Şimdi Ara

Joker Allame (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

Orijinalden alıntı: Distar

quote:

quote:

Şu DevRap kapışmasında Allame hiç mi utanmadı acaba o kadar şeyi ortaya dökmekten ? Joker adam gibi hiçbir sırrı söylemeden freesini yaptı. Allame sırf üst tura yükselebilmek için o kadar sırrı açık etti

Farkındaysan ilk önce Joker "Batarya sahasında gidip top oynadım" benzeri şey diyor, ondan sonra Allame'yi kim tutabilirki.

" Batarya sahasında gidip top oynadım " demesinde ne var ki ?

Yemek yediğin kaba pislemek

Alakası yok. Tamamen saçmalık. Adam orada free yapıyor. Ayrıca söylediği şey kötü bir şey de değil. Gidip top oynadım diyor.

Bir de Kimseye Anlatma'dan bir cümle :

Uzakta kal böyle iyi size kötülük yapacak kadar nankör değilim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu DevRap kapışmasında Allame hiç mi utanmadı acaba o kadar şeyi ortaya dökmekten ? Joker adam gibi hiçbir sırrı söylemeden freesini yaptı. Allame sırf üst tura yükselebilmek için o kadar sırrı açık etti

Farkındaysan ilk önce Joker "Batarya sahasında gidip top oynadım" benzeri şey diyor, ondan sonra Allame'yi kim tutabilirki.

Alakası yok. Tamamen saçmalık. Adam orada free yapıyor. Ayrıca söylediği şey kötü bir şey de değil. Gidip top oynadım diyor.

Yav he he olaylara fanboy olarak bakmayın. Uzun süredir çalıştığı ve yemek yediği yere laf yaparsan karşılığını alırsın böyle. Hem eski çalıştığın yere laf yap sonra olaylar patlayınca "kimseye anlatma" parçasını çıkarmak tamamen saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 4 Şubat 2014; 21:41:36 >

• Allame ile jokerin nasıl küstüğünü kimse bilmiyor bu açıdan kim haklı kim haksız yorum yapmak yanlış olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he olaylara fanboy olarak bakmayın. Uzun süredir çalıştığı ve yemek yediği yere laf yaparsan karşılığını alırsın böyle. Hem eski çalıştığın yere laf yap sonra olaylar patlayınca "kimseye anlatma" parçasını çıkarmak tamamen saçmalık.

Düzgünce konuşuyoruz şurada çocuk gibi yav he he yapmadan anlatacaklarını anlat !

Ayrıca fanboyluk falan yapmıyorum. Benim için Allame veya Joker yok. Benim için JokerAllame var. Uzun süre çalıştığı yere laf yaptı demişsin . Küfür mü etti? Emin ol Joker gibi free yapabilen bir mc çok daha kötülerini söyleyebilirdi batarya için. Adam efendiliğini korumuş

• Bildiğim kadarıyla Leşker Asakir yüzünden olmuş olaylar.Ama kız yüzünden oldugunu sanmıyorum çünkü Allame kendi sayfasında *m uğruna 7 yıllık dostunu sattın lafınıda Mete abinin şimdiki ilişkisiyle alakasının olmadığını söylemiş.
  • benım de Allame'ye bu olaylar sonunda nefretim arttı
  • Kadikoy cikmazi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pmc dinliyordum eskiden onlar hala duruyor mu ?
  • konuya bak
  • Rap ve bu aptalların yaptığı farklı şeyler
    Bunların yaptığı saçma sapan sözleri anlamsızca sıralayıp sizin gibi ergenlere rap diye yutturmaları.

Hayata dair bir bok bildiklerini sanmıyorum. Raplerinin içerikleri karı-kız, uyuşturucu, teknik terimler("rhymelarım geliyo sizi yere seriyo" tarzı atıyorum)
    türkiyede rapper olarak tanımlayabileceğimiz killa hakan massaka eski sagopa ceza falan var. Diğerleri çöp.

Demet akalın dinleyin daha iyi birader çoluk çocuğa para kazandırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HirakoShinji

Rap ve bu aptalların yaptığı farklı şeyler
    Bunların yaptığı saçma sapan sözleri anlamsızca sıralayıp sizin gibi ergenlere rap diye yutturmaları.

Hayata dair bir bok bildiklerini sanmıyorum. Raplerinin içerikleri karı-kız, uyuşturucu, teknik terimler("rhymelarım geliyo sizi yere seriyo" tarzı atıyorum)
    türkiyede rapper olarak tanımlayabileceğimiz killa hakan massaka eski sagopa ceza falan var. Diğerleri çöp.

Demet akalın dinleyin daha iyi birader çoluk çocuğa para kazandırmayın

Yav he he.Sagoymuş.Umarım "küfürsüz rap yapıyo bikerem xd"cilerden değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 23 Şubat 2015; 19:31:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Küfür edilir rapin doğasında olan birşey zaten bu. İçerik olarak yetenek olarak da çok zayıf dinlediğiniz adamlar. Kokain çekip underground olunmuyor. Elin zencisi gelir gün gelir sahnede eline verir (al bak bunu da ben yazdım) kolaymış değil mi? Bi bok değil dostum, gerçek müzik dinleyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.