Şimdi Ara

Joe Satriani - Aşık Veysel (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kalite kendini farklı kılmasını biliyor
  • Arkadaşlar DH satch fun klubu kurabilir misiniz ? ben pek anlamıyorum ondan yapabilen olursa sevinirim DHdeki satriani severler bir ara gelir..

kendimden bahsetcek olursam Satriani benim hayat felsefem gibi :) geldiğini duyduğumda gözyaşlarıma halim olamamıştım ehehe sonra saçlarıma kıydım tişörtümü bastırdım imza gününde gittim kafamı ve tişörtümü imzalattım:) bunu satriani.com a ilk koyduğumda milletten güzel tepkiler almıştım:P

Joe Satriani - Aşık Veysel

www.satriani-tr.com Türkiye'nin resmi Satriani sitesi orda da osmaniac kullanıcı adıyla modum gelirseniz sevinirim...

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 9 Nisan 2008; 22:36:46 >

• Trance dinliyen bi eleman olmama rağmen Satriani' ye olan hayranlığım vardı eskiden beri hep ama bugün yeni çıkan albümünü dinlerken Aşık Vaysel adında bir şarkı gördüm ve adama olan sevgi ve saygım 2 kat arttı..
  • osmaniac sana helal olsun diyorum
    Satriani yede helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum
    Ben gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmaniac

Arkadaşlar DH satch fun klubu kurabilir misiniz ? ben pek anlamıyorum ondan yapabilen olursa sevinirim DHdeki satriani severler bir ara gelir..

kendimden bahsetcek olursam Satriani benim hayat felsefem gibi :) geldiğini duyduğumda gözyaşlarıma halim olamamıştım ehehe sonra saçlarıma kıydım tişörtümü bastırdım imza gününde gittim kafamı ve tişörtümü imzalattım:) bunu satriani.com a ilk koyduğumda milletten güzel tepkiler almıştım:P

Joe Satriani - Aşık Veysel

www.satriani-tr.com Türkiye'nin resmi Satriani sitesi orda da osmaniac kullanıcı adıyla modum gelirseniz sevinirim...

iyi günler

• satriani ulan :P
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.