Şimdi Ara

Joker filmi, Türkiye'de de gişe rekoru kırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çok övülüyor mutlaka gidicez.
  • bu sefer joker karakteri tutacak gibi
  • Baya başarılı bir film normal.
  • Güzel film, Son zamanlarda Amerikalılardan beklenmedik derecede senaryosu olan bir film.

  • En son 3 yıl önce sinemaya gitmiştim bir de joker için gideceğim şimdi :)

  • Ben gerçekten inanamadım Çanakkale'de normalde 16:30 seansları falan bomboş olur ama bu bilet fiyatlarına rağmen ve film çıkalı neredeyse 1 hafta geçmesine rağmen salonda tek boş koltuk yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 9 Ekim 2019; 23:41:49 >
  • Fragmanına baktım pek izlenesi gelmedi nete düşse bile izlemem herhalde

  • normalde bu kadar izlenmezdi joker filmi ama head ledger R.I.P toprağı bol olsun rahmetlinin jokeri bir marka haline getirdi desek yeridir.

  • kempooo K kullanıcısına yanıt
    aynen bu filme gidenlerin %70 gişesini bence heath ledger'a borçlular. adam nasıl oynadıysa o performansın etkisi hala damakta bende onun için gittim bu filme ama heath ledger'ın jokerinin yanına yaklaşamaz komple joker filmi olduğu halde baştan sona. hatta abartıyım biraz onun joker kahkahasının bile yanına yanaşamaz komple film. bende aşırı abartının kurbanı oldum biraz tüm önyargımıda sıfırladım girdim filme bu kadar abarttılarsa iyi birşey var demekki dedim gittim imax izledim. kesinlikle abarttıkları kadar bir film değil. hatta joker filmi bile demeye gerek yok normal mental sorunları olan birisinin aşırı dramının bazı sahnelerde hele saçma sapan abartıldığı spoiler'a girmek istemiyorum bir film sadece. heath ledger yada çizgi roman joker'leri ile alakası yok. filmi kurtarıcak tek şey Joaquin Phoenix'in oyunculuğu. Ama o ne kadar uğraşsada kendi kendine senaristler ve yönetmen kesinlikle yetersiz. Yetersiz derken abartıldığı kadar değil sadece yoksa normal bir dram filmi için iyi film ama şaheser falan diyenlere gülüyorum. heath ledger ile sade bir joker filmi çekseler ne olurdu acaba. adam resmen yan rolde kısıtlı sahne ile o etkiyi yaptı. hele toplasan 2dk sahnesi olmayan jared leto'ya bile sallayan tipler var bu filmden sonra. adamın o rezil filmdeki 2dk'lık performansı ile komple 2 saat jokeri anlatan film ile kıyaslamak büyük cahillik.





  • En az 2008 TDK Joker'i kadar iyiydi bu Joker. Asıl zor olan 2 saat solo filmde rol yapabilmek zaten.

    Heath Ledger Joker'i buradaki Joker'in yarısı kadar görünmedi. Bu iyi rol için avantajdır. Film niceliği arttıkça nitelikten yemeye başlarsın. Joaquin bunu hissettirmeden oynamayı başardı.

    Bu film 2008'de çıksaydı bu adamı GOAT Joker ilan edecektiniz. Ah şu tabular..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

    Ben gerçekten inanamadım Çanakkale'de normalde 16:30 seansları falan bomboş olur ama bu bilet fiyatlarına rağmen ve film çıkalı neredeyse 1 hafta geçmesine rağmen salonda tek boş koltuk yoktu.
    Neden boş kolttuk yoktu biliyormusun şef..çünkü iyi bir filmi herkes dilden dile konuşur insanlarda merak eder gider..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.