jolicloud netbook işletim sistemi kullanan varmı?? arkadaşlar yeni kurdum gerçekten çok güzel başarılı bir işletim sistemi netbook için harika ancak başka kullanan varsa bu işletim sistemi hakkında bana biraz bilgi verebilirmi...
Jolicloud zaten Ubuntu Netbook Remix'in modifiye hali (Ubuntu-Mint gibi). UNR için yapılabilecek herşey Jolicloud için de geçerli. Şahsen Netbook sürümleri hakkında çok bir bilgim yok ama Ubuntu-TR forumlarını bi kurcalayın derim:
Jolicloud zaten Ubuntu Netbook Remix'in modifiye hali (Ubuntu-Mint gibi). UNR için yapılabilecek herşey Jolicloud için de geçerli. Şahsen Netbook sürümleri hakkında çok bir bilgim yok ama Ubuntu-TR forumlarını bi kurcalayın derim:
evet tıpa tıp aynısı. ama program yüklenişleri çok farklı ve bu daha güzel sorun çıkartmıyo öbürünüde denedim pek tatmin olmadım.
güzele benziyor eğer ubuntu kurulumunda yaşadığım sorun olmazsa kurucam inş
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
işletim sistemi exe olarak veriliyor sen windowsuna yüklüyosun orda kuruyosun aynı program kurar gibi sonra pc açılışında sana soruyo windowsmu jolicloud mu diye..
quote:
Orijinalden alıntı: hayalkıyısı
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
işletim sistemi exe olarak veriliyor sen windowsuna yüklüyosun orda kuruyosun aynı program kurar gibi sonra pc açılışında sana soruyo windowsmu jolicloud mu diye..
WUBI olarak kuruluyor sanırım. Açılışta Windows'un önyükleyicisi (işletim sistemi seçme ekranı) çıkıyor di mi?
biliyoruz linux nasıl kurulur benim sorunum başka birşey pek de çözümü bulunabilen birşey değil
WUBI olarak kuruluyor sanırım. Açılışta Windows'un önyükleyicisi (işletim sistemi seçme ekranı) çıkıyor di mi?
evet dostum
wubi pek saglikli bir kurulum yontemi degil. daha cok deneme acamiycla kullanilmasi gereken bir sey.
Mrb arkadaşlar ben kurdum jolicloudu fakat bi sorum olucak, jolicloud işletim sistemini kullanırken windowsumdaki klasörlerime erişebilir miyim ?
Evet erişebilirsin, girdiğin herhangi bir klasörde veya bilgisayar klasöründe disk bölümleri gösterilir. Oradan tıklayarak disk bölümlerine erişebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme