Şimdi Ara

Jöle Saç Döker mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Method Man

arkadaşlar jöledeki sır, jöleyi sabah sürer akşamda yıkarsanız saçlar dökülmez. birde kalitesiz jöle almayın,modeli sürekli deiştirmeyin. mesela ben berberin saçımda kullandığı profesyonel kuaför jölesini kullanıyorum gayet iyi dökülme falan da yok.

markası ne ?

• osis al 40 ytl felan dökmek yerine saçı besliyor
  • kişiden kişiye saç yapısına göre değişiyor sanırım.mesela benim saçımı hem döküyor hemde aşırı derece kepek yapıyor.jöle kullanmadığım zamanlarda ne dökülme var ne de kepeklenme.yaklaşık 2 aydır kullanmıyorum ve mutluyum.
  • Dibine sürersen döker.Derini hava alması şart.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferk

Jöle saç dökülmesi gibi bir soruna neden olacak kadar etkili değildir. Saç dökülmesi saç kökü ile alakalı bir durum olup, sürdüğünüz jel saç köklerine erişme imkanı yoktur. Saç döküsi DHT hormonu ile alakalı olup saçları dökülen bireylerin %95'i ailesel genetik dökülmedir.

cevap için sağol ama bu adamların saçları zaten şimdi dökülmüştür

• quote:

Orijinalden alıntı: caferk

Jöle saç dökülmesi gibi bir soruna neden olacak kadar etkili değildir. Saç dökülmesi saç kökü ile alakalı bir durum olup, sürdüğünüz jel saç köklerine erişme imkanı yoktur. Saç döküsi DHT hormonu ile alakalı olup saçları dökülen bireylerin %95'i ailesel genetik dökülmedir.

gururmu yaptın la döker tabi. saçları bir arada sert bi şekilde tuttuğu için saçın darbelere karşı esnekliğini engeller. herhangi bi dokunuşta saçın köke uyguladığı kuvvet yüksek derecede artar. buda saçın kopmasına sebep olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.