Şimdi Ara

Jinx nasıl hyper carry? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

beyler ne gibi durumlarda roketatar'a geçip ne gibi durumlarda makineli gitmeliyiz? sanırım takım savaşlarında full roketatar takılmak lazım

oyun sonuna doğru güvenli mesafeden aoe hasarı vermek için roket kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

beyler ne gibi durumlarda roketatar'a geçip ne gibi durumlarda makineli gitmeliyiz? sanırım takım savaşlarında full roketatar takılmak lazım

peki bu nerfler nasıl etkiledi? 6-7 ay önce jinx bağımlısıydım sonra bıraktım 1 ay önce oyuna yeniden başladım hiç jinx oynamadım. hala iş görüyor mu? neler kasılır?
  • Build olarak;
    Ebedi +papuç+ hayalet + vampir asa + son fısıltı + kanasusamış ( takimin iyise seni koruyorsa + koruyucu melek ama takim seni sürekli yalniz birakiyorsa ya static hancer al ya da hayalet dansci al cunku k.melek hicbir ise yaramaz.

Runnaana gelecek olursak sadece 3lu vurus imkani veriyor ki yandakiler yuksek hasara sahip degil. Onun yerine statik veya hayalet cok daha kullanisli. Cunku 18. Seviyede zaten yuksek saldiri hizi var runaan 70 olmasi birsey degistirmez. Birde jinx kritik herosu o Q sayesinde. Ek olarak runaan stack yapan herolara tercih edilebilir. Ashe, cait, kalista, twich olabilir zehir yüzünden.

Yazım hataları için özür dilerim. Mobilden yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pajirzeal kullanıcısına yanıt
    maç uzayınca 3lü kuvvet alıyorum ayakkabıyı satıp. doğru mu sence bu?
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Hareket hızından biraz feda edip güzel özellikler veriyor. Fakat ben genelde Karayel tercih ediyorum. Eğer o duruma gelmişsem. KArayel bence daha tercih edilebilir. Pasifi güzel.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

peki bu nerfler nasıl etkiledi? 6-7 ay önce jinx bağımlısıydım sonra bıraktım 1 ay önce oyuna yeniden başladım hiç jinx oynamadım. hala iş görüyor mu? neler kasılır?

Build aynı.Dibindeki adama ulti atamıyorsun artık + 18 levelde makinalı daha hızlı vuruyor.Farklar bunlar.

Anlatmaya çalıştığım o değildi. Bir teori var. Ben denemedim ama bence mantıklı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81860328&p=1#81860328

• Gidip dravena o levelda bodozlama girersen tek yersin tabii. Gelmiş jinx'ime laf atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Gidip dravena o levelda bodozlama girersen tek yersin tabii. Gelmiş jinx'ime laf atıyor.

reyiz jinx haypır keri değil mi yani late herosu bende full itemim o leveldda dalmıyımda ne zaman dalayım. kaytlıyarak almaya çalıştım fakat 3 tane vurdu bana sence bu normal mi. w ve e tutturduğum halde :)

bide şu lanet heroyu susturmanın yolu yok mu çok çok konuşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 3 Haziran 2015; 18:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Gidip dravena o levelda bodozlama girersen tek yersin tabii. Gelmiş jinx'ime laf atıyor.

reyiz jinx haypır keri değil mi yani late herosu bende full itemim o leveldda dalmıyımda ne zaman dalayım. kaytlıyarak almaya çalıştım fakat 3 tane vurdu bana sence bu normal mi. w ve e tutturduğum halde :)

bide şu lanet heroyu susturmanın yolu yok mu çok çok konuşuyor

E tutturduysan zaten roketle o sana hiç vuramadan öldürmen lazım. Statik çıkıp as rünlerin de olmadığı için kritik şansını ve attack speedi minimuda tutarak useless kaldıysan bilemem.

• quote:

Oyun basi daha cok makineli kullanip minyon kasiyom. Oyun sonu zaten durdurulmaz oluyor roketatar adc yi 2 vurusla tek aliyo. Gerci oyun sonu jinxi durduran hiro varmi bilmiyorum

• Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    Teoride bahsedilen gibi birşey olduğunu hiç sanmıyorum öyle bir şey olmuş olsaydı her yer Jinx ve Runaan kaynıyor olurdu.

Yani öyle kritik olmadan da kritik hasar kadar yüksek hasar çıkaramaz.
    Tek hasar şöyle oluyor. Yan karaktere Q damage + Runaanın (AD%50) hasarı oluyordur.
    Bir diğer iyi tarafı ise üzerinizde RED Buff var ise 3 kişi aynı anda etkilenmiş oluyor.

Tabi bu yandakilere ekstra hasar Runaan sayesinde gayet güzel duruyor fakat kritik vuruşları bu kadar değerli bir şampiyonda Runaan yerine 2. Hayalet ( tercihen statik ) ile artan kritik hasar verme oranı göz ardı edilemez. Her vuruşunuzun kritik olduğunu bir düşünün. Karşınızda kim durabilir.
  • Kimse fark etmemis mi arkadas.
    Adam Jinxte botu satip üçlü kuvvet almis

• MF son gelen değişikliklerden sonra tam anlamıyla bir adc olmaktan uzaklaştı.

Ben botta hybrid mf kasıyorum. ADC oynadığım zamanlardan çok daha etkili.

Müdür bu arada trollediğim maçları kazanıyorum şaka gibi
     Jinx nasıl hyper carry?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Teoride bahsedilen gibi birşey olduğunu hiç sanmıyorum öyle bir şey olmuş olsaydı her yer Jinx ve Runaan kaynıyor olurdu.

Yani öyle kritik olmadan da kritik hasar kadar yüksek hasar çıkaramaz.
    Tek hasar şöyle oluyor. Yan karaktere Q damage + Runaanın (AD%50) hasarı oluyordur.
    Bir diğer iyi tarafı ise üzerinizde RED Buff var ise 3 kişi aynı anda etkilenmiş oluyor.

Tabi bu yandakilere ekstra hasar Runaan sayesinde gayet güzel duruyor fakat kritik vuruşları bu kadar değerli bir şampiyonda Runaan yerine 2. Hayalet ( tercihen statik ) ile artan kritik hasar verme oranı göz ardı edilemez. Her vuruşunuzun kritik olduğunu bir düşünün. Karşınızda kim durabilir.

Ben en kısa sürede bunu deneyeceğim. Bence olmayacak şey değil.

Yani tf de vurduğunuz adam değilde yanındakiler 2 kat kritik yemiş oluyor. Yani support a vursak diğer adamlar daha fazla hasar alırlar

Bu arada main adc değil de. Ana itemlerle crit şansı yüzde kaç oluyor? Zaten çoğu saldırımız crit vuruyor full item ile.

• Oyundaki tek hyper c. Vayne dir

• Ana itemlerde Ebedi+Hayalet ile %55 Kritik İhtimali oluyor. 2. hayalet ile 90 oluyor ki neredeyse her vuruş kritik gelmeye başlıyor.

Edük: @Suppordle MF ne değişiklik geldi? Yamada bir şey yazmıyor ama RW alacak deniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pajirzeal -- 3 Haziran 2015; 21:29:34 >
    Q ya AP bonus eklendi, ultisi ad den scaling yerine w den stack almaya başladı ayrıca ap den %20 bonus getirildi, e si zaten ap vuruyor.

Yine giriyorum şimdi sonucu yazarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.