Bildirim
[juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel görüş ve temennileriniz için teşekkür ederim. Ali rıza hocam, benimde ilham kaynağım da nox blaze ve haf 935 idi. Alacak arkadaş yarım kalmış işi tamamlayacak o kadar. Aşağı yukarı her türlü zımbırtısı tamam zeten. Senin modu bende merakla bekliyorum. Pasif sıvı soğutman başarılı olursa aynı yolu takip eden arkadaşlar olur diye tahmin ediyorum. Selametle... -
geçmiş olsun hocam -
Takip ettigim modlardan biriydi gercekten iyiydinde belki alirim canavarlari senden bi kendimi duzeltirsem berci benim kasada dev gibi ama biraz sekil bi kasa buda yani :-D durum ne gosterir bakalim takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolsun arkadaşlar -
Kargosuda iy tutar bunun :-)
quote:
Orijinalden alıntı: amdgamıng
Valla anlaşmalı kargonuz yoksa 120 den aşağı çıkmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: [juggernaut]
quote:
Orijinalden alıntı: amdgamıng
Valla anlaşmalı kargonuz yoksa 120 den aşağı çıkmaz.
Nerdenbaksan 270 280 e gelir bana ya. Neyse takipteyiz artik napalim
Ustam şu senin kullandığın su pompasi nasıl sessizmi? Verimi nasıl?
Sessizin ötesinde diyebilirim. Cpu+ Gpu Block ve 240 + 360 lık ve kalınlığı 60mm olan iki radyatör ile verimi oldukça iyi. Yalnız ben fan kontrolcü ile kullanmıyorum. Anakartın cpu güç+fan pinlerine bağladım (pinler 4 pin pompa 3 pin). Böylece pompa hızını işlemci sıcaklığına göre anakart ayarlıyor. Bu şekilde Gpu da halinden gayet memnun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 12 Mayıs 2016; 13:13:59 > -
ustam şu kasanın üstüne açtıgın 3lü fan yuvasu açmışsın şablonu varmı onun bana verebilir misin bende sıfırdan kasa yapıyorum yardım edersen sevinirim -
Autocad te çizmiştim iş yerine gidince bilgisayara bakayım. Bulabilirsem mail atarım copy center larda 1/1 ölçek çıktı alırsan işini görecektir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X