Şimdi Ara

Joomla kurulabilen ücretsiz web hosting var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Joomla kurulabilen ücretsiz web hosting veren yer biliyor musunuz? cafe150.kom denedim birkaç şeyi desteklemiyor :(

bence kıy 3-5 kuruşuna al ücrtli hostunu paşa paşa kullan

ayrıtılı görüşmek için msn i kullanabilrsin
  • www.bytehost.com

Orjinalden alıntı: jiddi

Ben entreman olsun diye ücretsiz host istemiştim, bişeyler kurmasını kullanmasını öğrenirim diye.

bu işe başlıyorsan eğer, ileride özgün siteler yapıcam diyosan eğer beni dinle asp öğrenmeye çalış.
    PHP niye tavsiye etmiyorum?
    Forumdakilerin çoğu yok php nuke yok joomla yok xoops gibi hazır portallara yoğunlaşıyor.
    ille de php diyorsan al bi kitap phpnin kodlamasını öğren. nuke düzenlemeyle biyere gelemezsin söliim sana.
    hadi kolay gelsin.
  • rtsngz iyi demişsin de şimdi misal hiç programlama bilmeyen biri olarak ben php'nin kitabını alsam kendimi de çok kassam acaba bir phpbb,bir vbulletin veya bir joomla tarzı bir şey yapabilir miyim ! Bunlar takım işi diye biliyorum.
    Daha Fazla Göster
  • www.phpnet.us
    ••A64 3200+ 0526APEW Venice@Titan Vanessa L-Type••Epox 9NAPAJ-SLI••Twinmos 512x2 MB RAM@Titan RAM Heatsink ••Leadteak Winfast 6600GT XTR PCI-X@Zalman VF700 LED••120 GB SAMSUNG SATA II••Hyundai B70A••Technisat Skystar II 2.6c••NEC 3540A••FEEL HURCANE II••HiPer Type-R Modular 580w PSU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.