Şimdi Ara

Joey the passion --REKOR-- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
14.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar öyle bir rekor yaptımki kimse geçemeyecek bunu vallahide billahide yaptım montaj diyen varsa pmden msj atsın bir kaç söyleyecek lafım olacak ona

işte dünya rekoru 73.600 saldırı puanı

Joey the passion --REKOR--

• quote:

Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-

exodia yı çağran varmı ben bi kere çağırdım!!!
    ben 10dan fazla çağirdim çok basit birşey isterseniz resim koyarim
  • bn de cyberstein sayesinde bin gözlü sınırı çağırdım sonra elime tüm exodia parçaları gelene kadar bekledim geldi sonra da kazandım bu kadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: prettygokhan

bence en iyisi yu-gioh-un ki

quote:

Orjinalden alıntı: -yu-gi-oh-

BENİM REKORUM

arkadaşım üstüne alınma ama nasıl bu numarayı yuttun?
    yandaki boşluktan belli resim kurcalanmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: lucario_0071

evt arkadaşlar öyle bir rekor yaptımki kimse geçemeyecek bunu vallahide billahide yaptım montaj diyen varsa pmden msj atsın bir kaç söyleyecek lafım olacak ona

hani yorum

up up

• quote:

quote:

evt arkadaşlar öyle bir rekor yaptımki kimse geçemeyecek bunu vallahide billahide yaptım montaj diyen varsa pmden msj atsın bir kaç söyleyecek lafım olacak ona

hani yorum

up up

en fazla 30gün sonra yeni rekor gelir ama bu bana yeter

not bu rekora inanmayanlar bunların özelliklerini vb. şeyleri toplasın

Jınzo:2400
    Horn of the unicorn(1):700
    Black pendant(1):500
    Axe of Despair(1):1000
    Limiter removal(4):Makina tipi canavarların saldırı puanının iki katı
    Magician of faith(1 canavar)

nasıl olduğuna gelelim:
    ilk olarak jınzoyu koyun (makina tipi) sonra horn of... ekleyin 700saldırı puanı alır.2400+700=3100
    sonrada black... ekleyin 500saldırı puanı alır.3100+500=3600
    sonra axe... ekleyin.1000 saldırı puanı alır.3600+1000=4600
    sonra magician of faith canavarını kapalı koyun.ama elinizde 3limiter removal olmalı.
    ertesi tur tüm limiter removalları oynayın.
    4600*2=9200
    9200*2=18 400
    18 400*2=36 800
    sonra da magician... kartının flip etkisini kullanın böylece mezarlıktan bir spell kart alabilirsniz.ve limiter.... seçin
    yani böyle oluyor:
    36 800*2=73 600

resmede inanmayanlar artık bu taktiğe inansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaisliN -- 20 Haziran 2007; 12:27:08 >

• ben daha düello işinde yeniyim joey the passiona 1-2 gün önce başladım işte ilk rekorum can puanlarına bakın:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SegaSuperStar -- 21 Haziran 2007; 8:12:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SegaSuperStar

ben daha düello işinde yeniyim joey the passiona 1-2 gün önce başladım işte ilk rekorum can puanlarına bakın:

ÇOK ZOR BİR REKOR OLMALI
  • yeni başlamasına nazaran oldukça iyi
  • lucario sen bu jinzoyu 4600 yapmışın sonra o makinenin atağını 2 ile çarpan kartı oynamışın 9200 olmış doymamışın 2 kere daha oynamışın ama 2 kere daha oynatamazsın onu kullandıktan sonra o nasıl oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

lucario sen bu jinzoyu 4600 yapmışın sonra o makinenin atağını 2 ile çarpan kartı oynamışın 9200 olmış doymamışın 2 kere daha oynamışın ama 2 kere daha oynatamazsın onu kullandıktan sonra o nasıl oldu

BN ONU 5KERE OYNAMADIM 4KERE OYNADIM ANLATTIĞIM TAKTİĞİ OKURSAN ANLARSIN
  • quote:

arkadaş o kadar açıklamışsın ama senin hatanı yakaladım. nasıl oluyoda resimde DNA Surgery olduğu ve warrior seçildiği halde hiçbir canavarda kılıç işareti olmuyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: umut_yaz170

quote:

arkadaş o kadar açıklamışsın ama senin hatanı yakaladım. nasıl oluyoda resimde DNA Surgery olduğu ve warrior seçildiği halde hiçbir canavarda kılıç işareti olmuyor?

abi birde yugiohtan çakıyorum diyorsun aaa
    orda koskocaman jınzo var körmüsün la
    jınzo olduğu sürece hiç bir trap kart işe yaramaz oke çaktın bide anlıyom diye geçiniyon

• quote:

quote:

la bu arada inanmıyorsan SummonedSkull sor duello kayıtını yolladım ona taktiği filan biliyo kimseye söylemeyecekte ayrıca

• quote:

quote:

ne oldu neden sustun la

• arklar bnim canavar 52k idi limiter removel oynadım 100k yi geçti diye arttırmadı yani 100k yi başardım inanmayanlar pmden sölesin yyollıcam duelloyu
  • arkadaşlar rekorum en güçlücanavarları gağırmak hemde 9 dk 14 sn de yalan değil montaj da değil

•  Joey the passion --REKOR--

acaba bununlamı çağırdın yoksa başka bir şekildemi

• quote:

arklar bnim canavar 52k idi limiter removel oynadım 100k yi geçti diye arttırmadı yani 100k yi başardım inanmayanlar pmden sölesin yyollıcam duelloyu

52 değildi sanki +55 gibi hatırlıom bn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

acaba bununlamı çağırdın yoksa başka bir şekildemi

YENİDEN DOĞAN CANAVAR DEĞİL ANLAMADIYSAN ANLATIYIM 700-500 PUANLIK Bİ MAKİNE CANAVARI VARYA SAHAMDA ONUN ÖZEL ETKİSİ 5000 PUAN ÖDEYEREK POLEMERİZASYON CANAVARLARINDAN BİRİNİ ÇAĞIRABİLİRİM O YÜZDEN YENİDEN DOĞAN CANAVARLA ÇAĞIRMADIM ONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 22 Haziran 2007; 14:16:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.