Şimdi Ara

johnsons baby şampuan 750 ml + ıslak mendil 7,99 tl. (joker)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.joker.com.tr/urun/johnsons-baby-sampuan-750-ml-islak-mendil-hediyeli-34746
    johnson bebek şampuanı için iyi fiyat. mendili en ucuz 2 liraya aldığımızı düşünürsek şampuan 6 liraya geliyor ki 750 ml 6 liraya almak imkansız gibi bişi. ben 2 adet aldım. internettede var mağazalarda da. mağazalrda etiketi koymamışlar ben kasadan sordurdum 7,99 çıktı
     johnsons baby şampuan 750 ml + ıslak mendil 7,99 tl. (joker)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 12 Ocak 2015; 16:13:49 >

• güzel fiyat, gratis 1 + 1 kampanyasından 8,90'a almıştım 2'sini. çocuk 2,5 yaşına geldi, bez işinden kurtulduk ıslak mendil ihtiyacımız bitti, ama şampuan gerekli. mağazalarda geçerliyse akşam brandium mağazasına uğrar bir bakarım. geçenlerde yaptığı bisiklet kampanyasını tekrarlasa süper olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

güzel fiyat, gratis 1 + 1 kampanyasından 8,90'a almıştım 2'sini. çocuk 2,5 yaşına geldi, bez işinden kurtulduk ıslak mendil ihtiyacımız bitti, ama şampuan gerekli. mağazalarda geçerliyse akşam brandium mağazasına uğrar bir bakarım. geçenlerde yaptığı bisiklet kampanyasını tekrarlasa süper olacak.

mağazada da geçerli ama her mağazada var mıdır bilmiyorum ben ankara ankamall da bulammamıştım ama armada da buldum.
  • Aman cep telefonu vermeyin o mağazaya. SMS çılgını bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.