Negatif enerjini ve mutsuzluğunu kusmaya mı geldin. Şurada can sıkıntımızı gidermeye çalışıyoruz. Relax
quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Blutrache
iyi halt yemişsin bravo
Negatif enerjini ve mutsuzluğunu kusmaya mı geldin. Şurada can sıkıntımızı gidermeye çalışıyoruz. Relax
bu adam çok yüz buluyor böyle yapıyorsunuzda, ..... tayyip yazmıştı geçen yıl twitterda verdiniz gazı adamda coştu iyicehttps://store.donanimhaber.com/65/cf/90/65cf9026941fe2a1c17ddfc95ad71e90.jpg
quote:
quote:
quote:
iyi halt yemişsin bravo
bu adam çok yüz buluyor böyle yapıyorsunuzda, ..... tayyip yazmıştı geçen yıl twitterda verdiniz gazı adamda coştu iyicehttps://store.donanimhaber.com/65/cf/90/65cf9026941fe2a1c17ddfc95ad71e90.jpg
Güzel
quote:
Orijinalden alıntı: the phantom of the opera
şu adama prim vermeyin yeter nefret ediyorum bu adamdan. hem para kazanıyor hem kas yapmış. hem de en güzel hatunları(....)
Senin olmak istediğin ama olmadığın kişi olduğu için mi nefret ediyorsun seninki de büyük olaydı alırlardı seni işe
Klibi izleyip Kendi'ye sulanacak
quote:
Bu arada takipleşebiliriz dostlar.
Rt yapmamış şarkıyı beğenmemiştir çok kötü çünkü takip ettim bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: mlşafak
quote:
Followladım ben de Türkçe bilmediği için hoşuna gidebilir şarkı
quote:
Orijinalden alıntı: yastik1
quote:
Orijinalden alıntı: the phantom of the opera
şu adama prim vermeyin yeter nefret ediyorum bu adamdan. hem para kazanıyor hem kas yapmış. hem de en güzel hatunları(....)
Senin olmak istediğin ama olmadığın kişi olduğu için mi nefret ediyorsun seninki de büyük olaydı alırlardı seni işe
/>
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mlşafak
quote:
Followladım ben de Türkçe bilmediği için hoşuna gidebilir şarkı
O da düşük bi ihtimal bence
DNS deşitireyim şimdi yetkililer giremediğimizi sansın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme