Şimdi Ara

Jinnoda Bo ve Chuong un yeri neresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler At görevi yapacağım Jinno dayım Bu sefer farklı bir krallık seçtim yoksa Shinsoo 4ever

Sizden istediğim bana Bo ve Choungun çıkacak yerleri ss alıp üstüne işaretleyip burda gösterebilecek var mı?

• SS le gösterememde Bo yeminlilerden zindana kadar olan yerlerde Chuongda yeminlilerden giderken köye dönen bir yol var hemen orada sık sık çıkıyor.
  • Kardeş dediğini anlamadım :) ben Jinnoyu hiç bilmiyorum Shinsoo yu tuvalet yolum gibi bilirim ama Jinnoda şu an 63 lvl savaşcım var atı savaşcı at yapıcam ama bo ile choungun yerini bilmiyorum ve bunların bir tane yeri yok 2 hatta 3 yeri var ama bunları işaretleyip gösterebilecek var mı?
  • Shinsoo akar knk git çölden atla shinsooya bitir ben mavi ülke sarı ülke seçtiğimde öyle yapyıroum görevleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

Shinsoo akar knk git çölden atla shinsooya bitir ben mavi ülke sarı ülke seçtiğimde öyle yapyıroum görevleri

Dediğin olabilir ama mesela 1 tane kalmışken birisi gelip keserse bn işte orda piskopata bağlanırım bu arada serverim tuva yani herkes yüksek lvl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Shinsoo akar knk git çölden atla shinsooya bitir ben mavi ülke sarı ülke seçtiğimde öyle yapyıroum görevleri

Dediğin olabilir ama mesela 1 tane kalmışken birisi gelip keserse bn işte orda piskopata bağlanırım bu arada serverim tuva yani herkes yüksek lvl :D

bende tuvadaydım eskiden küfürden çizdiler

• quote:

quote:

quote:

bende tuvadaydım eskiden küfürden çizdiler

Hmm geçmiş olsun bilirim o acıyı. Alestada 78 lvl suram gittiydi.

UP.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nese gerek kalmadı hallettim. demek ki Forumumuzda Jinnoda olup atı 13 lvli geçmiş adam yok .
  • quote:

Nese gerek kalmadı hallettim. demek ki Forumumuzda Jinnoda olup atı 13 lvli geçmiş adam yok .

var mesela ben ama jinno da soruyosun
  • Ben banlanmasaydım atım LvL 10'du 1 haftaya zırhlar, LvL atlatırdım..

Edit: Mavi bayraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 30 Ağustos 2009; 16:33:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.