Şimdi Ara

Joomla 3.3.6 Tema problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kurdugumuz internet sitesi kişisel bir site ancak panelde şöyle bir sorun var temalarımızıda satın aldık herşeyimiz tam hostingimizde var ancak sorun şudur ki web sitesinin teması arızalı çalışmıyordaha dogrsu satın aldıgımız temalar yükleniyor ancak panelde görünmüyor ve diger bir arıza ise sitede demoları denemeye çalıştıgımızda demoların tasarımların içindeki dosyalar tam olarak açılmıyor şu andaki halide böyle

www.serkanbasturk.com

birçok tema denedik ama olmadı olmadıdan kastımda temalar çalışmıyor ama farklı bir sitede çalışıyor bu konuda yardımınızı bekliyorum

-Teşekkürler :)

• Temaların zip dosyasını içeri attıktan sonra yanılmıyorsam .css dosyasını da ayrıca atmanız gerekiyor. Temayı nereden ve nasıl yüklediğinizi gösterirseniz hatırlayabilirim. Eskiden çok uğraşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

Temaların zip dosyasını içeri attıktan sonra yanılmıyorsam .css dosyasını da ayrıca atmanız gerekiyor. Temayı nereden ve nasıl yüklediğinizi gösterirseniz hatırlayabilirim. Eskiden çok uğraşmıştım.

temayı bu ekranda atıyorum
     Joomla 3.3.6 Tema problemi !

• Benim hatırladığım birde .css uzantılı tema dosyasınını başka bir yerden seçiyorduk. O konuda bir araştırma yaparsan eminim sıkıntı ondan kaynaklıdır.
  • quote:

Benim hatırladığım birde .css uzantılı tema dosyasınını başka bir yerden seçiyorduk. O konuda bir araştırma yaparsan eminim sıkıntı ondan kaynaklıdır.

joomla 3.3.6'da böyle yüklendigini gördüm ancak uygulamama ragmen olmadı

http://www.youtube.com/watch?v=JCLRSu-8MqY
  • joomlatr.org sitesi size daha net yardımcı olacaktır. Çünkü birden çok hata olabilir. Bakmadan bir şey söyleyemeyeceğim.
  • Localhostta denedinizmi ayrıca temayı, deneme şansınız yoksa tabi ki güvenirseniz deneyebilirim. Belki hosttan kaynaklı bir sıkıntıda olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

joomlatr.org sitesi size daha net yardımcı olacaktır. Çünkü birden çok hata olabilir. Bakmadan bir şey söyleyemeyeceğim.

zaten foruma baktım pek net bir cevap alamadık yani birçok üye zaten yok modlarda gitmiş benimde aklıma burası geldi sonucu orada alamıyoruz
  • quote:

Localhostta denedinizmi ayrıca temayı, deneme şansınız yoksa tabi ki güvenirseniz deneyebilirim. Belki hosttan kaynaklı bir sıkıntıda olabilir

Güncel !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.