Şimdi Ara

Job set hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Karakterimi olabilicek en iyi hale getirdim , serverde tek Warrior/Warlock karaktere sahibim. Haliyle Robe set kullaniyorum.

Legend 12 Staff tanklayabiliyorum fakat Warrior ve Rogue karakterlere karsi cok zayifim. Statlarimin hepsi %61 , %80 ayni sekilde Parry Ratio statlarim da oyle.

Job set dizmeye karar verdim , fakat pek fazla bilgim yok. Job level kasiyorum fakat nasil set yapilir bilmiyorum.

Yardimci olucak arkadaslarima cok minnettarim.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 18 Aralık 2011; 6:00:55 >

• keşke son update günü rev6 ya filan bi bakmış olsaydın. ben ugrasmadım ama cok kısa sürede job lvl 71 yaptım. millet 110+ 120 yapan var. =/
  • Sorma dayi ya , herkes aynisini soyluyo. Bug varmis yakalayamadik. Kismet napalim..
  • hemde ne bug 30tane eşşek cıkarmıstım valla:)
  • bende tanık olmdum zeus sw de adam 30-40 tane at çıkarıyor ama nasıl olduğunu çözemedim
  • ne öğrenmek istediğini sor onu anlatayım hepsini baştan anlatamam

nasıl set yapılır? thief olduğunu farzediyorum..

setini oluşturacak itemleri sadece Ticket ile alabiliyorsun. bir adet Ticket item mall dan 20silk karşılığında alınabiliyor veya smuggler a specialty goods ları verdikten ortalama bir gün sonra black stone ve 1 adet ticket alıyorsn karşılığında. sonra ki aşama Magic Pop cu Gori Ticket ını rasgele bir item le değiştiriyor. bu rsagele bi level ve rasgele bi tür verilen itemin üzerinde hangi quality olduğu ve setin hangi parçasını oluşturacağı yazıyor.. oyunda gori nin verdiği bu iteme göre A > Craft > Craft Thief Weapons veya Craft Thief Armor veya Craft Thief Accessory ye geliyorsun.. elindeki itemin ismini burdaki tariflerden buluyorsun.. itemine göre bir de shining stone istiyor.. itemin low quality ise low shining stone ister mesela.. shining stone ları da blue (hunter ların specialty goods ların karşılığında aldığı stone lar) ve black (thief lerin specialty goods ların karşılığında aldığı stone lar) ile elde edebilirsin. Yine tabi A > Craft > Craft Shining Stones kısmından.. sonra gori nin verdiği item i ve istenilen shining stone ları gereken slot a koyduktan sonra craft diyorsun ve thief itemin hazır..

job itemleri leveline göre 5 e ayrılıyor
    1. degree - 20 level item
    2. degree - 50 level item
    3. degree - 80 level item
    4. degree - 100 level item
    5. degree - 120 level item

job itemleri çeşidine göre 3 e ayrılıyor
    Magical - sadece magical defence veya attack veren
    Physical - sadece physical defence veya attack veren
    Common - hem magical hem physical defence veya attack veren - nadir çıkan bi tür

blue ve + lara gelelim

item mall > alchemy > others kısmından;

Sealed Magic Rune - blue stone elde edebilmek için
    Sealed Reinforcement Rune - + basacak olan elixir i elde edebilmek için

bunlardan Sealed Magic Rune.. 5 silk karşılığında alıyoruz ve Magic Pop cu Gori gidiyoruz bize yine rasgele -ki işin en canımı sıkan kısmı burası- herhangi bir quality -yani herhangi bir level, degree blue stone veriyor.. bu stone lar ne olabilir? ;

HP100, HP200, HP300 - bunlardan birisi
    veya
    MP100, MP200, MP300 - bunlardan birisi
    veya
    INT1, INT2, INT3 - buunlardan birisi
    veya
    STR1, STR2, STR3 - bunlardan birisi

bu blue stone larından birini aldığımızda leveli tutan bir job itemimize blue basabiliriz.. blue stone ların üzerinde hangi değer yazıyorsa onu basıyor itemimize. yanma olasılığı yok.. HP ve MP toplam 6 parça protector lere basılabiliyor.. bunlar neler; head chest legs shoulder hands ve foot.. INT ve STR ise protector accessory ve silah a basılabiliyor..

job itemlerine + basmakta kullanılan Sealed Reinforcement Rune da aynı şekilde 5 silk karşılığında alınabiliyor ama bunu denemediğim iiçin birşey söyleyemeyeceğim..

evvettttttttttttttttttttt.. gelelim bu job itemlerinin faydalarına.. bi kaç gün önce job bug ı vardı ve bi kaç saat gibi kısa sürede 0 dan 100-110 level job kasanlar oldu.. bu arkadaşlar hakkında bi yaptırım olmadan bug düzeltildi.. önümüzdeki salı gün ki check i de sağ sağlim atlatabilirlerse bu onlar için gerçekten büyük bir avantajdır derim..

bu bug dan haberi olmayanlar, yararlanamayanlar da üzülmesin tabii.. siz de 1 günde çok rahat 20 level job kasıp level 20 job setinizi tamamladıktan sonra tabi biraz da silk inize kıydıktan sonra Full Blue level 20 job set e sahip olabilirsiniz :) tabi bu blue ların haricinde bu set in size pek bi katkı getireceğini söylersem yalan olur.. ama level 20 de olsa Full Blue job set in getirisine buyrun hep birlikte bir göz atalım..

STR 3 ten 11 parça item > + 33 STR

INT 3 ten 11 parça item > + 33 INT

HP 300 den 6 parça item > + 1800 HP

MP 300 den 6 parça item > + 1800 MP

bu da tabii ki hiç de göz ardı edilebilecek bir getiri değil.. işin en iyi tarafı hiç şüphesiz ki bu job set i job kıyafetimiz olmadan da kullanabiliyor olmamızdır..

way be hepsini anlatamam demiştim ama anlattım galiba.. : )

kafanıza takılan yerler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar.. yazdığım şeyleri kontrol etmeye zamanım yok.. yanlışım olduysa affola.. kolay gele..

• Buyuk adamsin hocam , minnettarim.

Cok sagol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

ne öğrenmek istediğini sor onu anlatayım hepsini baştan anlatamam

nasıl set yapılır? thief olduğunu farzediyorum..

setini oluşturacak itemleri sadece Ticket ile alabiliyorsun. bir adet Ticket item mall dan 20silk karşılığında alınabiliyor veya smuggler a specialty goods ları verdikten ortalama bir gün sonra black stone ve 1 adet ticket alıyorsn karşılığında. sonra ki aşama Magic Pop cu Gori Ticket ını rasgele bir item le değiştiriyor. bu rsagele bi level ve rasgele bi tür verilen itemin üzerinde hangi quality olduğu ve setin hangi parçasını oluşturacağı yazıyor.. oyunda gori nin verdiği bu iteme göre A > Craft > Craft Thief Weapons veya Craft Thief Armor veya Craft Thief Accessory ye geliyorsun.. elindeki itemin ismini burdaki tariflerden buluyorsun.. itemine göre bir de shining stone istiyor.. itemin low quality ise low shining stone ister mesela.. shining stone ları da blue (hunter ların specialty goods ların karşılığında aldığı stone lar) ve black (thief lerin specialty goods ların karşılığında aldığı stone lar) ile elde edebilirsin. Yine tabi A > Craft > Craft Shining Stones kısmından.. sonra gori nin verdiği item i ve istenilen shining stone ları gereken slot a koyduktan sonra craft diyorsun ve thief itemin hazır..

job itemleri leveline göre 5 e ayrılıyor
    1. degree - 20 level item
    2. degree - 50 level item
    3. degree - 80 level item
    4. degree - 100 level item
    5. degree - 120 level item

job itemleri çeşidine göre 3 e ayrılıyor
    Magical - sadece magical defence veya attack veren
    Physical - sadece physical defence veya attack veren
    Common - hem magical hem physical defence veya attack veren - nadir çıkan bi tür

blue ve + lara gelelim

item mall > alchemy > others kısmından;

Sealed Magic Rune - blue stone elde edebilmek için
    Sealed Reinforcement Rune - + basacak olan elixir i elde edebilmek için

bunlardan Sealed Magic Rune.. 5 silk karşılığında alıyoruz ve Magic Pop cu Gori gidiyoruz bize yine rasgele -ki işin en canımı sıkan kısmı burası- herhangi bir quality -yani herhangi bir level, degree blue stone veriyor.. bu stone lar ne olabilir? ;

HP100, HP200, HP300 - bunlardan birisi
    veya
    MP100, MP200, MP300 - bunlardan birisi
    veya
    INT1, INT2, INT3 - buunlardan birisi
    veya
    STR1, STR2, STR3 - bunlardan birisi

bu blue stone larından birini aldığımızda leveli tutan bir job itemimize blue basabiliriz.. blue stone ların üzerinde hangi değer yazıyorsa onu basıyor itemimize. yanma olasılığı yok.. HP ve MP toplam 6 parça protector lere basılabiliyor.. bunlar neler; head chest legs shoulder hands ve foot.. INT ve STR ise protector accessory ve silah a basılabiliyor..

job itemlerine + basmakta kullanılan Sealed Reinforcement Rune da aynı şekilde 5 silk karşılığında alınabiliyor ama bunu denemediğim iiçin birşey söyleyemeyeceğim..

evvettttttttttttttttttttt.. gelelim bu job itemlerinin faydalarına.. bi kaç gün önce job bug ı vardı ve bi kaç saat gibi kısa sürede 0 dan 100-110 level job kasanlar oldu.. bu arkadaşlar hakkında bi yaptırım olmadan bug düzeltildi.. önümüzdeki salı gün ki check i de sağ sağlim atlatabilirlerse bu onlar için gerçekten büyük bir avantajdır derim..

bu bug dan haberi olmayanlar, yararlanamayanlar da üzülmesin tabii.. siz de 1 günde çok rahat 20 level job kasıp level 20 job setinizi tamamladıktan sonra tabi biraz da silk inize kıydıktan sonra Full Blue level 20 job set e sahip olabilirsiniz :) tabi bu blue ların haricinde bu set in size pek bi katkı getireceğini söylersem yalan olur.. ama level 20 de olsa Full Blue job set in getirisine buyrun hep birlikte bir göz atalım..

STR 3 ten 11 parça item > + 33 STR

INT 3 ten 11 parça item > + 33 INT

HP 300 den 6 parça item > + 1800 HP

MP 300 den 6 parça item > + 1800 MP

bu da tabii ki hiç de göz ardı edilebilecek bir getiri değil.. işin en iyi tarafı hiç şüphesiz ki bu job set i job kıyafetimiz olmadan da kullanabiliyor olmamızdır..

way be hepsini anlatamam demiştim ama anlattım galiba.. : )

kafanıza takılan yerler olursa sorabilirsiniz arkadaşlar.. yazdığım şeyleri kontrol etmeye zamanım yok.. yanlışım olduysa affola.. kolay gele..

Bu bilgiler benim ara verdigim doneme denk geliyor ilk okumada bi sey anlamadim ama getirileri gorunce baya iyiymis bug oldugu aksam benim de haberdar etmislerdi bizimkiler sabah liyip 115-119 oldular ama ben tabi pehh aman gib sallayip 50 de birakdim keske sabahlasaymisim diyemiyorum cunku suanki tieflik den hic bi zevk almiyorum ama kiyafetler hakkinda bilgilenmem gerekcek bunu ii anladim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.