kurdugumuz internet sitesi kişisel bir site ancak panelde şöyle bir sorun var temalarımızıda satın aldık herşeyimiz tam hostingimizde var ancak sorun şudur ki web sitesinin teması arızalı çalışmıyordaha dogrsu satın aldıgımız temalar yükleniyor ancak panelde görünmüyor ve diger bir arıza ise sitede demoları denemeye çalıştıgımızda demoların tasarımların içindeki dosyalar tam olarak açılmıyor şu andaki halide böyle
birçok tema denedik ama olmadı olmadıdan kastımda temalar çalışmıyor ama farklı bir sitede çalışıyor bu konuda yardımınızı bekliyorum
-Teşekkürler :)
Temaların zip dosyasını içeri attıktan sonra yanılmıyorsam .css dosyasını da ayrıca atmanız gerekiyor. Temayı nereden ve nasıl yüklediğinizi gösterirseniz hatırlayabilirim. Eskiden çok uğraşmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu
Temaların zip dosyasını içeri attıktan sonra yanılmıyorsam .css dosyasını da ayrıca atmanız gerekiyor. Temayı nereden ve nasıl yüklediğinizi gösterirseniz hatırlayabilirim. Eskiden çok uğraşmıştım.
temayı bu ekranda atıyorum
Benim hatırladığım birde .css uzantılı tema dosyasınını başka bir yerden seçiyorduk. O konuda bir araştırma yaparsan eminim sıkıntı ondan kaynaklıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu
Benim hatırladığım birde .css uzantılı tema dosyasınını başka bir yerden seçiyorduk. O konuda bir araştırma yaparsan eminim sıkıntı ondan kaynaklıdır.
joomla 3.3.6'da böyle yüklendigini gördüm ancak uygulamama ragmen olmadı