Şimdi Ara

Jinekomasti sorusu lütfen bakın acil!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben 17 yasindayim boyum 180 kilom 106 di 99.3 e indim ve vermeye devam ediyorum kiloyu mumkunse 70-75 de durucam neyse benim gogsumde bir cikiklik car ladin gogusu gibi degil aipemede sordum kadin gogusu gibi durmuyo diolar sadece kilodan dolayi yagli oldugu icin ole diolar acaba kilo fazlaligindan dolayimi ole gozukur gercekten gobekte var fazla kilo verip vucut gelistirmek istiyordum acaba duzelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer orası yağdan dolayı oluştuysa kilo vererek eritirsin ama başka nedenden oluştuysa ameliyattan başka bir çözümü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

eğer orası yağdan dolayı oluştuysa kilo vererek eritirsin ama başka nedenden oluştuysa ameliyattan başka bir çözümü yok

Yagdan dolayi dostum bingil bingil sallanio yaglar :DDD bu arada yuruyuse basladm ideal kiloma gelip vucudada baslicam İNŞALLAH :)

• Boğuluyordum az kalsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

Arkadaslar merhaba ben 17 yasindayim boyum 180 kilom 106 di 99.3 e indim ve vermeye devam ediyorum kiloyu mumkunse 70-75 de durucam neyse benim gogsumde bir cikiklik car ladin gogusu gibi degil aipemede sordum kadin gogusu gibi durmuyo diolar sadece kilodan dolayi yagli oldugu icin ole diolar acaba kilo fazlaligindan dolayimi ole gozukur gercekten gobekte var fazla kilo verip vucut gelistirmek istiyordum acaba duzelir mi

iyi niyetle yazıyorum büyük ihtimalle yağdır.. zaten yaşın 17 kilon çok fazla buda erkeklik hormonu salgılanmasını azaltıyor yavaşlatıyor.. diyete gir yağlı yiyecekelri kıs vs. ama en iysi vücut geliştirmeden önce bir diyetisyene yazıl cardio + diyet yap uygun kiloya gelince vücut geliştirmeye başlarsın. en iyi çözüm yolu bu.. tecrübem var merak etme

Jinekomasti sronuna gelecek olursak deidğim gibi çok büyük ihtimal yağ dır... ama kontrol etmekte fayda var.

1) yatağa sırt üstü uzan, işaret ve baş parmağını aerolanı bastırarak yavaşça birleştirmeye çalış, eğer bilye hissi gibi bişey hissedersen ve büyük gibiyse meme dokusu gereğinden büyük demektir, ameliyat tek çözüm.

2) ultrasound la muayene olmak pahalıdır ama kesin muayene bundadır.

23 yaşından küçükler jinekomasti ameliyatı olmamalıdır nedeni ise hormonal dengesizlikten kaynaklanabiliyor bazı durumlarda. yani en erken 23 e kadar bekleeyceksin.. bu yaşa kadarda dediklerimi yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

Arkadaslar merhaba ben 17 yasindayim boyum 180 kilom 106 di 99.3 e indim ve vermeye devam ediyorum kiloyu mumkunse 70-75 de durucam neyse benim gogsumde bir cikiklik car ladin gogusu gibi degil aipemede sordum kadin gogusu gibi durmuyo diolar sadece kilodan dolayi yagli oldugu icin ole diolar acaba kilo fazlaligindan dolayimi ole gozukur gercekten gobekte var fazla kilo verip vucut gelistirmek istiyordum acaba duzelir mi

iyi niyetle yazıyorum büyük ihtimalle yağdır.. zaten yaşın 17 kilon çok fazla buda erkeklik hormonu salgılanmasını azaltıyor yavaşlatıyor.. diyete gir yağlı yiyecekelri kıs vs. ama en iysi vücut geliştirmeden önce bir diyetisyene yazıl cardio + diyet yap uygun kiloya gelince vücut geliştirmeye başlarsın. en iyi çözüm yolu bu.. tecrübem var merak etme

Jinekomasti sronuna gelecek olursak deidğim gibi çok büyük ihtimal yağ dır... ama kontrol etmekte fayda var.

1) yatağa sırt üstü uzan, işaret ve baş parmağını aerolanı bastırarak yavaşça birleştirmeye çalış, eğer bilye hissi gibi bişey hissedersen ve büyük gibiyse meme dokusu gereğinden büyük demektir, ameliyat tek çözüm.

2) ultrasound la muayene olmak pahalıdır ama kesin muayene bundadır.

23 yaşından küçükler jinekomasti ameliyatı olmamalıdır nedeni ise hormonal dengesizlikten kaynaklanabiliyor bazı durumlarda. yani en erken 23 e kadar bekleeyceksin.. bu yaşa kadarda dediklerimi yap.

Dedigin 1. yontemi yaptm dostum sadece yumusak doku var sadece parmaklar arasini iyice yakinlastrinca doku arada skistigi icin sertlesiyor halkalarda cok buyuk deil kilonun da etkisiyle biraz buyuk gozukuyor ama jinekomasyi vakalarindakiler kadar degil kesinlikle bnce yagdan dolayi sisman halimide fotoya almistim ayda bir cekilecem foto bu gun 98.5 kiloyum iste bakalim Hayirlisiyla :)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.