Oynanmıcak.....
    Oyun Süper Ama Pc Lazım....
    Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]

Juiced 2: Hot Import Nights (2007) [ANA KONU]

[simage]http://www.resim-yukle.com/img01/14/954287JUCİED 3.bmp[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 5 Kasım 2007; 19:58:44 >

• @leanback bu oyun TDU dan sonra benim favorim oldu valla özellikle garajda çok fazla vakit geçirebilirsiniz yani bir aracı özenerek modlamak fazla zamanınızı alıyor çok da zevkli Bir de tam sürümde ki 90 arabayı düşününce gerçekten sıkı bir oyun geliyor diyebilirim

@configsYs inşallah sm3 destekli iyi bir kart alırsın da bu oyunu oynayabilirsin. Ayrıca tam sürüm çıkınca merak etme Viper ile dolduracağım burasını En sevdiğim arabadır ilk oyunda da 1000 beygire ulaşmıştı gücü şimdi ne olur kim bilir

@thehspeed pm den de cevap yazdım ama yine söyliyeyim grafik ayarlarını makul seviyeye getirerek denemeler yap umarım daha akıcı bir görüntü sağlarsın. Maalesef oyunun önerilen sistem gerekensinimleri haddinden fazla yüksek readme dosyasından alıntı yapıyorum bir bakın:

SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
    Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
    1.5 GB RAM
    6 GB available hard drive space
    256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300
    DirectX® 9.0 compatible sound card
    >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
    2.0 GB RAM
    256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1950
    >=256kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse

HIGH SYSTEM REQUIREMENTS:
    Processor type : Intel Core2 Duo E6700 / AMD 64 X2 5200+
    2.0 GB RAM
    512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 8800 / ATI Radeon® X2800
    >=512kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
    Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller

Yüksek sistem gereksinimlerine bakarsanız çok fazla olduğunu göreceksiniz hakikaten biraz fazla abartmışlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.