Şimdi Ara

[juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
5
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Arkadaşlar bazı problemler yüzünden modumu tamamlayamayacağım. Almak isteyenlere bu haliyle 150TL ye bırakırım.

Evvela geçmiş olsun dostum.

bayağı iyi giden bir kasa idi , merakla takip ettiğim..

Benim MAC G5 mod bitmek üzere....

İstanbulda olsan alırdım senden bu haliyle ..ama kargo belini büker adamın kasa zaten belimi halletti taşırken..

ne zamandır haf 935-945 tarzı bir kasa istiyorum

[juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project

seninki biraz farklı da olsa bana cooler master i anımsatıyor...

ama .. COOLERMASTER den hazır kasa alıp içine donanım takmak bana göre değil ..tamamlardım kafama göre senin kasayı..

geçmiş olsun bir daha...arg-ist

• Güzel görüş ve temennileriniz için teşekkür ederim. Ali rıza hocam, benimde ilham kaynağım da nox blaze ve haf 935 idi. Alacak arkadaş yarım kalmış işi tamamlayacak o kadar. Aşağı yukarı her türlü zımbırtısı tamam zeten. Senin modu bende merakla bekliyorum. Pasif sıvı soğutman başarılı olursa aynı yolu takip eden arkadaşlar olur diye tahmin ediyorum. Selametle...
  • geçmiş olsun hocam
  • Takip ettigim modlardan biriydi gercekten iyiydinde belki alirim canavarlari senden bi kendimi duzeltirsem berci benim kasada dev gibi ama biraz sekil bi kasa buda yani :-D durum ne gosterir bakalim takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolsun arkadaşlar
  • Kargosuda iy tutar bunun :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: amdgamıng

Kargosuda iy tutar bunun :-)

Valla anlaşmalı kargonuz yoksa 120 den aşağı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

Orijinalden alıntı: amdgamıng

Kargosuda iy tutar bunun :-)

Valla anlaşmalı kargonuz yoksa 120 den aşağı çıkmaz.

Nerdenbaksan 270 280 e gelir bana ya. Neyse takipteyiz artik napalim

• Ustam şu senin kullandığın su pompasi nasıl sessizmi? Verimi nasıl?

• Sessizin ötesinde diyebilirim. Cpu+ Gpu Block ve 240 + 360 lık ve kalınlığı 60mm olan iki radyatör ile verimi oldukça iyi. Yalnız ben fan kontrolcü ile kullanmıyorum. Anakartın cpu güç+fan pinlerine bağladım (pinler 4 pin pompa 3 pin). Böylece pompa hızını işlemci sıcaklığına göre anakart ayarlıyor. Bu şekilde Gpu da halinden gayet memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 12 Mayıs 2016; 13:13:59 >
  • ustam şu kasanın üstüne açtıgın 3lü fan yuvasu açmışsın şablonu varmı onun bana verebilir misin bende sıfırdan kasa yapıyorum yardım edersen sevinirim
  • Autocad te çizmiştim iş yerine gidince bilgisayara bakayım. Bulabilirsem mail atarım copy center larda 1/1 ölçek çıktı alırsan işini görecektir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.