Şimdi Ara

Juggernautla earlyde ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna daha yeni başladım juggernautu çok sevdim hem q suyla hem can basmasıyla hemde müthiş ultisiyle çok sevdim fakat oyunun başlarında hiç birşey yapamıyorum canı ve manası çok az bi q atıyorum hiç bir şey kalmıyor manada. Oyun başı ne yapabilirim bu heroyla birisi yardım edebilirmi

Orijinalden alıntı: Prоwler

yazacaktım uzun uzun nick avatar imza üçlüsüne baktım kusura bakma ama anlamazsın diye düşündüm vazgeçtim

• konu dışına geri dön lütfen

konu dışına geri dön lütfen

Blok attım. mutluyum.

yazacaktım uzun uzun nick avatar imza üçlüsüne baktım kusura bakma ama anlamazsın diye düşündüm vazgeçtim

düşüncülerine katılmak ile birlikte,
    early game'in en kuvvetli herolarından birisi olan juggernaut'a kill alamıyorum diyen birisine cevap vermek istemiyorum...

Orijinalden alıntı: VENOM53

quote:

düşüncülerine katılmak ile birlikte,
    early game'in en kuvvetli herolarından birisi olan juggernaut'a kill alamıyorum diyen birisine cevap vermek istemiyorum...

Nasıl ya bi q atıyorsun mana bitiyor tamam 6 levelde iyide bi r atıyorsun iş bitiyor ama bu mana bitiyor ve can kapasitesi çok az değilmi ?
    gragas mı ? nidalee mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Blok attım. mutluyum.

banada pls

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Blok attım. mutluyum.

banada pls

cevap vermeyeceğimi söylememe rağmen alıntılamış, senin peşine bana da blok pls...
  • mana potu alabilirsin,ya da takımda başka yapacak yoksa drum of endurance başlarsın bracer+robe of the magi earlyde idare eder sonra druma tamamlarsın ama recipe biraz pahalı farmının iyi olması lazım.hiç olmadı yanına kotol aldır dön dur

Orijinalden alıntı: Willy Willie

mana potu alabilirsin,ya da takımda başka yapacak yoksa drum of endurance başlarsın bracer+robe of the magi earlyde idare eder sonra druma tamamlarsın ama recipe biraz pahalı farmının iyi olması lazım.hiç olmadı yanına kotol aldır dön dur
    Allah razı olsun düzgün bir cevap geldi çok sağolun hocam.
    MSI GE72VR APACHE PRO
    Samsung Galaxy S9
  • kardeş early aquila çık, balta agaç ring of protection falan al creepini al basini sonra da aquilanı yap daglara kadar golarsın yanında kim olursa olsun farm bırakma bencil ol mananı bosa harcama her dönmede kill almaya bak bot al dön kilini al farmına devam et 3de fb garanti olabiliyor oyunların bi çoğunda, kolay gele
    rörörörööörööröröröörörröröröröörörörörörörörör
  • Magic wand al , her gördüğüne dönme sadece birisi stun ya da slow attığında falan ilk skill ini kullan zaten senin işin farm yapmak oyun başı fazla aksiyona girme. Oyun sonunda da sadece bkb olarak kullan yani birisi sana magic damage vuracakken kullan çünkü magic damage i engelliyor o ilk skill in. Ultin için ise aganim tavsiye etmiyorum ben , onun yerine battlefury alırsan hem farmına yardımcı olur hem de kalabalığın arasına ulti atınca cleave vurmuş olursun yani herkese vurursun.Ulti için attack speed kasabilirsin bu arada aganimden çok daha faydalı olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mickey~

Magic wand al , her gördüğüne dönme sadece birisi stun ya da slow attığında falan ilk skill ini kullan zaten senin işin farm yapmak oyun başı fazla aksiyona girme. Oyun sonunda da sadece bkb olarak kullan yani birisi sana magic damage vuracakken kullan çünkü magic damage i engelliyor o ilk skill in. Ultin için ise aganim tavsiye etmiyorum ben , onun yerine battlefury alırsan hem farmına yardımcı olur hem de kalabalığın arasına ulti atınca cleave vurmuş olursun yani herkese vurursun.Ulti için attack speed kasabilirsin bu arada aganimden çok daha faydalı olur bence.

aghs artık juggda core

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey~

Magic wand al , her gördüğüne dönme sadece birisi stun ya da slow attığında falan ilk skill ini kullan zaten senin işin farm yapmak oyun başı fazla aksiyona girme. Oyun sonunda da sadece bkb olarak kullan yani birisi sana magic damage vuracakken kullan çünkü magic damage i engelliyor o ilk skill in. Ultin için ise aganim tavsiye etmiyorum ben , onun yerine battlefury alırsan hem farmına yardımcı olur hem de kalabalığın arasına ulti atınca cleave vurmuş olursun yani herkese vurursun.Ulti için attack speed kasabilirsin bu arada aganimden çok daha faydalı olur bence.

aghs artık juggda core

Artık? Sağ click carrylerinden yeni mi ayrıldı yurnero?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.